Att trigga sig själv. Jajamän!

Har försökt fotografera lite steglitser idag med. Det är full fart på dem. Som en liten djuraffär låter de och badar och plaskar omkring och dricker och pratar med varandra. Och blåmesarna och talgoxarna vill också få lite vatten och nötväckan likaså. På kvällarna kommer ringduvorna för att dricka och göra kvällstoaletten i fjädrarna. Och kol- och björktrastarna.

Igår lyckades jag trigga igång mig själv ordentligt med mitt musikval. La vida loca! Slutade i allafall inte lyssna när jag väl kommit igång. Jag vet inte om någon förstår som inte missbrukat, men jag får fortfarande perioder med ett sug som är jobbigt. Älskar att bara speeeeeeeda iväg mig själv fullständigt tills allt blir ett vakuum där ingenting annat existerar förutom jag, musiken och inga känslor alls. Gärna så pass att jag nästan blir medvetslös eller rentav helt ibland. Jag vet att det är flykt det handlar om för mig. Jag vill bara bort från mitt liv och mina minnen, tankar och känslor. Är det något jag fortfarande har problem med angående droger så är det att jag triggas av musik och andra missbrukare och att jag lätt kan falla in i ett destruktivt pratande om droger som enbart handlar om att romantisera det jag VET bara är skit och förvanskat i min hjärna. Verkligheten är inte likadan som känslan nu. Den är så ful så det är inte klokt egentligen att jag fortfarande luras in i tankegångarna. Det är bara kaos. Trasiga kläder. Allt borta. Var är nycklarna? Var är förresten mobilen och jackan? Var är jag? Jaha på avdelning igen eller hos polisen. Skador på kroppen. Människor jag inte vill ha att göra med. Osams med anhöriga. Tvångsvård. Abstinens. Inga pengar. Fryser. Minnesluckor på hela dygn. Och om jag inte är lätt i dagsläget så ge mig någon drog och se hur rolig jag är att ha att göra med då. Hhahahhahahhhah. Då är jag inte en trevlig prick.
Det låter ju inte direkt jättekul när jag ser det så.

Och ÄNDÅ. Jag kan inte låta bli att vilja tillbaka då och då. Jag är inte helt frisk på den biten heller ännu. Men jag kommer inte gå tillbaka. Har för mycket att förlora. Allt faktiskt.
Ska jag berätta något väldigt dåligt? En gång smög jag in cannabisolja på psyk som jag tog trots extravak. Jag var snabb då jag. Det slutade med akutinjektion. Jag tål inte den drogen. Blir ännu mer psykotisk. Dumt. Har aldrig gjort det tidigare men jag mådde så dåligt och tänkte det kunde hjälpa. Det gjorde det INTE. Tvärtom. Fullständigt tvärtom.

Nog talat om detta. Ett steg framåt och två tillbaka. Men det går framåt ändå på sätt och vis. Jag tycker mig kunna ta till mig terapin lite mer.

Idag ska jag sitta på balkongen och måla och sedan försöka fotografera lite mer av fåglarna på gården.

Dessutom måste jag få till en ny profilbild för jag ser ut som ett levande lik trots att man knappt ser mig. Järnbrist och inte sovit på fem dagar minst. Hade inte duschat heller. Får bli när det blir. Kan ju vara roligt att titta på lik också. Kanske finns någon nekrofil som går igång. Det bjuder jag på.
Hoppas att ni får en fin dag❤

Gillar

Kommentarer