Min mest spelade låt enligt Spotify 2016. Inte ett bra år. Riktigt piss. Minns att jag tänkte på "dig" som mitt liv, livet.
Är det bättre nu då? Nja, det vet jag inte. Kanske åtminstone lite lite lite hopp om chans till bättring.

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Fint Låt. Man blir lite Ledsen
nouw.com/fobibella
Blackout
Blackout,
Jo, tyvärr är det väldigt sorgsen musik. Då får man ta fram någon gammal 80-talsdiscolåt istället som kompensation efteråt.
nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Melissa Horn har jag lyssnat mycket på. Vågar knappt lyssna på musik längre då många låtar är så stark förknippade med dåligt mående. Eller försöker snarare att inte göra val som är subtilt destruktiva. Fint att det finns lite hopp i dig ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Hon gör fina texter men som du säger är mycket av musiken jag lyssnat på så förknippat med när jag mått så fruktansvärt dåligt. Det går knappt att lyssna på längre. Men ibland gör jag det om jag känner mig ledsen men har svårt att riktict känna. Då kan det vara ett sätt att en stund komma i kontakt med gråten jag har så svårt för.
Hur går det för dig på avdelningen idag då? Känns det ok? ♥️
nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Det går okej. frågade om jag kunde få träffa en läkare som det var sagt men det gick inte nu på helgen så jag är kvar på psykos. Men börjar vänja mig lite vid allt nytt. Jobbigast är väl att det är mest män här vilket gör mig obekväm men försöker hantera det också. Stå ut till måndag är iallafall första målet försöker dela upp dagarna några timmar åt gången för att det inte ska bli alltför jobbigt.
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Jo, jag tänkte det. På helgen finns ju ingen läkare att träffa. Bra att du delar upp dagen i delar och stunder. Så gör jag med. Annars skulle det ju bli outhärdligt. På måndag får du säkert träffa en läkare som jag hoppas är ok.
Ja, det brukar vara övervägande fördelning av män på psykos här med. Förstår om du tycker det är jobbigt. Jag hoppas att de ändå är snälla och att skötare och sjuksköterskor är bra de med.
Blir det för jobbigt kanske du ka titta på tv på rummet så mycket det går. Själv tycker jag att jag mått bättre av själva patienterna på psykos än affektiva. Mycket trevligare personer och jag har tom kunnat umgås lite med patienterna vilket amdrig någonsin skett på affektiva.
Men däremot är personalen inte trevliga mestadels på psykos här. En del såklart finns det ju me övervägande verkar själva behöva vara inlagda tycker jag.
Kram. Nu kanske det är middag om en timme. Hoppas du får något gott.
nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Personalen har varit likadana som på Allmänpsyk skulle jag nog ändå säga. Jag pratar ju inte så mycket men när jag frågade om läkare så var de Snälla och sa även att det var fel av läkaren att säga att jag skulle få träffa en läkare idag. Trodde de skulle typ bli arga.

Vi skulle grilla korv stod det på tavlan. Hoppas de har någon god vegokorv till mig bara 😊
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Det låter ändå som ett bra psyk överlag hos dig. Grilla korv också! Hur gör de det när man är inomhus. Eller går ni på rastgården? Det kommer nog gå fint dessa dagar ändå hoppa jag. God spis!
nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
De hade en el-grill också var vi på rastgården. Det är bra i det nya att oavsett tillsynsgrad så kan man få komma ut under hela dagen. Det var gott och trevligt med något som hände som inte är de inrutade rutinerna
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Detta psyk hos dig låter ju suveränt. Vissa perioder har jag inte ens fått lämna avdelningen till rastgården under upp till någon månad. Det kan ju inte vara bra att inte ens få frisk luft när man är sjuk.
De byggde ny byggnad här för ca sju år sedan men det verkar som de lagt lite större budget där du bor. Det är bra. Psykiskt sjuka förtjänar också bra vård och bra lokaler.
nouw.com/blackout