Leka med döden och söva de döda

Skulle varit hos psykologen nu på morgonen. Men jag somnade kl 05 ca. Sovit två, tre timmar. Ringde henne kl fyra och sa att det inte går. Så borta i huvudet så jag inte mindes mitt personnummer. Men hon hade mailat i morse.

Jag vet inte vad min hjärna vill med mig. Om den vill döda mig. Att slåss mot sig själv är inget vidare.

Mår illa. Antar att det är tandis som ställt till det så pass igen. Annars har jag i vart fall sovit ca fem, sex timmar på sistone.

Saknar alkohol. Känns som en gammal kärlekshistoria jag lämnade för 13 år sedan och som man romantiserar på håll fast jag vet att allt bara var destruktivt. Jag skulle vilja ha ett glas nu. Nä, en hel flaska. Eller två.

Varje dag ligger en ny brytväska från förvirrade tjackisar på jakt efter pengar härute. Tagit in flera nu och skrivit till polisen. Hittills en kniv, tre yxor, en vinkelslip, någon annan form av brytredskap. Jag fattar jakten på pengar till bedövning men här är nya låsta dörrar efter de gamla som brytits upp en gång för mkt.

Blir ibland så trött på allt PK. Ingen säger vad de egentligen tycker. Inte öppet. Bara fina fasader och alltid hundra procent korrekthet och ja, nu blir jag antagligen sedd som den där idioten.

Då kommer den där känslan av snälla slå mig! Har skrivit om den förut. Kanske beror på hur man levt. Svårt att vara i fint men egentligen vet jag inte. Och är allt så fint då? Är det kanske bara fuskbygge alltihop och under så är det samma skit som överallt. Fin, finare, finast. Utan att man vet något egentligen.

Kan man vara både understimulerad och överstimulerad på samma gång?

Jag vill straffa mig tror jag. Då känner jag såhär. Kan ingen bara slå mig!

Var finns humorn? Är jag så jävla kolsvart? Jag gräver nog min egen grav idag. Och det skiter jag i. Jag är för trött och allt jag ser är ett collage som jag vill dra en stor fet reva i. Varför ska det vara fint när det inte är det? Varför ska jag vara ful när jag inte är det?

Och så pratar vi bakvägen istället. Allt annat är en CV. Hoppas att man får jobbet. Gå hem och inte tänka fula tankar.

Kramar från en kanske förståelig, kanske inte förståelig tofs

Gillar

Kommentarer

Helseinsta
Helseinsta,

Livet et vanskelig. ❤️❤️

Klem. 💞💞

nouw.com/helseinsta
Blackout
Blackout,
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hallå där. Synd att du inte kunde ta dig till psykologen, men om du somnade vid 5-tiden, så är det förståeligt. Brukar du ligga med mobilen, sociala medier mm innan du ska sova? Jag fårstår att det kan vara jobbigt att inte alltid komma ihåg saker som är viktiga att minnas. Det är bra att du inte dricker längre. Jag dricker inte alkohol och har aldrig gjort, kanske smakat någon mun eller så någon gång men inte mer än så. Nej, det smakade förjäkligt och var inte alls gott känner ju jag. Aldrig mer alkohol för min del. Det är bra att du hör av dig till polisen med en del saker du hittar. Bra att du kan bidra med att få bort det du kan från gatorna. Vad menar du med PK? Jag förstår inte riktigt hur du menar. Det är jobbigt att du vill slå dig själv. Jag vill hjälpa på något vis, men vet dock inte hur jag på avstånd ska kunna hjälpa dig att komma in i bra och sunda tankar. Jag menar tankar på att inte vilja skada dig själv eller slå dig på ett eller annat vis. Hoppas att allt ordnar upp sig på något vis för dig, det skulle du behöva.

nouw.com/mynameisjossan
Blackout
Blackout,

Du behöver inte alls hjälpa mig. Det är jättefint att du vill. Det räcker långt bara omtanken. Resten är psykiatrin och jag som får jobba med.

Jag skrev mest om att en del människor håller uppe en fasad inför omvärlden och visar så mycket annat vid sidan av. Jag gillar det inte. Jag är mest arg av personliga anledningar. Och du är är inte en person jag upplever på det viset i vart fall. Du är säkert mer som många med autism. Rakt på sak och väldigt ärlig hela tiden. Jag gillar det men världen är oftast inte uppbyggd så.

