Oookay, så i en længere periode har jeg stresset og stresset over min nuværende livssituation, jeg stresser over at jeg ikke ved hvad jeg vil med mit liv eller hvordan jeg skal komme dertil. Jeg har til tider følt mig lige på vippet til et angstanfald, hvor jeg har haft svært ved at trække vejret og slet ikke har kunnet finde ro om natten. jeg ved ikke om jeg er en smule neurotisk og totalt hysterisk fordi alting skal jo nok gå, det viser sig jo at det hele i sidste ende nok skal falde på plads, jeg har nu fået mig et job henover vinter så jeg ikke længere behøver stresse over min indkomst, jeg ved at jeg gerne vil rejse med min søster, søge uddannelse til marts og bare arbejde arbejde arbejde indtil jeg forhåbentlig kan starte på uddannelse.

I mellem tiden, ind i mellem disse "forfærdelige" anfald af hysteri, har jeg prøvet at fylde min hverdag med ting der virkelig gør mig glad, jeg har bla. kastet mig over bagning, hvor jeg har bagt en masse franskbrød til stor begejstring for manden. Jeg har sørget for at være sammen med mine veninder, og at holde hyggelige sammenkomster og at fortælle dem om hvordan jeg har det.
Derudover hjælper det altid mig at være kreativ, på den måde kan jeg få tankerne lidt på afstand.

I denne kreative omgang har jeg lavet denne énstregs-tegning, som jeg har indrammet og som jeg tænker skal hænge i entreen.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Okay, en blabla-blog, er et sted hvor jeg kan "pour my heart out" og skrive de ting som jeg tumler med i hverdagen. Tit og ofte går jeg og tænker over nogle ting, hvem er jeg, hvorfor har jeg det sådan her, hvorfor kan jeg ikke få et job, hvad skal der bliver af mig, er jeg god nok, kan jeg leve et normalt liv, hvad vil jeg med mit liv? Tunge sager, som jeg går med inde i mit, snart propfyldte og sprængklare, hoved. Jeg er 20 år gammel, holder mit første sabbatår og indtil videre hader jeg det, jeg har derfor brug for et afløbssted, hvor jeg kan komme af med mine tanker. For mig handler det ikke om at en masser ser mine opslag, men at jeg kommer ud med tankerne og at jeg kan få sat ord på mine følelser. "Hvad filan" tænker jeg nogle gange, det kan sgu da ikke kun være mig der har det sådan???'

Ingen billeder i den her omgang da jeg lige har haft mit fjerde mental breakdown og inspirationslevel er = 0.

Likes

Comments