Kenza, bloggdrottningen skall till våren lansera en skocollection man kan ju undra vad som händer här näst, skall färjan Håkan skriva en kokbok kanske?
Hur som helst verkar hon faktiskt gjort ett relativt bra jobb. Högaklackar som över allt annars, mycke färger och romar sandaler är de som jag insett att man måste införskaffa, jobbigt bara för en sån som mig, lär ju stuka foten ganska rejält i vår och de lär synas eftersom färgerna drar till sig uppmärksamhet. . . Tur att canvas blir populärt även 10. Nä nu ska jag sluta upp med att tro att jag är skobloggare bara för att jag är uppvuxen i en skobutik, stinker läder, har märkliga fötter och lekt på en brandbil större delen av mitt liv. Nu e de jag och mina nike tennis classic som skall stiga på planet hem till gamla goa götet.
Över and out.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Glöm för fan inte att vaccinera dig mot svininfluensan!
Jag missade det....
*fick precis detta sköna sms av en säljare. Klockrent. Sitter för övrigt nere vid vattnet på restaurang J vid nacka strand. Sämre kan man ha de. Över and out!
Hahaha....

Likes

Comments


Till våren skall jag bli en riktig puma. Sjukt snygga modeller från puma som våren 2010 kommer infinna sig på mina fötter samt skohuset i lerum. Där blev de mycket reklam på en och samma gång så de e la lika bra att promota mig själv lite också, när jag ändå håller på. Jag är singel! Över and out.

Likes

Comments


Vårensmode? Höga pumps med fotboja. Mycket praktiskt för alla fåfänga fångar. En sko som man helt klart inte kan rymma ifrån! Fortsättning följer. . . . .

Likes

Comments


Ett extremt kändistätt plan inlede sthlm helgen. Känn igen dissar som bwo, lilli och sussie, han den där bagge eller vad han heter som e med i idol och ja mannen på bilden jan johansen. Den sist nämnda tråkigast men också minst läskig att smygfota. Dessutom var de diverse b-kändisar med om nu ovanstående kan räknas till a?! För att fylla kändispotten något mera så kom dr alban av planet vi gick på. Förutom att tro att jag bytt upp mig till en bättre Finare och mer talangfull umgängeskrets (vågade givetvis inte ens titta på folken i solglasögon eftersom jag inte kände mig värdig, eller snarare så att jag inte kunde bry mig mindre, ge mig timbaland och jag LOVAR att jag skall dyrka!) Så har jag även jobbat lite, dvs spanat skor på skomässan, gått på stan och sist, tretorn kan nog inte säga de bättre själva, men inte minst slagit gummistövlarna i taket på café opera.
Kanske inte riktigt men iallafall ätit och haft trevligt sällskap av folk vars affärsidé bygger på att efter regn, kommer de Slask!
Över and out från nordic light hotel.

Likes

Comments

Memo till mig själv. Om man vill undvika att bli raggad på av en speciell person, så är INTE att spela homosexuell ett bra knep- då detta mystiskt nog resulterar i att ingen annan raggar på en (Ingen av rätt kön iallafall) =p

Likes

Comments

Chansen finns att jag blivit lesbisk. Jag har namligen gatt och blivit lite sma kar, ingen hummer som spokar den har gangen inte utan en livs levande tjej. Men innan ni far detaljerna, sa skall jag lata mamma och pappa vara livradda ett tag for jag ska borja fran borjan.

 

Nar jag sist skrev skulle jag till bussen for att aka och hitta ett boende, trodde jag. Anna och jag var ute i god tid och spatserade ner mot busshallplatsen, da vi pa langt hall ser att den redan star dar och sedan aven, innan vi hinner komma fram, aker sin vag. Ingen aning om vilken tid den bussen gick pa men de va inte den gamla goda vanliga hawaii time inte. Iallafall vi paborjade var promenad ner mot stan i hopp om att en annan buss skulle komma akandes men icke.
Sa vi stanade efter 30 minuter for lite mat , McDonalds eftersom det ar det enda typ som finns i narheten. Efter det tankte vi att vi fortsatter att ga ner at mot "dar de hander" en plats som vi annu inte hade lyckats att hitta, sa maste ju en annan buss eller nagot typ av hyrfordon kunna hittas. Vi far ytterligare en buss i sikte men den aker ifran oss, sen hittar vi en scooter firma men de stangde om 15 minuter och ville inte hyra oss nagon scooter... sa vi fortsatter att ga och ga. Efter 45-50 minuter ser vi var forsta bar. HALELULEJA =)
Vi hade hittat centrum. Man undrar latt hur var resebyra kan tycka att 45-50 minuter fran stan ar gangavstand till stan men men. Iallafall en jatte mysig liten stad, precis vid vattnet. Lite sma barer, restauranger, en park och ja lite hotell. Ingen stort, nothing fancy men precis ett sant stalle som jag och Anna ville och hade hoppats pa att fa spendera varan vecka har vid.