Jag tackar som vanligt mycket för dina alltid genomtänkta svar och engagemang. Massa kramar Jossan❤

Jag hoppas också att du är bättre från din förkylning och att det var just bara det.


nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag tycker inte heller om att ljuga eller krydda min historia ytterligare. Jag säger bara som det är och så är det med det. Jag förstår inte det där med att läsa mellan raderna och förstå på det viset. Nej, hellre att jag får veta direkt vad som menas. Jag förstår inte hur man ska säga det som förväntas och inte som det är i vissa sammanhang. Nej, då är jag hellre tyst

nouw.com/mynameisjossan
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Har du kunnat få vila något under dagen? Kramar till dig❤️

nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,

Jag har ju inte det. Känns som jag ska svimma. Ska lägga mig nu tänkte jag. Hur mår du? Är bättre eller sämre? Kramar❤

nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Då hoppas jag att du får sova bättre inatt❤️


Idag har det ändå varit lite mer hanterbart har inte storgråtit i timmar idag. Har varit illamående och kräktes. Magen funkar inte så tror det är därför...

nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,

Jag somnade nog nån timme nu. Fy fasiken. Nu blev jag ännu lulligare.

Är magen fortfarande inte fungerande? Även om du sänkt? Jäkla skit är det. Hoppas att det blir bättre när du får byta medicin helt sen. Men det kan ju också vara illamående och kräkning av sänkningen. Just det där med magen tycker jag är väldigt klassiskt antideprressiva och antipsykotika. Ja, alltihop faktiskt. Varför ska alla tabletter påverka magen så mkt? Det är konstigt.

Skönt att du ändå varit i något slags mellanläge idag. Kram ❤

nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Jag blev förstoppad rätt fort av clozapinet så på rätt låg dos alltså så det håller nog i sig ett tag till. Så jobbigt...


Kram ❤️

nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,

Då hoppas jag verkligen att den andra medicinen inte ska behöva få dig att kräkas och må illa av förstoppning. Inte värdigt alls.

nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Är rädd att förstoppningen har blivit kronisk pga medicinen...
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,

Men försvann min kommentar om förstoppningen? Jag tror absolut inte att den blivit kronisk däremot kan det ta tid för magen att återhäma sig. Jag tog ju såna droppa laxermedel flera ggr i veckan förr men efter byten av mediciner så är det bättre åtminstone. Ät så magvänlig mat som möjligt så länge. Massa probiotika och sånt. även om det inte hjälper mot förstoppningen direkt så kan det ju hjälpa magen i rätt riktning i längden. Däremot tänkte jag på att du inte får biverkning som def kan bli bestående vilket är tardiv dyskinesi. Det tror jag att jag fått i mild form men att stesoliden täcker över det. Om du får ofrivilliga muskelsammandragningar i nacke, tunga eller fingarar så säg till läkaren på en gång. Brukar nog mest gälla de äldre psykosmedicinerna tror jag. Du kanske ska byta till en ny nu.

nouw.com/blackout
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Finns många olika skäl till att jag uppskattar din blogg, ett av dom är din ärlighet rakt igenom! Inga fasader eller liknande!! Det är så skönt att vi tänker och är så lika, jag slipper känna mig lika ensam i denna värld som jag många gånger kan göra. Hatar att känna den där extrema tröttheten, hjärnan stänger tillsist av sig själv och man kan fasen inte ens sin hemadress när det blir sådär. Skönt att du slapp gå på möte iaf, värst som finns är ju att bli tvungen att vara social när hjärnan är sådär trött, går verkligen inte.. Hoppas du inte är lika trött idag älskade du! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Blackout
Blackout,

Massa kramar till dig med❤Hoppas att virusskiten snart är förbi och du kan gå kursen igen. För den tror jag du kommer få mycket hjälp av. Kanske du också an få hjälp av en sån struktuererar. Jag kommer inte ihåg vad de kallas. Jag har haft hembesök av en flera gånger. En sån tavla som jag har med magneter för tider och saker att göra kanske vore nåt det med. Finns mycket på hjälpmedelscentralen. Tyngdtäcke, tyngdväst. Timklockor och tejp med text på som man sätter på alla lådor så det ser ut som på dagis😊 så man vet var alla saker ligger och slipper få sammanbrott när man inte hittar gafflarna tillräckligt snabbt. Det finns massor. Och jag är övetygad om att du kommer få massa hjälp med allt . Tyvärr blev det ju som det blev i världen nu. Men sen...❤

nouw.com/blackout
Blackout
Blackout,

Ja, det var ju det med hjärntröttheten ja också. Man får liksom göra saker i små pytteskov. En liten stund. Sen vila hjärnan och om och om igen. Som skalman.

nouw.com/blackout
IP: 173.231.62.77