Jaha ja

Mådde så dåligt av texten jag skrev igår att jag mest grät hela dagen. Kunde inte sova inatt pga den och mensvärken from hell. Mensvärk så man får frossa och spyr är inte roligt. Men det går över. Varit med om värre saker. Bara jobbigt när jag spyr upp medicinen.

Men samtidigt som jag mår dåligt så är det ett måste att se saker som de är och varit.
Och det ser ändå futtigt ut. Innehåller inte särskilt mycket av mitt liv ändå. Svårt att skriva och få med ett liv med tankar och känslor i en liten text. Och jag vill inte och kan inte prata om om allt heller. Men eftersom jag grät så mycket så förstår jag att sorgen ligger djupt i mig.

Titeln på låten ovan är ett ord som återkommer i alla mina almanackor sedan trettio år bakåt. Innan jag visste vad det var. Dissociation.
Jag måste leta i mig själv. MÅSTE! Tydligen sa jag till mamma en gång som barn när jag kommit hem från min promenad i skogen att jag inte visste var jag befann mig. Jag kunde inte tänka. Allt var borta. Kände inte igen någonting omkring mig. Visste inte att jag någonsin sagt ett ord om detta på den tiden. Kanske det var då hon ringde psyk trots att andra i min närhet absolut inte ville att jag skulle dit och grävas i. För vad kunde de hitta då?!

Annars har jag sista dagarna försökt gå precis utanför gården. Lagom så att jag kan springa in på den igen men ändå utmana mina demoner.Det är en bit som är väldigt svår dock. Blir instängd mellan en häck och vägen i en raksträcka. Ingenstans att fly om jag inte ska hoppa igenom häcken. Och raksträckan är extra jobbig tycker jag. Den blir bara längre och längre ju mer ångesten ökar. Känns som att gå på ett rullband. Tar inte slut känns det som, samtidigt som jag är inklämd. Trängd. Instängd. Inga bra minnen jag får då.

Men jag GÖR DET. Jag går där. Jag dör och återuppstår gång på gång.
God damn it!

Gillar

Kommentarer

Ramiro
Ramiro,
💪❤️💪
nouw.com/ramiro
Blackout
Blackout,
Tack detsamma till dig! 👍💖
nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag gillar inte raksträckor. Känns oändligt och ingenstans att fly. Bra gjort av dig att ge dig ut en liten bit ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Inte du heller? Då kanske du har lite agorsfobi i alla fall. Får du samma känsla av kontrollförlust?
Såg nu att du skrev det.
Hemskt är det. Usch!
Tack för stärkande ord! ♥️
Hur är det med dig idag då?
Kram
nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Dagen började väldigt jobbigt men dagen har varit okej. Fick ta med mamma in på samtal med ssk så nu har jag lite barnvakt under helgen. Ville prova att stanna hemma men har så mycket som pågår i huvudet så att vara själv är farligt. Mest att jag inte ska vara ensam i lägenheten.
hoppas du får sova inatt ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Bra att du stannar hos dina föräldrar då. Och kanske också är bfa att de får vara med och ta del av din vård mer.
Sista åren har mamma varkt väldigt involverad. Det är nog bra på sätt och vis. Jag har svårt att få fram saker och glömmer osv.
Hoppas att du fär sova gott inatt du med. ♥️
nouw.com/blackout