Lediga dagar

Så härligt att få ett par lediga dagar irad... ännu bättre när vädret är 👌🏼

Idag var N och jag riktigt duktiga, slängde skräp och ordnade lite här hemma i trädgården. Fick upp paviljongen över våra lounge möbler, så nu kan vi även mysa om nu regnet skulle komma på besök.

Nu i em så kom mamma och vi körde upp till ön. En promenad runt sjön, vovvarna känner nog också att sommaren är på g. Badade en hel del. Odan hade dessutom energi för 3 st belgare på samma gång idag. Phu.... svettig runda blev det 😂

Valparna växer å växer. Älskar att man kan se dag för dag hur mycket de utvecklas. Nu kravlar de verkligen omkring... Fått ett uppdaterat boende, en större låda.
Haizee är en sån duktig mamma till de små. ❤️Längtar verkligen tills de är omkring 4-6 veckor. När man får se lite mer av den sociala sidan... Jag längtar så mycket tills jag får komma upp å gosa valp i en hel helg 😍👌🏼

Imorgon tänkte jag dra igenom startklass momenten med Odi 🐾🎖 Får hålla det lite igång tills vi ev ska tävla igen. Har dock inte riktigt bestämt mig om vi ska det eller inte.. Det får tiden visa!

Nu landar vi i soffan & här stannar vi tills sängen kallar.

Gillar

Kommentarer