Augustionsdag

Har varit hos psykologen idag med hjälp av skjuts och att hon mötte mig i entren . Vet knappt hur det gick till men är så nöjd över att jag tog mig dit efter att ha varit totalisolerad nu alltför länge. Kändes som att jag skulle dö men jag var där i alla fall. Hon sa att jag såg chockad ut. Haha. Hur ser man ut då?

Bra möte. Ska jobba med mer empatiövningar. Men jag vet inte jag. Pratar jag verkligen så nedvärderande om mig själv? Jag kanske gör det. Ingen aning. Ibland känner jag nog att det är som ett försvar också. Att lika bra att jag säger det först innan någon annan gör det. Då har jag redan sagt det så tji fick du.
Men jag är också lite rädd att bli en sådan där typ som jobbar så hårt med att älska sig själv att det slår över åt andra hållet istället. Att man inte kan driva med sig själv alls. Att man börjar se sig som så god och bra att man till slut bara ser sig själv. Så vill jag inte bli och ibland tycker jag mig ana lite sådant beteende i skuggorna.

Nej, jag kanske ska minska på självhatet men jag vill inte bli en självgod människa som bara är positiv och feng shui. Njet!
I övrigt har jag pratat i telefonen med beroendeavdelningen. Blablablabla. Jag vill ha bort det sista av stesoliden (också kallad drogen made in hell)

Samt att jag har rensat bort en person jag smsade med från min träffpunkt. Jag har försökt vädja om förändring nu i ett halvår men personen vill bara ha droger av mig och prata strunt på fyllan eller få hjälp vid abstinensångest. Inte ge ett endaste litet korn tillbaka. Nu har mina sista tårar för den personen fallit och jag blockerat denne. Tråkigt för att jag varit desperat efter en vän att prata med i livet. Men men. Jag är väl svår att vara vän med för "vanliga" människor.
Jag anser det är bättre personer jag pratar med här. Och det räcker bra.

Ska vila och har mest gjort det idag annars.

Det är ok att vara en person med konstiga upplevelser/psykoser. De får också existera.

Jag skrev en egen bok om mitt liv som inte var sann och nu måste jag skriva en ny med rätt innehåll. Både bra och dåligt med livlig fantasi. Psykologen menar att fantasin räddade mig förr. Ja, det är sant på sätt och vis.

Det blommar så fint på min balkong. Tur jag har den för mitt odlarhjärta.

Jag skulle vilja prata om självskadebeteende men vet inte hur eller om det ens är bra och konstruktivt. Ska fundera på det.

Läste en tänkvärd krönika om triggervarningar i dagens samhälle. Håller med . Nu har jag ingen länk men den gick väl ut på att detta samhälle är så curlat. Att det alltid är någon som mår dåligt och blir kränkt. Att det rentav är farligt att censurera på det viset och varna om livet. Det finns så mycket som är triggande för olika personer och det är helt förståeligt. Men man kan ju inte tillrättalägga omgivningen för det. Livet är jobbigt och då får man sortera själv och ta ansvar. Hela jag är säkert en stor trigger för många. Men då är det väl så då. Jag triggas av massor jag med. De enda jag isåfall skulle känna ett ansvar gentemot är barn och ungdomar men jag tror inte att de sitter och läser om mig. Hoppas jag i alla fall. Och då är jag väl mer ett varnande exempel tycker jag. Isåfall be om hjälp! Det är inte ditt fel! Gå från de som ger dig skit! Tro på dig och andra! Det är ok att vara psykiskt sjuk! Och DONT DO DRUGS! (Till er eventuella ungdomar)

Kram till er därute! 💖

Gillar

Kommentarer

Forsens
Forsens,
Vilken kämpe ! Låter som rätt beslut att radera din vän. ja det är nog svårt för människor att förstå sig på psykisk ohälsa , jag har en mamma som är psykisk sjuk, hade jag inte haft det hade jag nog inte riktigt förstått häller, vad det är man kämpar med. kram 🌸
nouw.com/forsens
Blackout
Blackout,
Tack. Fattar att det måste varit jobbigt med att ha en psykiskt sjuk mamma. Det blir en sjukdom i sig att växa upp bredvid. Hoppas att du inte fått lida alltför mycket av det.
Jo, ibland får man väl göra så med personer. När de inte vill eller kan ändra någonting. Svårt med missbruk. Man blir oerhört självcentrerad och vill inte personen ändra något så kan man inget göra.
Kram till dig med
nouw.com/blackout
Forsens
Forsens,
Ja det har ju satt sig sina spår, ja har absolut inte haft dålig uppväxt eller så mamma var väldigt duktig på dölja. hon har en blogg hon med , dock inte skrivit på väldigt länge , hon fick ta pauser för det vart en trigger & sömnlösa nätter @Sivmonicacaroline <--. Ja jag kman bara säga att du verkar vara en extremt stark person 💪🏼 Det är som du säger också , vill man inte ändra något så är det lönlöst även om omgivningen peppar o stöttar. man måste ha viljan själv. Grym är du 😊
nouw.com/forsens
Blackout
Blackout,
Stark? Jag har alltid sett på mig själv som extre,t svag . Men får ibland höra motsatsen av andra. Det är förvirrande. kanske jag är både och. Kikade på din mammas blogg. Vill hon inte skriva mer?Hälsa henne att hon sätter ord på känslor på ett väldigt bra sätt. Hoppas att hon mår lite lite lite bättre nu. eller i alla fall till och från.
nouw.com/blackout
Forsens
Forsens,
Nej av det jag har läst och skrivit med dig så är min beskrivning av dig STARK , otroligt stark 💪🏼 ja hejar på dig.
det ska jag hälsa 😊 nä jag tror inte hon kommer skriva mera, jag vet inte kanske lite längre fram. Det vart lite för mycket för henne när hon skrev.
nouw.com/forsens
Blackout
Blackout,
Förstår det. Kan ju bli lite för mycket. Hon får ta det försiktigt. Tack för dina ord. Lite svårt att ta in. Nästan för fina. Tack åndå såklart. Du har väl haft din beskärda del av lidande du med. Så detsamma till dig/er
nouw.com/blackout