Bara lite snicksnack

Sol. Så mkt sol det varit nu. Kallt också.

Måste leta reda på termobyxorna.

Lite snabb fakta om mig:

Jag har stora tillitsproblem. Tycker mkt i livet känns som ett enda stort TV-spel där det gäller att ta sig så oskadd fram som möjligt. Jag vet aldrig om någon vill tala med mig för att de vill tala med mig eller om de är ute efter något. Som att jag ständigt är en soldat med ett gevär på axeln. Samtidigt är jag naiv och tolkar saker bokstavligt vilket jag kan komma på en vecka senare att det där bokstavliga hade en undermening jag helt missade i stunden. Men så dags att komma på det då liksom.

Jag klarar heller inte att man lovar mig saker man inte håller. Helt ok med det mesta så länge man inte lovar saker. Har man lovat och inte håller ett löfte så blir det hallaballoh för mig och inte roligt.

Jag kan åka runt halva stan med en upphittad fågelunge för att lämna in den på viltvård. Älskar djur. Så mkt att när det regnar och maskarna riskerar att bli trampade på så har jag väldigt mkt att göra med att rädda alla dessa till säker mark.

Har i princip samma känslor inför växter. Måste ha dem in vatten tills de är hundra procent döda annars får jag känslan av att jag mördar ett levande väsen.

Jag har väldigt svårt för när man talar till/om andra som att man själv vore fulländad och färdig som komplett individ utan fel och brister. Gillar människor som kan stå för att de beter sig illa då och då.

Tycker om alla årstider på året men mest hösten och tidig vår. Åh, doften av halvruttna löv på hösten och våt jord med små knoppar på våren. Underbart!

Nyklippt gräs. Varm asfalt. Också underbart.

Tycker om allt kreativt. Av alla dess slag. Finns oändliga sätt att vara kreativ på. Jag gillar mest att måla. Skriva. Fotografera.

Gillar underfundigheter och blir inspirerad av alla som gör sin egen grej. Som löper linan ut i det de gillar.

Tycker också mkt om att sortera och göra samma saker om och om igen. Blir avslappnad av det.

Sedan gillar jag ganska svart humor. Har väl blivit lite färgad av mitt liv. Känns så befriande att kunna skratta bort en stund åt saker som är hemska. Det betyder inte för mig att jag inte tycker det är hemskt. Är nog snarare ett sätt att överleva tror jag.

Jag är mer envis än en terrier. Vilket är en jättefördel i saker som driver mig framåt och ger ett hyperfokus. Men dåligt då jag kan driva det trots att det känns poänglöst men jag gör det liksom bara för att vet jag att en sak är hundra procent rätt så driver jag det tills saken är bevisat rätt. Ganska barnsligt ibland. Men det är säkerligen alla andra med då och då.


Nu har det varit lite dåligt med "gästfåglar" i år så jag visar några bilder från förra årets Tallbitar som var här och smaskade rönnbär i flera dagar.

Kram och sov sött

Gillar

Kommentarer

jimjim
jimjim,

Roligt att få lite snabbfakta om dig,Blackout och om Livet är ett tvspel är det snålt med liv hahaah

nouw.com/jimjim
Blackout
Blackout,

Haha, ja det blir ju det. TV-spelsliv är krävande.

Försöker skapa ett mer mänskligt liv istället.

Eller så får man bli en fena på TV-spel vilket jag nog inte kommer att bli. Men du spelar väl en del? Är du bra på det? Jag dör ganska omgående pga exekutiva funktioner. Vad hette det där gamla spelet nu igen? Det där där det var massa gapande monster efter en hela tiden? Pacman? Ah, jag ar glömt.

Kram❤

nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Känner också som att livet är ett spel. Så mycket att jag var helt övertygad om att vi alla blev tilldelade olika svårigheter för att bli testade på. Snöade in på att vi alla är spelpjäser i någon störres spel.


