Ny dag. Börja om igen...

Det bidde ingen social träningskurs på hab för mig just nu. Den går i november igen så jag står uppskriven att delta då. De ringde på eftermiddagen igår och pratade lite. Jag fick för mycket fel i mina rutiner i en ostabil tid i mitt liv helt enkelt. Currygrytan gjorde mig till Dr Snuggles när den inmundigades på fel klockslag. Jag for till stjärnornas land på min flygande matta men dit ville jag verkligen inte.
Blev så fruktansvärt besiken av att inte klara det jag hade tänkt mig så jag föll tillbaka i skadeland. Den där tårtan jag gav mig själv för några dagar sedan blev lite av ett tragikomiskt skämt. Men idag är ny dag och nu börjar jag om igen.

Jag ska försöka göra om lite i mina rutiner återigen så att jag får in mina matvanor så att det passar resten av det som sker i samhället. För mig är det ju ett stort framsteg att jag ens äter som jag ska med mat och så pga min ätstörning så jag tycker ju att det är jättebra som det är egentligen. Men jag ska försöka få in frukost, lunch, middag och kvällsmål på de tider som övriga samhället har. Plus mellanmål. Ska skriva ett schema senare ikväll. Måste tänka hur det ska se ut och sedan så ska jag ju öva in mig på det och det är inte enkelt för mig så som det kanske låter för andra. För mig är alla rutiner så viktiga att det blir fullständigt kaos i min hjärna om det blir fel i dem.

Nog om detta. Häromkvällen hörde jag årets första gåssträck. Det var mörkt ute så jag såg dem tyvärr inte och vet därför inte om det var kanada eller grågås eller rentav svanar kanske. Gick ut för att få se dem men då var de borta. Älskar sträcken när de kommer och drömmer ofta mig bort att jag kunde flyga med dem. Bort från allting. Bort från mitt liv.

Har provat "inre rummet" och det fick mig bara att gråta imorse så jag vet inte. Jag vill inte gråta. Kanske det var ett för känslomässigt rum jag gjort. För mycket av minnen som jag saknar så innerligt. Måste ta upp detta på psyk.

Annars har jag inte gjort något utom att träffa min kontaktperson, plockat ekollon och köpt en ros till en anhörig som förtjänar hela buketten som stod därute men jag hade bara råd med en och knappt det. Så fin färg som passar denne också. Att stå ut med mina problem och finnas där. Det kräver sin människa det. Jag ger allt jag kan tillbaka.

Vill så gärna ha hund igen. Saknar verkligen det då jag haft det mer än halva mitt liv. Samt akvarium som hobbey. Jag hade flera stycken förr. Men jag hade en person som tyvärr slog sönder dem och golvet fick brytas upp och renoveras och sedan var jag på psyk och levde i en saga där inga akvarium slogs sönder och inga ben bröts i kroppen och ingen hoppade på min mage. Jag sjöng mig en visa i korridoren och fortsatte den i skogen där jag plockade lingon och blåbär och svamp och låtsades att jag bodde där under en rotvälta.

En dag ska jag återta mina stora intressen mer och mer.

Jag tänkte skriva saker jag var stolt över och nöjd med mig själv idag. Men jag vet inte riktigt. Jag är stolt över att jag kan mycket fakta kanske. Det mesta om djur och natur. Att odla blommor. Att jag älskar djur. Att jag kan mycket om mina specialintressen. Att jag är envis fastän jag så ofta faller samman och försöker mycket. Framförallt är jag kanske allra mest stolt över att jag faktiskt genomförde hela mina studier (även om jag hade många uppehåll) på universitetet. Att jag fixade ta min magisterexamen. Även om jag aldrig klarade det sociala där. Aldrig ingått i någon studentkår eller umgicks med någon. Jag var ensam mest hela tiden och det är ett sår i mig. Men jag klarade studierna och DET är jag stolt som fasen över även om jag aldrig kan jobba med ämnet.
Jag är stolt över att jag slutat droga mig.
Ja, nu vet jag inte riktigt mer och det är väl mest för mig själv jag skriver detta. För att väga upp för gårdagen och allt annat och att andra också i någon mån kan få se att jag har kvaliteer och inte bara SJUK skrivet i pannan.

Hoppas att alla ha en ok lördag var ni än är, hur ni än mår. ❤
Bilderna nedan är dagens rosköp och "höstfat" under påfyllnad.


Gillar

Kommentarer

jimjim
jimjim,
lycka till med att få ordning på alla rutiner 🤗👍

du fixar det 👍
nouw.com/jimjim
Blackout
Blackout,
Tack för fina ord. Ja, det fixar sig nog såsmåningom. 😊
Ursäkta att jag alltid tar samma såna här gubbar eller smileys men jag vet inte vad alla betyder. Kram
nouw.com/blackout
jimjim
jimjim,
Absoult1 det hooppas jag! 😊 Det är ingen fara,Blackout du får välja vilka gubbar eller smilysar du vill deet ör lungt 😊. Det är inte så lätt, jag vet inte heller va alla betyder riktigt. Kram 😊
nouw.com/jimjim
LadyStardust
LadyStardust,
Blackout
Blackout,
Tack! Snällt sagt av dig. Hoppas att ditt skrivande och allt med manuset rullar på med. 🌹
nouw.com/blackout
LadyStardust
LadyStardust,
Tack själv. Fått några nej till men deppar inte för för det. Låter det få ta den tid det tar. Skriver lite på nytt material.
nouw.com/ladystardust