Söndagsmys i vårsolen

Vilken härlig söndag! Jättefin vårdag som jag verkligen tog vara på, åt lite frukost och tog Inca och gick ut i en timme. Älskar verkligen våran stad med att man ser vattnet vid dom fina promenadsträckorna. Även så himla fint att se blommorna som börjar komma upp lite här och var.

När jag kom hem tog jag lite soppa till lunch, då jag spände min tandställning i fredags och får inte i mig så mycket annat.. Åkte sedan in till rosvalla där älskligen skulle spela match, fick även 2tim i solen där med. Efter matchen åkte vi hem till min mamma för lite middag.

Nu har vi precis kommit upp ifrån ett bad och ska äta lite glass framför Grey´s anatomy. Lite lyx får man ha en söndag kväll när jag knappt fick i mig något igår.

Dålig uppdatering dom senaste dagarna men har inte hänt så mycket speciellt förutom att jag spelat cup med mitt lag igår och wow vilken utveckligen och vilken cup vi gjorde. Spelar i ett korpen innebandylag där många inte alls har spelat läge. Det tråkiga var att jag inte hade alls mycket energi kvar i sista matchen då jag inte kunde få i mig så himla mycket.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229