Fint att få läsa lite mer om dig och fina bilder! Kram❤️

nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,

Ja, när man mår extra dåligt så blir det ju rent psykosnära/dissociativt och till slut psykotiskt. Nojan som smyger sig in. Fy fan. Jag hoppas att den är bättre hos dig nu.

Tack. Ja, det är vackra fåglar. Önskar de ville komma i år med.

Kram❤


nouw.com/blackout
VardagsBorderline
VardagsBorderline,

Jag är samma som dig när det kommer till folk som lovar saker men sen inte håller det. Blir jättekonstigt och mycket känslor för mig då

Tack för en inblick i dig, kramar ❤

nouw.com/vardagsborderline
Blackout
Blackout,

Svårt är det. Blir du också helt totalförstörd av det? Ja, jag blir tom aggressiv faktiskt. Beror säkert på både svek i livet och autism för min del.

Tack för att du är du. Kramar❤

nouw.com/blackout
VardagsBorderline
VardagsBorderline,

Jag kan bli aggressiv, som antingen kan leda till bråk eller att jag helt utesluter personen från mitt liv.

Tack för att du är du också ❤

nouw.com/vardagsborderline
Silverpil
Silverpil,

Jag känner igen mig i det där om folk som säger något till en, och lovar att dom kommer vid en viss tid tex, men sen inte dyker upp. Och så har jag gått omkring hela dagen och väntat, tittat på klockan, känner mig sviken/sårad. Det är inte kul med sådant. Det gjorde alltid lika ont när jag var yngre, och en "kompis" ville komma hem till mig, för att se hur jag bodde och så vidare.


Jag kan nämna mer saker då jag kan relatera till mycket av det du skriver om, du får som vanligt fram dina tankar på ett bra sätt.


Kramar <3

nouw.com/silverpil
Blackout
Blackout,

Det kan jag verkligen förstå att du blev. Vissa människor är mer beroende av att man håller saker man lovat och att ha ett förutsägbart liv, än andra.

Det gör både ont och man kan bli arg.

Jag tycker du sätter ord på dina känslor bra du med. Du har så mkt känslor inom dig. Fortsätt bara skriv så de kommer ut. Kramar❤

nouw.com/blackout
happyM
happyM,

Men åh vilka fina bilder på fåglarna!!! Kram ❤️

nouw.com/happym
Blackout
Blackout,

Tack! Gillar att fota fåglar. Och förra året hade jag verkligen tur då de var så oskygga och satt bara och smaskade i flera dagar så jag kunde fota hur mkt som helst. Kram❤

nouw.com/blackout
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh har du fotat dessa fantastiska bilder på fåglarna? Ge mig några tips nu tack 😉 Jag coh sambon var ute igår i flera timmar för att försöka få till bra bilder/videos när dom åt men lyckades inte. Jag är en sån som aldrig ger upp om jag vill något men höll på att frysa ihjäl så fick lov att ge mig hahaha. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Blackout
Blackout,

Tack! Ja, jag har fotat länge. Många år men sen har jag haft långe uppehåll också. Det var säkert för kallt när ni var ute. Blir ju svårt att orka stå då när hela fingrarna fryser till is och man inte ens känner var man trycker till slut. Tips vete sjutton. Bättre fråga Jossan då tror jag. Jag tittar ganska mkt på detaljer och som när jag målar typ. Ljuset också. Vill få en känsla vilket inte är så lätt. Tar massor av foton och sen rensa. Det är lyxen med nya kameror. Jag minns när jag fick köpa rullar i massor förr och det blev dyrt. Nu kan man ju bara ta och radera. Tekniken blir bra när den går framåt ibland även om jag är en gammal stofil och inte vill ändra. 😊

Hoppas att temperaturen blir lite lättare att fota och ta videos i snart. Nu är det ju februari och vips så är det vår igen.

Massa kramar till dig med❤😊

nouw.com/blackout