Att ha en bra hudvårdsrutin är A och O för en bra och välmående hud. Vi får ju ändå inte glömma att huden är kroppens största organ och den behövs tas hand om. Ovanför kan ni se de produkter jag använder mig av för tillfället ifrån Maria Åkerberg. 

För mig är det viktigt att de produkter jag använder är rena, naturliga och ekologiska alltså helt utan konstigheter. Jag använder endast produkter som är så naturligt bra att man faktiskt skulle kunna äta dem om man skulle vilja.
Jag tillverkar bland annat själv mina egna produkter, på så sätt vet jag exakt vad som finns i de produkter jag använder. På sidan om min produkttillverkning använder jag för det mesta Maria Åkerbergs produkter.

Många personer vet inte om vilka hemska, ja rent utav sagt hemska ingredienser som finns i MÅNGA av de produkter vi använder i vår vardag. Jag kommer uppdatera er mer kring ingredienser och dess verkan samt betydelse senare.

Man kommer otroligt långt med en bra rengöring, ett ansiktsvatten och en bra dagkräm.
Om man vill få ut det mesta av sina produkter samt det bästa resultatet kan man utöka med fler produkter
som tex serum, olja mm.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som ni även kunde läsa i min presentation så håller jag på att utbilda mig till hudterapeut.
Jag går en distansutbildning på Åre spa school och började min utbildning i september 2015.

Jag var till en början tveksam till att utbilda mig till hudterapeut på distans. Min tveksamhet gick över till det bästa valet jag gjort hittills gällande studier.
Åre spa school är en liten skola i Åre med en naturlig och ekologisk inriktning, där man både kan utbilda sig till spaterapeut eller hudterapeut. Skolan använder sig endast av Maria Åkerbergs produkter.

I höstas när jag började hamnade jag i en klass med 13 underbara personer. Allt var såklart väldigt nervöst, ny klass, ny ort, nya intryck. Men redan från första början kände man vad personlig skolan, lärarna, omgivningen var. Vilken gemenskap!!

Än har jag ett tag kvar på min utbildning då jag tar min ITEC-examen(internationell examen) i januari 2017.


Likes

Comments