Att leta hotell en lordags kvall ar dock nog inte de optimala nar jag tanker sa har i efterhand men, vem ar man att klaga nar man nu hittat nagot som bara kanns sa bra.

Sa har kommer de, vi hittade ett hyrstalle med lagenheter. En underbar tjej hjalpte oss och tyckte sa synd om oss att vi hamnat pa Maui Lu (vart hotell), som hon dessutom hade ett antal daliga historier att beratta om, att hon gav oss forst 15 % rabatt. Nar hon senare dock forstod att vi bokat hela veckan har pa Maui Lu och inte vet om vi far nagra pengar tillbaka sa drog hon av 25%. Helt underbar tjej! Och till raga pa allt, nar vi fragar om hon kan hjalpa oss att ringa en taxi, for vi orkar inte ga upp hit igen. Sa erbjuder hon oss att skjutsa hem oss efter att hon slutat. Helt fantastisk att det finns sadana manniskor. Sa imorgon flyttar vi in pa Maui Vista, inget fancy pancy men ett alldeles vanligt lagom prisklass hotell, som da har narhet till allt.

Sa jag som ni forstar sa kan jag inte annat an att sitta har och vara sma kar, alldels upprymd av att manniskor kan vara sa goa. Sa imorgon blir de en blombukett och en flaska vin till henne for att tacka =)

Living the dream maybe more than ever...

Likes

Comments

Da var man framme pa Maui... De hela borjade igar nar vi skulle ta en taxi fran flygplatsen, till hotellet. Ingen av taxichaffisarna hade hort talas om vart hotell, en kande dock till adressen och korde oss dit. Dar lag dock ett Maui Lu istallet for ett Resort Quest. Trots att namnet var fel sa bad vi dem leta efter oss i sitt system, eftersom var kara underbara fantastiska resebyra har gjort felet forut att ge oss fel namn pa vara vouchers. Ingen traff denna gangen dock, de letade och letade och hade det inte varit for var mysiga taxichaffis som stannade kvar och ville se till att vi blev omhandertagna val, sa hade vi nog aldrig hittat felet. Resebyran hade bokat in oss 4/3 (for en manad sen) och inte 3/4 som datumet var nu da! Tyvarr var det val ungefar har som felen bara fortsatte att komma, ett mycket slitet hotell med en pool som iallafall jag inte vill bada i, en strand som jag heller inte vill bada vid och ja 30 minuters rask promenad tills det ens finns nagot att ata. Och dar kan man just bara ata, de e inte sa att man kan ga dit och hanga dar hela dan och sen ga hem pa kvallen icke. De finns liksom ingenting, istallet gar man ju tillbaka till hotellet och sitter och ugglar. Sa 3 timmar om dan (frukost, midda och lunch promenader fram och tillbaka) skall vi assa spendera ganendes. My ass heller. Jag menar jag akte inte till Maui for att ga ner i vikt, da hade jag akt pa ett fatcamp istallet.

 

Sa ja eftersom det inte finns nagot att gora sa kommer jag heller inte att ha nagot att skriva, sa min resedagbok slutar har! Trodde ni ja, vi ger inte upp sa latt. Nej vi letar efter ett nytt hotell och sa fort helgen ar over skall de argumenteras med resebyran for vi kanner oss inte jatte nojda med att betala 8800kronor for detta hotellet mitt i ingenstans.

Maste dock saga att jag motte en extremt trevlig sjal igar som gjorde mig saaaa glad. Alskar snalla, goa, underbara manniskor - man kan ju undra varfor. Nar Anna vaxade benen igar for att pigga upp sig, sa satt jag och vantade pa en stol, nar en av thailandarna som jobbade i shoppen kom fram och gav mig en flaska vatten bara sadar. Sen fragade han vart jag var i fran och smapratade lite for att tillsist erbjuda mig att sitta vid datorn under tiden Anna waxade sig. Svensk som jag ar sa satt jag dar 5 minuter mest for att tacka for erbjudandet, hade namligen kollat mailen precis innan, och kunde heller inte med att sitta langre. Men de gjorde mig glad att han var sa snall, sma saker kan gora sa sjukt mycke.
Kvallen blev sen raddad nar vi hittade en mataffar, som hade vin =) Sa en flaska Guntrum (undra om de heter sa), den bla flaskan som jag ar valbekant med efter alla rakmacke fredagar med mamma och pappa, blev igar min och Annas totala raddning - kanske inte men de va gott iallafall.

Nu skall jag och Anna ge oss ivag pa bussen som gar en gang i timman, se vart den tar oss, for langre an 45 minuter bort i ena riktningen fran detta stallet har vi inte orkat ga - de e ju varmt gott folk! Iallafall se om vi hittar nagot annat boende, med en pool, en bar och ja kanske lite folk ocksa. Hade varit trevligt!

