Ny start

Hej och välkomna till min nya blogg, anledningen till att jag valde att byta portal var väldigt enkel.. denna portal var väldigt enkel att handskas med vilket jag inte tyckte den andra var. Kände helt enkelt att jag ville ha en ny start.

För er som inte har följt mig är jag en 18årig tjej som går sista året på gymnasiet, jag läser på Barn och fritidsprogrammet där jag kommer bli examinerad pt när jag går ut skolan i sommar. Jag bor tillsammans med min mamma, hennes kille och hans barn och även en pappa på annat håll. Jag har en pojkvän, Lucas och två små jappeflickor, Inca och Maxima.

Jag jobbar även på Vionord, hemtjänst vilket jag har gjort i ca en månad, men trivs verkligen. ​

På min fritid gillar jag att träna, umgås med pojkvännen & mina vänner, men älskar också att vara ute t.ex ta en promenad i skogen.

Här kommer ni få läsa om min vardag, det kan vara om träning, vänner och lite olika foton jag tar då jag gillar att vara ute och fota. Kommer lägga ut lite olika pass jag gör och utveckligen jag gör i skolan inom ämnet träning. Men ska även försöka få med hundämnet, som träning eller olika resultat.

​Hoppas ni kommer vilja följa mig och peppa mig till att göra en utveckling.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229