Inte positivt litet kryp

Idag är jag inget vidare i måendet. Det har jag inte varit på länge med tanke på hur jag lever på min lilla gård, men sämre.
Det kanske man inte tror riktigt för jag har kommenterat lite bloggar och pratat lite privat. Men så är det.

Jag borde ju vetat det egentligen med tanke på näsblod i tre dagar kan man tycka, men då slår den där typen inuti mig ut som en blomma och lägger ett skyddande försvarslager över hela mig. Jag antar min tuffa attityd och låtsats som ingenting. På med luvan och hela min uppenbarelse skriker Tuff brud i lyx (minus lyx) förpackning. Jag tappar bort mig själv då. Som vanligt. Att jag inte kan lära mig. Att jag inte kan samsas med mig själv.

Så idag är jag liten och nyförlöst men samtidigt vissen igen. Tillät mig väl inte vara det antar jag. Det blev för mycket. Det är för mycket.

Jag kände ju vagt av de där bekanta känslorna av äckel som närmade sig mig för några dagar sedan. Det är saker som vill ut. Saker jag inte orkar med för tillfället.

Och så ökar mardrömmarna. För där kan jag inte välja. Där kan ingen tuff brud säga stopp och belägg. Där kan ingen liten gråta efter nallen. Nej, där kommer alla monstren fram ur garderoben och skrämmer skiten ur mig.

Idag vill jag bara krama mina katter och mina gosedjur och gråta. När man behöver det ska man göra det.

Jag ska foga mig samman bit för bit. Men inte just nu och inte idag.

Jag skulle jobbat på min läxa om "inre rummet" att gömma sig i . Men det tror jag inte jag fixar idag. Hade varit bra att ha haft ett inrett just nu. Men det får jag bygga vidare på sedan. Behöver nog mer konkret hjälp med det från psykologen.

Just nu vill jag inte leva men inte heller direkt dö. Och så kan det vara. Det får vara så.

I regnet utanför syns det inte när man gråter. Det är i alla fall ett stort plus idag. Och skönt med vatten som renar.
Kram❤


Gillar

Kommentarer

AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Var försiktig med dig själv. Kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Kram till dig med. Hoppas att du kan sova ok. ❤
nouw.com/blackout