Nöjd as F**k

Har varit till psykologen. Jag tog mig upp själv till avdelningen med skjuts dit. Klapp på axeln till mig. Tack! Problem med dissocitioner som vanligt. Märkligt, märkligt allting. Hon frågade om jag hörde röster och såg saker just då. Kanske det kanske.
Struntsamma.
Jag var där. Sedan gick allt lite bättre. Pratade om sömproblemen. Vädigt missnöjd med att min läxa inte funkat som den skulle. Jag är perfektionist och tvångsmässig i saker jag verkligen tar mig för. Så då vände hon det till att då var det ju istället bra att jag kanske inte tvingade mig själv till exemplariskt gjord hemläxa. Jag tappade ju bort mig i allting i förra veckan när det blev som det blev med kursen på habiliteringen. Men jag har gjort nästan hälften åtminstone.

Ska fylla i sömninformationen dag för dag igen. Hon sa att jag har extrema problem med sömnen. Det vet jag. Det är en sak att härda ut på dagarna med all ångest och dissociation. Men fy fasiken för nätterna. Då blir det horribelt. Så det ska jag jobba mer med ihop med henne och läkaren.

Vågade också tala lite mer ingående om de olika delarna inom mig som krockar och vill ha plats och förvirrar andra omkring mig. Jag har ju tyckt att det där låter så flummigt och påhittat att det kan inte stämma förut. Men jisses, nu efter att ha gått i snart ett år så börjar jag kunna se de här delarna tydligare och varför det är så förvirrande och kaotiskt att vara mig och umgås med mig (bortsett från autismen då. Det är en helt annan diagnos och mer ett annorlunda genetiskt sätt att fungera). Jag har verkligen ytterligheter inom mig och de fyller sina funktioner. Började dagen som liten och nu är jag mer i Ryssmode igen. Väldigt skönt att jag får vara han igen då jag mått så förjävligt sista dagarna. Jag tycker själv det låter fjantigt det här när jag läser det men enligt henne slår den starka manliga delen i mig över när jag behöver det och för att överleva och ta mig fram. Jag frågade varför jag helt identifierar mig med en man då, och hon säger att det inte är så konstigt då män har större makt i samhället och är generellt fysiskt mer starka också. Dessutom vill jag inte ha med någon yttepytte person som är kvinna att göra med just då.

Så snurrigt allting och ändå klarnar det mer inuti mig.

För att poängtera så har ju alla människor delar inom sig som är både små och stora osv . Det jag pratar om nu är när det slagit över i extremiteter pga komplex ptsd och dissociation.

Vem är jag? Jag är alltihop! Bara det att jag separerat dem från varandra.

Så jävla nöjd är jag idag att jag varit iväg på psyk trots att jag sovit piss. Jag befinner mig i Ryssland på en karg lekplats med trasiga attraktioner (helst hade jag haft en vodkaflaska med men det får jag icke) och jag har all kraft och all styrka jag behöver. Dance the fuck out of anxiety!
Och jag behöver ingen i de lägena. Inte något mer än mig själv och musik.

Förresten är jag och har alltid varit precis lika förvirrad i min sexualitet. Är jag man i den eller är jag kvinna? Vad är jag ? Vad attraherar mig? Vill jag ha sex? Nej och ja. Oftast nej. Ibland ja. Lika jädrans förvirrat där med. Vilket jag också haft extremt svårt att tala om. Har aldrig tyckt om sex och ändå varit översexuell. Det här är också ett tabubelagt område men skitsamma. Det är som det är. Jag tror inte längre jag är ensam om det heller. Jag VET att jag inte är det.
❤❤

Gillar

Kommentarer

AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Väldigt bra jobbat. Var stolt över dig själv ❤️

nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,

Tack❤ Ja, idag har jag varit väldigt nöjd och kanske lite stolt. Egentligen skulle jag ju skämmas som jag alltid förr gjort över att jag är så skruvad men jag ids inte längre när jag vet att det finns många fler som har det likadant. Hade knappast skrivit dessa texter på nätet för bara ett år sedan.

Hur mår du idag då? Har det varit ok? Imorgon är det väl permis för dig? ❤

nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Jag mår faktiskt okej. Var och gjorde röntgen av hjärnan och min ssk var här och hälsade på. Läkaren tyckte också att jag verkade vara ”med” mer idag på läkarsamtalet. Nu är väl hoppet på att jag blir utskriven innan den 1/10 så att jag är med vid flytten. Jag trodde jag skulle bli utskriven just eftersom jag har mått sämre tidigare och blivit utskriven. Imorgon blir det iallafall permission tills på lördag. Behöver verkligen komma härifrån lite.

nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,

Vad skönt att du haft en ok dag. Hur gick det med röntgen? Jobbigt med de där rören och kissa på sig känslan av medlet🤤

Tycker det låter vettigare att ta perm först och ta det lugnt med utskrivning. Ut kommer du säkerligen snart. Bättre lugnt och inte komma tillbaka än för tidigt och direkt tillbaka igen. Permks blir skönt. Hoppas att ni får det trevligt allihop.

Har läkaren någon planering framåt du fått ta del av?

nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Förlåt för sent svar men har inte kommit upp att du skrivit. Röntgen gick bra jag fick lugnande innan och jag behövde inte något medel vet inte vad som sagts om den men det får jag väl veta snart.

Planeringen framåt är väl mest att få mig stabilare så jag kan bli utskriven. Men tycker att jag har blivit stabilare nu. Sen den gamla med terapi.

Hur har din dag varit?❤️

nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,

Förstår det. Har varit och är fortfarande problem med denna sidan. Skönt att röntgen gick bra. Mycket saker du klarat nu. Jättebra av dig. Ta det lugnt med utskrivningen. Du låter lugnare i alla fall tycker jag. Och terapi ja. Det blir bra för dig med tror jag. Gick permissionen bra? Du kanske har skrivit. Får kolla isåfall. Mkn dag har varkt ganska lugn ändå. Trött och jga har tappat minnet lite nu tror jag efter bråket med mamma. Jagminns inte just nu någonting. Men det kanske återkommer. Vanlig dissociation.

Kram♥️

nouw.com/blackout