Äntligen

Äntligen är det svalare här. Kanske det renatv ska bli regn och åska senare. Gud så skönt tycker jag. Att kunna andas igen.
Blåser och vajar i träden. Och då är knappt någon ute på gården heller. Så extra plus på det.

Träffat min kontaktperson och promenerat runt lite här ute. Jag borde ju bli yr efter alla varv runt samma gård egentligen. Som en tiger som trampar runt på en liten gräsplätt på zoo. Vi gick precis utanför också. Pratade om fåglar och att jag så gärna skulle vilja ha en liten sysselsättning någon dag då och då. Hon tycker ju också att jag måste få komma ur isoleringen på något sätt. Jag hoppas fortfarande på ny medicin.

Pratade också om min IQ. Jag känner det som att jag är helt efter på vissa områden. Vad som är fel egentligen när jag inte fixar en enda pryl praktiskt och logiskt. Symboltänk och annat. Men så kan jag vara väldigt intelligent på vissa områden. Superbra på att läsa in fakta och göra statistik och ja, forska på den. Jag är hundra procent akademikertyp och noll procent praktiker. Var tom bäst på en kurs på universitetet. Skryt? Not. Jag har rätt att vara bra på någonting jag med. Är det detta de menar med ojämn begåvningsprofil på habiliteringen?

Jag har inte ens ett körkört för det fick jag inte ta. Jag kunde få utbrott i bilen och kanske köra påverkad och allt möjligt psykiskt anklagande de använde sig av. Var det läkaren som skickat in det? Jaja, jag har ju färdtjänsten och annan skjuts och en vacker (eller regnig) dag kanske jag kan cykla igen. Fast jag kanske inte ska cykla heller egentligen. Jag for fram på cyklen som en biltjuv förr när jag kunde det. Bilarna tutade och jag bara swisch. Bättre då att cykla på landet som jag gjorde när jag var ungdom. Kanske jag inte kan anpassa mig efer stadslivet.

Har tittat runt på lite bloggar och annat och börjat fundera mer och mer om det här med varför vi är så otroligt rädda att trigga varandra med självskador och att andra ska må dåligt av ens eget psykiska lidande om man skriver om det eller går ut i kläder som visar upp ärr när det är varmt ute. Är vi så rädda och har sådan omsorg om varandra att det slagit över i att vi lindar in varandra i bubbelplast istället? Jag känner mer och mer att det inte är bra. Stora tidningar som ges ut och TV och annat har ett helt annat ansvar menar jag. Men som privatperson kan man ju inte gå runt i tjocka kläder och svettas för att någon ska se att man gjort sig själv illa. Det verkar ju inte klokt egentligen. Finns det något annat problem som är så skyddat och ändå tabu som detta? Jag menar ska jag som gammal missbrukare kräva att nej, nu får ni inte dricka här ute på gården på era kräftskivor för då blir jag jättesugen på droger?! För nog fan blir jag det. Senast igår. Så fruktansvärt av dem att inte ta hänsyn till min drogproblematik. Och göm undan alla pundare på stan också där de sitter och dealar droger och injicerar och sitter halvt medvetslösa och flyr in i sig själva. Göm undan alla som äter och fikar här ute för att jag har ätstörningsproblematik. Ja, börjar man tänka så blir det inte mycket kvar till slut.

Nej, eget ansvar får jag ta. Det fick jag igår när det verkade vara fest överallt här runt gården. Jag fick gå in och ta djupa andetag och tänka om, tänka rätt.

Jag brukade dricka och ta droger och sitta för mig själv hemma i lägenheten förr och sedan gå ut ensam på krogen. Det gör mig lite ledsen när jag tänker på det. Ensamheten. Alla andra som gick i grupper och jag som gick själv. Men så är det och var det och jag har väl levt mitt liv på det viset så rätt mycket. Till slut är det svårt att tänka på annat sätt då man inte har jättemycket att jämföra med. Jag är så van att ingen finns där och backar mig som andra gör med sina vänner. Jag har alltid fått ta mina egna strider. Det är något jag funderar jättemycket på. Hur känns det att ha en grupp vänner eller någon vän som bara står där och finns där för mig i svåra stunder och glada stunder? Hur känns det att inte behöva stå upp för sig själv ensam i ALLA situationer?

Saknar min syster väldigt mycket dock. Och mina bröder. Det gör jag. Det gör ont.

Har letat efter den fjärilslarv jag hittade på gården men inte hittat den någonstans på nätet eller i mina böcker och jag blir frustrerad. Jag försökte lägga upp den här om någon visste men jag kan tydligen inte lägga upp någon filmsnutt. Jag vet inte hur det funkar. Men den är helorange (ganska ljus) i alla fall och luden. Halvliten.

Önskar att jag kunde plocka bär och svamp nu. Jag vill ut. Jag vill bort. Ångest, ångest, ångest. Nu har jag sagt det också. Orkar inte nämna ordet mer idag.

💖

Gillar

Kommentarer

Ramiro
Ramiro,
Många tankar. Det är bra också, försätta och fokusera på vad ska du fixa eller trixa. Du väljer själv och du är en stark duktigt kvinna. Kram och som säger. Ge Inte Upp. 💪❣️
nouw.com/ramiro
Blackout
Blackout,
Ja. Jag har alltid för mycket tankar eller så blir det helt tomt. Kram till dig med❤️
nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Kramar till dig och lycka till imorgon ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Men alltså, vad gullig du är som minns. 😘
Hur är det med dig själv? Har inte sett att du skrivit något. Är det lika illa idag också?
Tänker på dig med. Kram♥️
nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag mår sådär. Mycket självskadetankar och självmordstankar som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera... Men jag försöker iallafall.
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Sådär är bättre än helt piss i allafall. Kan du distrahera dig på något sätt? Nu kanske det är för kallt för att bada hos dig men något annat. Och försöka är gott nog. Det är ju allt man kan göra. Gång på gång. Kram❤
nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag önskar att jag ska kunna titta på serier igen. Det var perfekt sätt att distrahera sig på men jag har fått så dålig koncentration. Surfar runt lite på internet iallafall. Var hos ssk och fick öronskupunktur vilket fungerade rätt bra idag faktiskt. Kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Kan vara biverkningar, problemtatiken i sig eller bådadera. Skönt att akupunkturen lindrade lite idag dock. Och bra att du surfar runt lite på nätet. Läsa barnböcker kan vara en bra början. det gjorde jag mycket förr för att öka lite på koncentrationen en sida i taget. Och serier kan vara svårt att hålla uppe koncentratiionen på. 20-30 min i taget kan räcka mer än väl. Om ens det.
💖
nouw.com/blackout