Tro inte att jag givit upp drommen for detta icke paradishotell, nej jag ar saker pa att Maui har massor att erbjuda och jag skall gora allt for att bibehalla positiviteten.... Sa Still living the dream.
 

Likes

Comments

Da var man framme pa Honolulu, Hawaii. Tyvarr kommer jag inte se mer av denna on, an det jag ser nu dvs. massa manniskor med vaskor, en och annan lite kiosk som saljer diversesaker och ja den har datorn. Men men det ar anda skont att allt ovanstaende finns, nar man som jag nu sitter har och forsoker fordriva tiden. Om lite mer an tva timmar gar planet till Maui och ja Naida, trots att jag inte gillar varme sa ar jag forvantansfull. Hawaii ar ju anda ett sadant dar stalle som jag faktiskt inte trodde att jag skulle aka till under min livstid, just for att de ligger sa sjukt langt bort och hade det inte varit sa att man hade annat att gora i korkarna, typ som att bila runt i USA, Ja da kanske jag aldrig hade kommit hit.

 

Blev dock lite besviken av forsta intrycket, jag menar att bara fa ga av planet in i en vant hall, vad e de egentligen. Na de borde lara sig av "fijianerna" lite blomsterkransar och hulahula musik ar ju det varje turist soker =p

Vet inte alls vad jag skall skriva har nu faktiskt och jag som har hela 21 minuter kvar vid datorn... inte mycket har hant sen igar... Spoket/rorelsedetektor lampan lamnade oss nastan ifred i natt, kanske har att gora med att vi sov sa fa timmar och darmed hann, han, hon, den eller det inte med att stora oss.

En annan kul detalj ar att vi holl pa att inte hitta aterlamnings platsen for bilen imorse, men som allt annat sa loser det sig - sa det finns faktiskt inte sa mycket mer att beratta.

Annat som ror sig i mitt huvud ar att det ar snart slut pa denna resan och dags att spara och planera infor nasta. Sa finns det nagon som ar intresserad av att vara resesallskap please tell me ;)

Annars saknar jag er darhemma precis lika mycke/lite som vanligt och vill ocksa passa pa och be om ursakt for de trakiga inlaggen. Lovar "hoppas' att det blir lite action nu sa har sista veckan med lite utgang eller sa och da finns det alltid saker att skriva om sedan. Dessutom maste jag ova partylevern infor helgen efter hemkomst.

Sorry sa mycke roligare an sa har blir det inte.... for er del. Nu skall jag kopa mig nat och dricka, dra pa ipoden och bara njuta!
 

Likes

Comments

Det har idag, kommit till min kannedom varfor jag sover sa daligt. Det ar inte en rorelsedetektor lampa eller jo det ar det men det ar nagot mer...

 

Nar jag satt har nere i Lobbyn nyss, vid datorn, sa kom helt plotsligt en hel skolklass med larare in stampandes. Jag lyssnade till en borjan bara med ett halvt ora nar skolklassen borjade fraga receptionisten massa fragor, for att tillsistt sluta skriva och helt uppenbart och oppet tjuvyssna pa deras konversation. Tydligen ar det allmant kant att det spokar pa vart hotell. Yes ni horde ratt,spokar. Ett spoke som spokat har i minst 24 ar och det ar en aldre kvinna i engelskstil tydligen. Sa nar jag sitter dar och tjuvlyssnar sa hor jag dem namna ett rumsnummer dar tydligen spokaktiviteterna brukar intraffa. 207 jajamen rummet som jag och Anna har. Givetvis var jag tvungen att fraga om det hela jag med och ja de erkannde att det brukar spoka i vart rum men att de inte brukar informera gasterna om det, for att det blir sa jobbigt. Min slutsats det ar spoket som javlas med mig om natterna!

Idag sa har jag och Anna inte gjort speciellt mycket, speciellt. Vi kopte ett dags pass pa sparvagnarna och akte runt lite, kollade in chinatown dar chineser pa riktigt forsokte prata med oss pa sitt egna lilla sprak och dar vi var de enda vasterlanningarna. Vi har strosat runt och kollat in gator och himmlat med ogonen mot konstiga, udda personer, for vi lyckades hitta valdigt manga sadana idag. Ja vi har helt enkelt tagit dagen som den kom och det var valdigt mysigt.

Dessutom har jag skrivit kort, tro det eller ej haha nu har nog alla jag kanner fatt ett vykort och har ni inte fatt det sa ar jag antingen inte van med er, tycker inte om er haha eller sa har jag helt ratt och slatt fatt minnes forlust. Man kan nastan borja undra hur manga kort jag skrivit for min ANDRA penna tog slut idag.

Imorgonbitti Gott folk,bar det av till Hawaii och mer bestamt Maui. Ska inte bli alls fel det, trots att jag ogillar bade sand och varme.

Still living the dream, trots att den snart blivit total verklighet.
 

Likes

Comments