Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I en veckas tid har jag drömt om en tjej.Hon är läskig och jag har vaknat av 8 dagar i sträck att jag skriker gråter eller säger lämna mig gå här i från. Jag tror inte på demoner i mardrömar men nu börjar jag tveka.En natt vaknade jag av att jag satt på golvet och hån log mot mig själv i en spegel.Nu låter jag säkert som en psykopat men jag är verkligen inte det jag vet inte vad jag ska tro.En gång vaknade jag av att jag bara slog upp ögonen och sa -Du har ett meddelande.Mamma och pappa har hört mig prata och skrika.Och jag själv har vaknat av att jag pratat.Om ni vet något om detta snälla hjälp jag ber er hjälp !.

Mina kommpisar säger att jag brukar vara frånvarande när dom pratar med mig och prata med dom fast jag själv inte kommer i håg vad jag sakt.Allt är helt svart när jag tänker tillbaka jag minns inget.

Många tycker jag är annorlunda och konstig men jag gör inte detta med mening och jag vill inte att folk ska tycka så😥.

Likes

Comments

Tja bloggen .😂Nu har jag ätit lunch.Jag ska ha rast Jaha det var typ det skriver till er senare

Likes

Comments

Jag hatar en sak mammarollen ner hennes tränings byxor i min jumpapåsse.Det är så pinsamt måste ha på mig mammas byxor nej!!!.Jag ser löjlig ut med mammas byxor.Bara ingen upptäker att det inte är mina.

Likes

Comments

​på väg till skolan med Hanna❤️❤️Men allvarligt hatar jumpa på första lexikonen på en måndag

Likes

Comments

Nu är det skola jag orkar inte.Det är inte så att jag har jobbigt i skolan det är mer rörligt ni vet.Och gissa vad vi har idrott som första lexikon på en måndag.Yaaay vad kul (inte kul).

Nu måste jag fixa mig till skolan see you later guys

Likes

Comments

Nummer 1:När det är en helt tom parkerings plats.Man ställer sin bil på den här parkeringen som är helt tom.Man går in och handlar och när man kommer ut står en bil så nära som möjligt din bil.Det fin hur många parkerings platser som helst måste den ställa sig precis vid min bil😂.Nummer 2: När någon sörplar soppa jag hatar det!!😂. Nummer3:När någon pratar under hela bion.Nummer 4 : När någon lång sitter framför dig när du är på bio så du inte ser något. Nummer 6 : När dina hörlurar är ihop trasslade.Nummer7:När någon äter äpple.Nummer8:När någon stirrar på dig i klassrummet.Nummer 9:När man råkar ramla. Nummer10:När du inser at du har hål i byxorna.

Det här var 10 saker jag störde mig på ni får kommentera och berätta vad ni stör er på det hade varit kul❤️❤️😂😂👍🏻👍🏻.

Likes

Comments

Imorgon ska jag va med min vän Selma.Vi kommer göra en cover på Selmas YT på lost boy.Det kommer bli kul men jag vet inte vart vi kommer filma.Hoppas det blir tumblr #funny .

Just det jag och Selma har en insta följ gärna den. Den är på engelska men...ni fattar nog endå. Det finns fler bilder på mig där och info om Selmas yt kanal. På insta heter vi Modellstarsgirls ❤️

Likes

Comments

Det där är jag. Bye the way vet Någon hur man stänger av auto corekt SÅ JOBBIGT 

Likes

Comments

I morgon är det skola vem orkar inte jag I alla fall.

Jag vill sova tills klockan är 12!

Föresten jag kollade på klänningar på kawaii.

Jag ska ha en fin klänning till skolavslutningen.

Det Är bara så svårt att välja.

Mamma vill att jag ska ha på mig en rosa klänning med glitter. Nej tack jag vill inte vara Barbie.

Jag vill ha en svart klänning❤️Likes

Comments