Along came IT

Igår kändes hela dagen som jag druckit en flaska vodka. Helt borta.

Idag var jag ute på gården och gick. En av de utplacerade stenarna blev konstig. Den började leva. Den växte. Den blev så tung i min tanke på ett sätt jag inte kan förklara. Jag gick därifrån. Då växte den ännu mer och började följa efter mig. Den skulle krossa mig. Jag blev mer rädd. Jag försökte komma därifrån men den bara växte och växte och följde efter och skulle krossa mig. Jag såg den helt bokstavligt växa och förfölja mig.
Jag blev skräckslagen och sprang in i lägenheten. Vågade inte titta ut. Den var kvar därute och väntade på mig.
Jag fick hjälp att ta extra antipsykotika. Sedan vågade jag inte gå ut mer förrän nyss.

Så FRUKTANSVÄRT rädd.

Jag har talat med stenen. Klappat på den. Konfronterat den. Nu är den tillbaka på sin plats och i sin normala storlek. Jag har sagt att den är snäll och vi kan vara vänner idag.
Det kanske låter konstigt för andra men jag försöker med vad jag har.

Det gick någorlunda ok. Tills två killar kom gående emot mig och jag såg i den enes ansikte att han tänkte anfalla mig. Jag såg att han gjorde sig beredd. Eller så ser jag inte saker realistiskt idag.
Jag är helt slut av trötthet.

Har haft två känslomässigt jobbiga besök inom tre dagar. Kan vara det.

Snälla någon säg att jag inte kommer att fastna i en gränspsykos eller gud förbjude ren psykos som väntar. Snälla, snälla, snälla! Det är länge sedan jag hade så kraftiga synhallucinationer.

Gillar

Kommentarer

AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Hoppas att det känts lite mindre läskigt idag ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Jag råkade svara dig nedanför också. Ursäkta. Känner mig lite ding
nouw.com/blackout
Blackout
Blackout,
Tack♥️
Jo, det har varit något lugnare. Fortfarande varit rädd men igår trodde jag jag skulle bli inlagd. Men med extra psykosmedicin och jag har pratat och klappat stenen idag med så har den bara varit aningen oroande. Skrev k desperation tkll psykologen så hon ringde upp imorse och förklarade återigen varför det böir sådär och att hallucinationer kan komma mindre eller starkare. Jag vågar ju inte ringa akutpsyk men hon ska lägga i extra information om mig nu så det inte blir något jag inte vill utan bara får mig ännu sämre när hon går på semester nästa vecka.
Fy fan för dessa gränspsykoser.
nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Din psykolog verkar vara bra, det är jag glad över iallafall. Har du någon du ska träffa under psykologens semester eller vill du inte det?
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Inte träffa. Det vill jag inte om det inte är helt supernödvändigt. Men jag har ett sommarschema där det ringer någon personal en gång i veckan tills läkaren kommer tillbaka. Han brukar ringa en gång i veckan annars för jag vill inte åka till psyk alls helst men gör det till psykologen så gott det går.
Jag mår mest piss på psyk och krävs inte tvångsvård är det mycket som ska till för att jag åker dit.
nouw.com/blackout