Just nu

Gjorde ett nytt försök att ta mig till en liten damm inom stan med bil och det kanske tar 5 min att åka dit. Men det gick bara åt helvete ändå. Panikattackerna blev för mycket. Det gick inte att få det ok. Hann se lite fjärilar, blommor, fåglar och insekter i periferin. Men nu orkar jag inte mer. Den energin och den ångesten det tar ger ingenting tillbaka. Jag får inte ut någonting av det. Det enda jag känner är att jag vill dö efteråt.

Jag har övat på att hantera dessa panikattacker i över ett år nu då de ökat och ökat och ingenting har blivit bättre. De bara fortsätter att öka och vara som vanligt. Så nu väntar jag på läkaren och mer medicin. Nu ger jag upp. Det är fult att säga men jag är så slut på energi så den som vill döma kan kasta första stenen om den vill.

Och emellan panikattacker ska jag ha dissociation och flashbacks och gränspsykos/psykos och tvång och sömnproblem och benzabstinens. Det är FÖR MYCKET.

Så tack och hej livet känner jag idag. Och jag bryr mig inte just i denna stund.

Det gör ändå bara ont att se det jag inte kan nå.

Det här vackra på bilden här nedan skulle varit mitt liv. Det skulle varit jag i skogen sittandes i ro. (Eller i alla fall inte i skräck.) Med denna lilla vän på min hand. Jag känner mig alldeles fördömd och förintad istället.

Gillar

Kommentarer

AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Vet att inget jag säger kan ge lindring och kan inte komma med några råd. Men skickar värme och kramar ändå ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Det räcker alldeles jättemycket med bara det. Man eller jag då, känner sig/mig rätt ensam i måendet ibland fastän jag vet att det är många som mår dåligt. Ivärsta fall kan man kanske inte ens lämna lägenheten alls. Inte ens till gården. Så har jag haft det förr. De ringer från psyk imorgon. ♥️
nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Hoppas att det går snabbt tills du får testa medicin och jag hoppas verkligen att det ska hjälpa dig så du slipper alla panikattacker❤️
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Tack♥️
Det räcker med att de blir färre och mer hanterbara så går det att leva med dem.. Problemet blir när de tagit över ens liv fullkomligt.
Lycka til med.läkarsamtalet imorgo och hoppas att du får sova lugnt.
nouw.com/blackout