I en annan del av mig

Har blött näsblod tre dagar i följd nu. Är nog överstressad fastän jag inget jobb har. Men en liten tuss i näsan och så kan jag fortsätta dagen men försöka lugna ner mig lite.
Jag känner mig så ofta så skör. Som en liten kinesisk poslinskopp som går i kras bara man tar i den. Men andra gånger kan jag slå över åt andra hållet. Vara jävligt tuff och mig tjafsar du inte med för då... Har varit med om så mycket att en käftsmäll till varken gör till eller från känns det som. Och den lilla i mig behöver en nalle. Den som aldrig blev tröstad och sedd och bara utnyttjad. Hur ska vi samsas i samma kropp? Lite spännande och mycket skrämmande. Inte roligt och förvirrande men ändå.

Dessa videos tittar jag ofta på då jag känner mig lite låg (inte sjukligt låg utan bara lite less och trött och behöver en kick). Det bor en ryss i mig tror jag. Jag borde till viss del fötts i Ryssland. Denna Gopnikstil kan jag inte låta bli att älska. Hela attityden att det är som det är och vad fan. Man tager vad man haver bara. Undrar om ryssen i mig är den man på psykologispråk angående dissociation kallar "överlevaren"? Han är välkommen isåfall. För ja, för mig är det en han inuti mig. Den lilla är en flicka. Ja, jag är kluven. Därav min ena huvuddiagnos.

Och snipp , snapp, snut så var sagan (inte) slut.
Just nu är ryssen i mig vaken. Är du med?

(Tillägg: Kanske jag borde bytt rubriken till dagens visdomsvideo ala survival mode the hardcore way). Eller inte.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Kanske det är en inre stress du har som utlöser det? Ta verkligen hand om dig <3
nouw.com/emmaengstrom
Blackout
Blackout,
Du har helt rätt. Lätt att förbise den inre stressen. Tack för dina ord. Ta hand om dig med ♥️
nouw.com/blackout
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jag är likadan, det är allt eller inget jag känner, finns inget mellanting
nouw.com/jenniferssynpalivet
Blackout
Blackout,
Jobbigt att det svänger för dig. Jag vet inte riktigt om jag är så. Kanske en del. Men det är mer dissociativa delar av mig. Samt svårt med aktivitetsreglering pga autism/asperger.
Hoppas du haft/har en bra dag
nouw.com/blackout
Jesslifedaybyday
Jesslifedaybyday,
Åh vad jag känner igen mig. Den inre stressen som man så lätt struntar i tills d går för långt ❤ Kram
nouw.com/jesslifedaybyday
Blackout
Blackout,
Ja, så lätt att jag dissocierar iväg den fastän jag egentligen någonstans vet om att det är fel. Och då kommer paniken mycket lättare igen sedan. Hur gör du nu för att bemästra din panik? Jag får läsa lite mer på din blogg så kanske jag ser något om det. Nu är jag inne i en extremt dålig period igen då jag varit helt isolerad i ca ett halvår i prncip enbart hemma och på min gård. Det är helt fel sätt. jag vet ju allt det där med förväntansångest, agorafobi och hur panikjäveln fungerar, men inte lätt att gå emot den när man har massor av attacker per dag. Till slut orkar man bara inte längre. Kan du inte skriva något inlägg om hur du hanterar den på din blogg? Eller så får jag kolla om du redan gjort det. Kram❤
nouw.com/blackout