Hejsa. Jeg hedder Bjørg Carla. Jeg er en pige på 16 år som går i 1.g på HTX med kommunikationsteknologi som fokuspunkt. Så lyder det nok som om, jeg gerne vil være IT ingeniør eller lignende. Jeg har dog INGEN ide om hvad jeg vil være.

Familiemæssigt er jeg en del af en skilt familie. Min mor bor i en lille by i Nordvestsjælland og min far bor ved Kalundborg. Min far er gift med en sød kvinde, hvilket min mor ikke er. På min fars side har jeg en storesøster, som jeg kun har set få gange i løbet af mit liv og ikke har nogen form for kontakt til. På min mors side har jeg en storebror som bor hos min mor. Når det kommer til min bonusfamilie, så er jeg ligeså tæt med dem som jeg er med min egentlige familie. Elsker dem også som var de min "rigtige" familie.

Vennemæssigt har jeg en del. Dog ikke alle jeg holder lige tætte. Andrea, Lucaz, Fourth, Jasper og Viktor er dog dem jeg holder tættest og er dem jeg kommer til, når jeg har det dårligt og har brug for hjælp eller opmuntring. Jeg ved de altid er der for mig og det er jeg meget taknemmelig for.

Kærestemæssigt har jeg en kæreste ved navn Jemil. Jemil er en meget mærkelig dreng med en sjov form for humor (samme form for humor som jeg). Ham og jeg har været sammen siden d. 21 Juni 2017, hvilket er nogenlunde 7 måneder nu. Det er også hans skyld at jeg kender til de tre fantastiske mennesker: Palle, Jasse og Cirke. Eller Patrick, Jasmin og Cirkeline, sådan kan man også sige det. De gør det kun endnu bedre at være kærester med Jemil.


Så fik vi en lille starter på bloggen + I fik lov at lære mig lidt at kende.

Jeg har nedenunder indsat en lille collage af billeder. De to billede på venstre side er mig og Jemil. Og det øverste til højre er Lucaz og Andrea. Og det nedenunder er så mig og Andrea.

De var så mit første indlæg på bloggen, håber du vil blive ved at læse med.


Likes

Comments