Fick ett sms i förmiddags av Cissi om hon skulle komma upp men nån av sina och rida ut med mig, och de välkomnas ju absolut ! Allt blir ju så mycket roligare när man rider ut ihop med någon :) dessutom hinner jag och Cissi typ aldrig ses av nån anledning ;p så då finns de mycket att prata om . Och denna vecka så kommer vi träffas 2 gånger då hon ska låna min transport i helgen för att åka på tävling med 3 hästar de går ju bara in 2 i hennes lastbil så lina får åka låda :) .

Uteritten gick fint Cissi hade med akela som så snällt traska på hela rundan, Sidney var helt knas idag ;s hon har iof stått i 5 dagar så de var nog bara lite överladdning, men så fort vi kom av gårdsplanen var de inga beskymmer ;)

Har även tillbringat några timmar på Stellas lekland idag med min skatt mycket roligt och så underbart att se hennes lycka !💕Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 665 Readers

Likes

Comments

Å min lilla cindee har idag åkt till Ester för förberedande inför 3års testet, jag har inte riktigt möjlighet att slutföra detta själv då vi inte har någon ridbana och jag har helt enkelt inte tiden, och Ester är en kompetent ryttare och hon har absolut mitt fulla förtroende. Ska faktiskt bli lite kul att stå brevid och se sin häst (jag kanske börjar bli gammal;) .

Pigge saknar cindee jätte mycket och har nog några dagar sorg skulle jag tro, men har försökt förklara att hon kommer tillbaka till honom :) .

I morgon är jag ledig då ska jag och Michelle till Stellas lekland så jag Hade en super laddad unge som gick och la sig :)

Blir jobb tis-sön för mig kanon bra :) .

Leo har trampat av sig en sko . . Typiskt jag som var på riktigt rid humör idag, men snorre kommer i morgon eller på tisdag så de är snart löst :)Cindee i sitt nya stall 💕🐴
  • 733 Readers

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig sov tills jag vaknade av mig själv vilket var 6,30 men låg kvar och somnade om bara för att jag kunde :) sen gick jag ut och mockade hela stallet och lunchade hästarna.

Sen åkte jag och diva till granngården och shoppade lite diva älskar när hon får strosa runt där inne och lukta på allt ;)

Har även städat lite inne och den kollade ja på Youngrider finalen på SVT .

Sen var de dax för pigges 15min promenad han var hur lycklig som helst när vi gick på grann gärdet och han fick äta lite gräs idag igen :) han har även fått en ny hobby identifiera bajs på vägen ;p

  • 784 Readers

Likes

Comments

Stackars min Pigge plutt som nu mer spenderar sina dagar i sjukhage, han verkar inte ha så ont av de men ser ju så fruktansvärt tråkigt ut. Hans höjd punkter på dagen är väl typ mat och skritt för hand rundorna på 15min idag var jag nere på
Vår terräng bana och gick med honom och han fick tugga lite gräs glad häst :) blir sjukhage några dagar till sen tyckte Anna Karin att han kunde få gå ut i sin vanliga hage han är ju en lugn typ och springer inte runt i onödan . Dessutom åker ju cindee till Esther på söndag och då blir han ju själv i hagen . Metacam i 10dagar ska han få också, inte riktigt hans favorit men vi måste göra allt för att han ska bli bra !

Även idag spenderade vi lite av dagen på husaby (tur dom har god fika och mycket trevlig personal ;) Sofia har varit inne Med sin Kennedy idag som hon verkligen har kämpat för i 2år, tyvärr led dommen inte bra så alla mina tankar går till henne idag 💕

Nu på kvällen har vi varit på fredags middag hos mamma och pappa väldigt smidigt och trevligt ;) tur att jag har mina föräldrar inte bara som sponsorer hihi :) 💕

Michelle longerar Pigge förra veckan :) 💕
  • 832 Readers

Likes

Comments

Idag har vi varit inne på husaby med Pigalle, Sofia var med mig och till och med ett dystert vetrinärbesök kunde vi liva upp ihop fantastiskt :)!

Dagen började med böjprov och Pigge var halt på alla 4ben allt ifrån 0,5-2 graders hältor, bakbenen värst runt 2. . Sen longering även där inte helt ren och ville som vanligt inte ta i . Anna-Karin beslutade att "bedöva" kotorna i bak, böjprovet blev lite bättre men inte helt bra, så då bedöva vi bakknäna och de släckte hältorna.

Sen vidare till röntgen, han hade en på lagring på Hö bak kota. Men ingen jätte allvarlig men endå inte bra.

Vi nöjde oss så här för den här gången, så vi behandlade bak knäna och kotorna i bak med tuppkam och kortison.

