Intresseklubben antecknar

Idag är inte en bra dag alls. Har i princip inte sovit alls. Blir jag tillräckligt trött så blir jag som ett barn och kan absolut inte sova. Jag blir övertrött. Dessutom kan jag somna till för att vakna i i skräck av att jag skriker gång på gång av rädslan då istället. Det har jag nog redan sagt.
Men jag har ändå suttit och titta lite på steglitserna och de öviga i fågelfamiljen ett tag. Fotat lite.

Och jag köpte en bukett borstnejlikor i blomsterbutiken precis utanför gården. Så pass långt jag vågar mig fram. Har handlat så mycket blommor där. Nu köpte jag en bukett fast jag absolut inte har råd för jag älskar verkligen borstnejlikor. Påminner så mycket om mormor.

På väg ut sa hon att jag fick ta en till bukett på köpet. Så snällt av henne! Vilken lyx när man har ont om pengar. Blev verkligen tacksam för det fina. Så nu har jag en riktigt maffig bukett.

Annars är dissociatinerna värre än vanligt idag. Var ganska skräckslagen i förmiddags då jag hade en sådan känsla av att jag liksom är instängd ovanpå en liten knappnål som inte går att stå på rakt ute i rymden. Att det inte existerar någonting alls runtomkring mig. Ingenting förutom ett stort svart universum. Men jag tar min medicin och jag vet vad det är och jag tycker jag hanterat det ganska ok ändå. Vet också att sömnbrist verkligen gör denna problematik ännu värre. Så jag ska vila mer snart. Och har gjort det i omgångar under dagen. Jag har slarvat lite med det jag skulle sista veckan. Dessutom tycker jag också att värmen gör den värre för mig då den får mig att känna mig kvävd och instängd och ingenstans att fly och det i sin tur triggar igång minnen och så blir allt värre.

Annars har jag inte så mycket att säga idag.Förutom att jag vill lyfta fram en bloggare här som jag tycker är en härlig typ. Hon har ju bloggat länge och har många läsare tror jag och folk som följer, men jag tycker bara att ännu fler ska läsa den. Hon kämpar som ett djur med sin OCD som inte är av en mild typ och jag tycker att det är så sorgligt men också inspirerande för hon har en skithärlig attityd och är rolig och smart och vass, och hittar lösningar som inspirerar mig varje dag. Det är jobbigt att leva med så svår OCD men jag tycker hon gör det med bravur.

fobibella

Det finns fler såklart som jag också inspireras av och som har det väldigt jobbigt och jag tycker om mm mm. Men idag kände jag bara för detta.

Ska vila.

Hoppas att alla har en härlig helg. Kram💕

Själv hoppas jag värmen försvinner omgående. Jag tyar inte med en dag till. Vill ha höst nu.

Bilderna nedan;

Dagens borstnejlikor

Samt

Modelejon av rang (Tres chic) 👍

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,
Hej. Hoppas att du mår bättre snart, att du känner att livet blir bättre snart och att du får ordning på din sömn 🥰
nouw.com/mynameisjossan
Blackout
Blackout,
Tack detsamma till dig. Hoppas att du fått vila upp dig ordentligt de sista dagarna. Ser fram emot att läsa dina inlägg när du orkar igen och se dina foton. ❤
nouw.com/blackout
Ramiro
Ramiro,
❣️❣️❣️
nouw.com/ramiro
Blackout
Blackout,
Fobibella
Fobibella,
Tack 😊 . Du är en kämpe oxå !!
nouw.com/fobibella
Blackout
Blackout,