Jag är en tjej som i vanliga fall tränar konståkning ca 16 timmar i veckan och tävlar på en ganska hög nivå. Det är alltså vad mina vardagar brukar bestå av (bortsett ifrån plugget). Detta har varit mitt liv sen jag var 6 år gammal och idag är jag 19. Detta år har dock varit lite speciellt. Jag har trillat och skadat min rygg...har så ont att jag knappt kan komma upp ur sängen vissa dagar, har svårt att sitta stilla mer än 30 minuter för att jag får sån kramp. Det har helt enkelt varit ett jobbigt år för mig då jag knappt kunnat träna alls. Skador förstör så himla mycket och speciellt hindrar en från att göra det som man älskar. Jag hoppas på att vara tillbaka igen efter sommaren så att jag kan få leva min dröm igen. 

Anyways, nu är det äntligen helg! Precis kommit ut ur duschen och nu ska jag spendera resten av kvällen i soffan under en filt. Hoppas ni alla får en underbar kväll, det förtjänar ni. 


XOX

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min absoluta dröm väska är tillbaka. Såg denna väska för tre år sedan och efter det har jag försökt att få tag på den men den har inte funnits i butik. Den har inte funnits någonstans. I veckan gick jag in och kollade på Balenciagas hemsida för att se vilka nya färger och modeller dom hade fått in och där var den, min efterlängtade gula väska. DEN ÄR TILLBAKAAA!!

Jag är vanligtvis ingen person som bär gult speciellt ofta men gult är ändå min färg. Låter kanske lite konstigt att jag säger "min" färg men har inte ni också en sån färg. En sån färg som ni tyckt om ända sen ni var små? En sån färg som alla tyckt att ni alltid passat i? En sån färg som ni faller lite extra för? Gult är min sån färg. Jag tycker att det är en skitcool färg som verkligen passar på mig. Den här väskan är verkligen fantastisk och kommer passa så bra i sommar. 

XOX

Länk här!

Likes

Comments

Hoppas att allt är bra med er, med mig är det lysande. Det har verkligen varit en lång vecka och det är mycket som har hänt. Till och börja med har det varit full fart i skolan, mycket som ska göras och lämnas in. Allt på en gång känns det som men det är bara att bita ihop, det är ju trots allt bara drygt en månad kvar till studenten nu. Wehooo!! I onsdags var jag även på en jobbintervju som gick jätte bra, jag hoppas självklart på det bästa eftersom att jag verkligen vill ha detta jobb. Att skaffa jobb direkt efter studenten som 19 åring är inte det allra lättaste ska jag säga. Tips är att vara ute i riktigt god tid och visa ett starkt intresse.

Nog om det, nu är det helg, vad har ni för planer? Jag har faktiskt tänkt mig en riktigt lugn helg eftersom att jag inte har haft en ledig dag på evigheter. Ska försöka planera in så lite som möjligt och bara ta hand om mig själv och göra det som jag känner för. Just nu sitter jag och dricker en kopp kaffe men snart ska jag iväg på träning. Efter det blir det nog lite psykologi-plugg då jag har en inlämning som ska in på söndag. Kvällens planer är lite oklara än så länge men jag tar det som det kommer.

XOX Sara

Likes

Comments