Återbesök om 4v med ultraljud och böjprov ! Tills dess sjukhage och skritt för hand. Håll alla tummar och tår för att han blir bra nu min lilla plutt 💕

kungen av allt till och med kliniken ! Han fick alla guld stjärnor man kunde få
För sitt exemplariska uppförande ;)
  • 911 Readers

Likes

Comments

För alla er som letar häst ! Tillfälle trevlig läromästare . Detta är en häst som gått rakt in i hjärtat på mig hade jag inte haft 4 hästar hade jag köpt henne för länge sen .

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=793928  • 993 Readers

Likes

Comments

Idag har jag tagit tag i att sätta igång Leo fick ett infall att jag skulle rida ut honom :) och de gjorde jag !

Han har ju varit lite bökig att hoppa upp på fick jag info om när jag hämtad honom, Tove stod och matade honom med kraft och jag hoppa upp nemnas problem bra när dom är mat glada ibland ;p

Vi hade sällskap av Tove och Sidney, Leo klampade på hela rundan först hela tiden och har jätte glad ! Kände mig otroligt trygg på honom och han kunde inte skött sig bättre ! Så stolt ! Han kommer blir en riktig trevlig individ med lite träning ;) .

I lördags var vi i ridhuset med Pigge och Sidney, dom skulle få hoppa lite, sid var först ut hon var "lite" överladdad och hoppade en bom som om den var 130cm typ och fortsatte så tills hindren blev hinder ;p men vilken känsla hon ger !! Underbart kul!

Pigge fick inte hoppa så mycket då han var över laddad vilket resulterade i att jag stod på marken en gång söt plutten ;p

I morgon så får Sid åka med på Österlund träningen hon kommer nog bli lycklig :)!

Sidney ;)
  • 1202 Readers

Likes

Comments

Idag gick de lajbans till ;p tänkte att Pigge skulle få gå en liten runda idag och slängde med hundarna som jag alltid gör, han var super pigg och duktig halva rundan ;p brukar rida en liten runda runt kyrkan, när vi kommit runt kyrkan och var påväg hem så fick Pigge råknas och började studsa upp och ner och bocka knappt så ja satt kvar :p sen höll han på så enda hem ;p kallas överskotts energi !! Så nu är de dax för honom att börja jobba !

Sen tog jag och Sara en liten sväng jag red Sidney (toves 🐎) hon var duktig även idag ! Fick pulsa lite snö och de blev ju lite jobbigt ;p

Å juste !! Cindee var på löshoppning igår för Uno Boman, och vi fick mycket beröm för teknik och att de var en väldigt klok häst ;) räcker ju att kolla på bilden så ser man ju vilken stjärna hon är .💕

Sidney ;)

bästa cindee ❤️
  • 1305 Readers

Likes

Comments

Idag har vi hunnit me ganska mycket ;) vaccination på skara med Sidney som tog väldigt lång tid, för en av vet försvann med hennes pass ;p gick utan problem sen iaf när dom lyckade hitta denna förvirrade människa :p sen åkte vi och käka på donken.

Gick en sväng med hundarna i skar snön fy fan va jobbigt de var men bra träning :)!

Tog mig ut en sväng i kväll med me sällskap av Sara, idag fick Sidney äran att följa med :) gick super bra hon traskar och går speciellt när de är påväg hem ;p blev lungt idag pga vaccinationen, så fröken vinglig fick jobba med sin vänster sida och de släppte tillslut ;) travade ca halva rundan me ryggen upp och huvet ner och jävlar vad hon klev på bra tillslut härlig känsla !

Alla hästar är även borstade idag och ingen var nöjdare än fina cindee som växer så de knakar mammas bebis 💕

I morgon jobbar jag i Moholm ska bli kul !
Michelle är fortfarande sjuk så hon får åka till sin pappa i morgon ;)

Sidney ;) råkade klippa hennes man Tove ;)
  • 1381 Readers

Likes

Comments

Ingen var nöjdare än Pigge idag när vi galopperade upp för backen idag , han bjöd på ett rejält bock språng men av ren lycka ;) han har ju inte blivit tiden på ca 1månad så
Han var super glad idag, vi hade ju dessutom sällskap av Sara och cortina och Tove o Sidney.

Var ju så himla skönt vårväder idag på dagen varmt och skönt och sol ! Sen när vi red blev de plötsligt vinter igen och svin kallt !

I morgon far vi till skara och vaccinerar lite hästar inför tävlings terminen, tyvärr får ni inte se mig ute på banorna riktigt än då jag legat efter med vinter trimningen, pga av dålig tajming och onödiga skador . Men vi kommer igen :) over and out !

Leo 💕
  • 1454 Readers

Likes

Comments