Hit och dit

Ingen bra känsla idag alls.
Det vore roligt att skriva det. Idag är en bra känsla.

Har i alla fall pratat med min ordinarie läkare. Det var bra. Jag har autism säger han så det är därför det blir som det blir ibland. Och ganska ofta. Ja, men vad trevligt. Så kan det vara ja. Det vet jag ju.
Måste ha ordentligt med struktur och läkare och psykolog på fasta tider. Livet som Skalman. Bamses vän.

Och dissocitaionerna, psykoserna, paniksyndrom, ätstörning, OCD och allt annat det är ren psykiatri det. Pratade om valet av vilken medicin jag ska prova igen. Så liten yttepyttedos. Risken finns att jag kan slå över i psykos ordentligt annars och det vill varken jag eller någon annan. Jag frågade varför jag kan göra det och han sa att det alltid finns en risk att man gör det med antideppressiva för vissa personer med anlag för det men att det är en väldigt ovanlig biverkning. Det kanske det är men jag har drabbats av det och det vet han så därför måste jag vara försiktig. Samt ökad risk för självskade och suicid. Ja, det vet jag med.

Krångligt när man har flera diagnoser som utmanar varandra. Svårt att få till en bra medicinering då.

Han tycker att det går väldigt sakta men ändock framåt med mig. Det är ju roligt i alla fall. Litet, litet steg. Jag kämpar som fan så tråkigt vore annars.

Och terapin också. Jag skulle öva dennna vecka på att tänka på hur jag pratar om mig själv. Tycker att jag lycktas relativt bra med att inte enbart prata illa om mig själv. Att prata om sig själv med empati och validera sig själv handlar inte om att man måste älska sig själv i alla lägen. Det handlar om att se sig själv klart. Inte trycka ner sig själv men inte lyfta sig orimligt mycket heller. Det passade mig bättre för det kan jag inte med. Stå och pussa min spegelbild är inte min grej. Men att acceptera sig själv och se det där blev fel men det är ok och se varför och försöka tänka på annat sätt. Kommer jag så långt att jag kan acceptera mig är det bra. Och sedan gå till nästa nivå då och bearbeta trauman mer ingående.

Fixade det så bra tills igår kväll då jag gjorde fel och började hata mig själv för mycket igen. Rent hat. Jag kan vara min egen bödel, absolut. Jag är bäst på det. Har lärt mig av de bästa.

Men idag är en ny dag och jag är som jag är. Det är inte mitt fel att min hjärna är kemiskt obalanserad. MEN jag vill lära mig mer om andra sätt. Jag vill utvecklas. Det är A och O. Vad det nu egentligen heter så för. Ser helt bissarrt ut i text.

Förresten var det en liten rödhake på gården idag. Samt en fin amiral. För den som bryr sig om dylika saker.
Hoppas ni haft en bra dag💕

Gillar

Kommentarer

Ramiro
Ramiro,
🌹❤️🌹
nouw.com/ramiro
Blackout
Blackout,
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Bra att samtalet kändes bra och bra att ni ska ta det försiktigt. Vilken medicin blev det?

Du kämpar på bra ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Tack detsamma❤ Har inte riktigt bestämt ännu men han tycker jag ska prova seroxat/paroxetin igen. Annars så har jag haft bra effekt av anafranil men jag tror inte jag är i ett läge där jag fixar den för tillfället. Så jag tror på det seroxat då och att den sätts in i microdos och under väldig uppsyn då man kanppt märker själv om man blir skum i huvudet förrän det är försent.
nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag håller tummarna att det ska bli bra ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Hilma
Hilma,
Jag har också autism och det var en väldigt bra beskrivning det där med "livet som Skalman", för det är det som funkar bäst tror jag... massa styrkekramar till dig fina du! Kämpa på! ❤️❤️
nouw.com/hilma
Blackout
Blackout,
Tack! Detsamma till dig.❤ Jag tycker det är så frustrerande att alltid behöva anpassa mig efter den. Att det jag gör gör an dra på en tredjedel av tiden och automatiskt och socialt kompetenta. Men till slut får man acceptera läget bara. Och alla har ju sina problem att lösa de med- Även om de är av en annan sort.
nouw.com/blackout