Blandat

Är det något jag verkligen avskyr med min asperger så är det att jag är så naiv. Jag tror alltid på människors ord. Säger jag en sak så menar jag det till hundra procent. Det har jag fått lära mig om och om igen att så fungerar inte " vanliga" människor. Det är så mycket tomma ord. Så mycket lögner och överdrifter. Ska man hela tiden behöva lösa sociala kontexter som en rebus?

En annan sak är detta med att allting tar så mycket energi. Varenda litet vardagsmoment. Jag orkar inte ens hälften av vad andra människor gör om jag inte ska bli sjuk. Väldigt irriterande och jobbigt.

Jag mår fortfarande dåligt. Pendlar ut och in. Kan inte sova. Känner mig extremt misstänksam. Även här på nätet. Kanske jag läser in saker som inte är sant. Men jag känner att det börjar bli svårt att veta vad som är på riktigt och vad som är i min hjärna just nu. Tar extra medicin i alla fall.

Försöker verkligen sortera. Jag vägrar läggas in. Jag kan känna lukten på avdelningen och den ger mig ångest bara jag tänker på det.

Helt jävla isolerad. Jag vågar inte gå någonstans längre.

Tänker för mycket på döden. Jag vill nog mest fly. Jag står inte ut.

Jag vill in i min skog. Min. Jag borde blivit ett troll. Jag är inte en människa.

Jag är rädd för luften. Den trycker ner mig. Det började med ökning av röster. Nu vete fan längre.

Tror alla vill mig illa.

Jag vill ingenting längre. Deprimerad. Skitsamma.

Jag vill bara springa härifrån.

Kollade gamla almanackor. Det var inte roligt. Trodde jag blev förgiftad av drycken Fanta för några år sedan. Hällde ut alltihop. Köpte annat. Dum i huvudet.

För att inte tala om hur länge jag hade en ande som sögs in i mig när personen dog och jag satt bredvid och fick in sista andetaget i mig. Hon åkte in i mig och jag åkte ut. Hon tog över min kropp.

Eller när jag skrattat och skadat mig helt manisk på psyk. Dansade runt med sönderskuren kropp och rökte cigariller. Jag röker ju inte ens för fan.Vem är jag? Hade så roligt att jag tog en överdos. Då blev det mindre kul.

Jag vet inte.

Vet du?

Jag vill vara här. Bara här på bilden. Radera allt annat. Inget då och inget sedan.

Gillar

Kommentarer

AndOtherMagicTricks
Blackout
Blackout,
Tack. Detsamma ♥️ Hur är det med dig? Är du kvar på avdelningen?
nouw.com/blackout