Ändring

Jag ska bara skriva att jag ändrar lite i min presentation/profil. Jag har en triggervarning om att jag kan komma att skriva om saker som är triggande för andra. Men jag tar bort den nu. Känner att det jag skriver inte är mer triggande än något annat. Jag skriver inte detaljerat om självmordsförsök. Lägger inte upp bilder på saker som inte fyller någon funktion i sammanhanget. Nej, jag är inte mer triggande för andra än vad mainstream musik med raplåtar om att använda kvinnor på de mest förnedrande sätt, är för mig. Och där kommer ingen varning innan. Inte i filmer, böcker , ingenstans faktiskt utom i rena dokumentärer med autentiska bilder och beskrivningar av mord osv.

Så blir man triggad får man i fortsättningen ta eget ansvar och sluta läsa.

Jag bryr mig om er som mår dåligt på olika sätt här. Jättemycket. Jag mår också dåligt. Men mer triggande än samhället i övrigt är jag inte så nu ryker den varningen.

Om någon vill förklara en anledning till varför jag borde ha kvar den så skriv gärna för jag lyssnar gärna och tar till mig information. Jag vill gärna förstå om det är jag som resonerar fel.

Kram♥️

Gillar

Kommentarer