Idag fick vi sluta 30 minuter tidigare än vanligt, vilket aldrig har hänt men jag klandrar inte vår lärare för det. Tvärtom bara.

Nu sitter jag iallafall och äter frukost och kollar lite bloggar. Gjorde faktiskt en smoothie som jag oftast gör när man inte orkar laga något annat, ganska ofta då. Tycker iallafall att den är super god och väldigt enkel, tar typ 30 sek att göra så finner inga nackdelar i det! Rekommenderar verkligen, busenkelt och passar bra för passiva människor, som jag. Sen finns det ju såklart massor med andra smoothies som är lika goda och lätt"tillagade". Sedan är det ju bara en bonus att det är lite nyttigt :))

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Finner inga ord för hur fin och älskad du är. Söt som hon är så är hon även lite speciell, hon älskar att sitta och lukta på blommorna och slicka på dem, hur konstigt är inte det?? men väldigt gulligt!! Kunde ALDRIG hittat någon bättre än du!! 

Likes

Comments

Snart är det sommar, men likaså är det svenska nationella provet. Vilket betyder att vi ska hålla ett tal kring ämnet "vad jag vill och vad jag väljer". Det är något som ständigt sitter och gnager i en, att snart, snart ska man stå inför hela klassen och tala fritt. Svenska är inte mitt bästa ämne, men jag gillar när ämnet inte är så begränsat, att man därav kan får prata om vad man vill kring ämnet. Jag valde då att prata lite djupare om "att bryta invanda mönster" och tänkte börja mitt tal med tratt principen genom att säga: Hela vårt liv består utav mönster, alltså vanor & rutiner, som upprepas gång på gång utefter våra handlingar, som allt börjar med en enda tanke. Vilket jag har tänkt på ganska mycket. Jag menar, vi styr oss själva. Om vi bara ändrar en liten tanke, ändrar vi våra handlingar, därav vårt liv. Det kan vara allt ifrån när du står framför en bulle och undrar: ska jag äta den eller ska jag inte??. Tills att du står i en matbutik och undrar: ska jag köpa den ekologiska bananen (fast att det är dyrare) eller vara snäll mot plånboken och ta den vanliga bananen odlad i Portugal. Vår hjärna påverkar oss ständigt i såna beslut. Speciellt kring godis. Strävan efter sötsaker som en bulle eller något liknande är stort. Men svårt är det inte att hindra dig själv ifrån att ta händerna ifrån bullen och köpa en ekologisk banan inte. Vi kan alla påverka oss själva och det är en ganska mäktig grej som jag tror att vi alla behöver bli påminda om. Det handlar om att övervinna och bryta dina gamla vanor. Men i strävan mot kanske några bättre vanor? både för dig men även din kropp. Min slutsats är:

Om man alltså byter tankar, ändrar man sitt liv. Eller vad tycker ni??

Likes

Comments

Yes, precis som det står, så mycket för pengarna!! absolut värt.

Igår gick alltså Emma, Anna och jag till Cafe 60 för att ta en fika.Som ni ser på bilden så har de så sjukt goda bakelser, eller de ser goda ut iallafall. Vi beställde var sin chai-latte och Anna tog en biskvi, men jag valde att nöja mig med chaien, man är ju medveten om sen innan att den är ENORM. Väldigt god också, och för er som undrar så smakar den ungefär likadant som Espressos, lite mera grädde i dock, men det anser jag faktiskt är godare! Vi satt iallafall där och pratade, chillade och bara tog det lugnt. Sen tog jag några (1000) bilder på Emma, som är så sjukt fixerad över sitt instagram feed. Man är ju en god vän, hon har tur som har mig ;))

Likes

Comments

De här var alltså blusarna jag köpte på Zara, så GALET snygga och prisvärda!!

Den vita blusen på sista bilden kostade 185 kr, det är en tunn blus med insytt linne för att man förmodligen inte ska kunna se igenom, lite mera föräldravänligt är det inget fel på. Valde den i en större storlek, lite mera "flowy" och bekvämare. Den är super härlig verkligen.

De två andra blusarna kostade 199 kr. De är samma modell men olika färger, fick ju beslutsångest när båda var så sjukt fina och unika på sitt egna sätt. Tyckte även att blusarna passade för olika tillfällen, så varför inte köpa båda?!?!? Älskar volangerna, längs armarna , speciellt på den vita, där även mönstret är i svart-vit längs axeln, så så fint! väldigt vårig och passar bra nu när det blir sol och varmare. Vet dock inte hur hållbara de är då jag köpte dem nyligen, men hittils har inget gått sönder så det är ju bra tecken!. Tycker alla blusar matchar sjukt bra till alla svarta jeans och dessutom blåa, Både på fester men även i skolan om man gör det lite mera casual.

Likes

Comments

Igår var vi i stan återigen och jag måste nog säga att det var en lyckad dag!! Det började med att vi gick längs biblioteksgatan och kollade på lite skor, letar efter några slip-on som är ljusa och sköna!! Fastnade för ett par som visas på bilden ovan. Tror de kommer från märket Billi bi sport, dock låg de på 1300kr, vilket är lite över min budget för ett par vår/sommarskor... Sedan gick vi till ZARAAA!! De har fått in så sjukt snygga och fräscha vår kläder som passar både till vardagen och finare tillfällen som fest! Det slutade med att jag köpte 3 blusar, varav en finns bilden ovanför, alla satt perfekt och passar så bra nu till våren!! Tänkte lägga upp flera bilder imorgon på hur de sitter på. Som ett bra avslut gick vi till Vigårda vid mood Gallerian och åt hamburgare med pommes!! Det är ungefär som mcdounalds fast lite dyrare, men så sjukt gott, rekommenderar starkt<333 

Likes

Comments

Ni vet känslan man får när det för första gången på länge är SOL ute och 15 plusgrader!!! Vilket bättre sätt finns det inte än att utnyttja det till max, genom att åka in till stan och köpa en Oreo-milkshake?? Så otroligt gooood och onyttig, men det fokuserar vi oss inte på nu, långt kvar till sommarn!! Såklart kunde det inte heller bli bättre när man fick umgås med bästa och härligaste sällskapet<33

Likes

Comments

Vakna typ kl 10 med nackspärren off the year, skulle vilja ha en sån där vit grej och bara ha runt halsen för det gör ont som satan så fort jag rör huvet typ en cm. Iallafall så jag låg där till typ tolv o bah: nä nu får jag fane mig gå upp. Så tänkte göra den här fancy frukosten som man ser typ everywere, men som man kan se på bilden ovan så ser det ju ut som en jävla kompost hög bestående av mosade bananer,hallon och mango. Dock smakar det ju likadant så what the hell liksom! #goals

Likes

Comments

Igår var vi i stan o såg bästa filmen EVER! Mike and Dave need wedding dates. Den va as kul, vi garvade nästan ihjäl oss och I totally recommend it for u guys <3

Likes

Comments