Header

faire des choses quand vous êtes jeune et vous pourrez regarder en arrière et sourire quand vous êtes vieux

hej på er! jag uppdaterar inte lika mycket som ja brukar, men det är för att det kanske inte är toppen kul för er att läsa vad ja gör varje dag, och det är inte heller så intressanta saker. Så jag skriver när ja har någon att berätta som nu! Jag kör ju med 5:2 och det fortsätter toppen bra! på 3 veckor har jag gått ner 3,2 KG! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag kört med 5:2 i två veckor och det går toppen bra! :) under dessa veckor har jag tappat 2,,7 KG! det här är något jag rekommenderar om ni vill gå ner i vikt!:)
Likes

Comments

Här har ni ett par tatueringar som jag skulle kunna tänka mig att ha! vissa mer än andra men skulle vilja ha alla:) kommentera vad ni tycker! och om ni har några andra favoriter! :)  


Likes

Comments

 Nu har ja kört en vecka med 5:2 och älskar det!:)  har inte gjort nån speciell träning bara ätit 500 2 dagar i veckan och 2000 dom andra! Nu har jag gått ner 1,8 KG. Så det här är ett lätt, bra inte speciellt jobbigt sätt att gå ner i vikt. Men sedan måste man ju träna upp kroppen men det har inte nått med vikt nedgången att göra, det är ju från person till person :) 
Likes

Comments

Kör ni 5:2?? Det är nått ni borde prova! På söndag har jag kört det i en vecka och jag har inte fuskat med mat schemat! Idag är det fredag och jag har snart gått ner 2 kg! På 1 vecka rätt mat och ingen träning:) det är en bra start! Och träning gör nog bara att det går fortare! Men det här ska jag fortsätta med! Plus träning :) så om några veckor så är jag nog i form! Kropps väg i alla fall! Sen tar det ett tag att träna  upp musklerna haha:)

Likes

Comments

I det här samhället vill alla sätta varandra i fack. Det är ett måste att identifiera sig som nått/någon, annars blir det svårare att leva i det här samhället än vad det redan är. Det spelar ingen roll om du är tjej eller kille du måste sitta i ett fack, för annars tycker folk det blir svårt att veta vem du är. Är du gay måste du säga det, eller nån av dom andra bokstäverna i LGBTQ+. Men om du blandar ihop dom t ex du identifierar dig som en tjej men du har skägg, eller du är en kille och identifierar dig som en men du går i klackskor, eller går ner och fixar naglarna på stan då döms du mer för du inte sitter i ett fack, och dom kan inte sätta dig i ett. Det blir alltid en konflikt bland andra om vem du är. Det är ditt liv och dom ska egentligen skita i det. Det går nästan inte ha något privatliv längre för alla ska veta allt om dig från vad du heter, till vad du är intresserad av, eller vem du har sex med.

Nu förtiden finns det inte någon ”normal familj” längre. Det är så vanligt men två pappor eller två mammor så en familj är en familj, det handlar om kärlek inte men vad för kön föräldrarna har, eller om dom är gay eller straight.

Nu förtiden dömer folk dig mer än förr, speciellt innan dom ens träffat dig. Dom går på vad du säger, vad du identifierar dig som och hur du ser ut och har på dig osv.

Även fast denna världen är väl medveten om att det finns väldigt mycket LGBTQ+ folk så tycks dom ändå inte sätta samma rättigheter på oss alla. Vi är alla människor och det heter människorätt. En rätt är inget man ska behöva slås för att få, det är därför det heter RÄTT. Men här är vi 100 år senare och LGBTQ+ har fortfarande inte lika mycket rätt som en heterosexuell person och inte kvinnor heller för den delen. Men ändå så säger samhället ” det är ok ni ska ha all rätt ni ska få gifta er” Men ändå så låter dom folk som går med i ett val om att få styra detta samhälle. Dessa människor vill stoppa det vi försökt nå i över 100 år. Dom vill stoppa homosexuella personer, dom vill inte att vi ska kunna gifta oss, inte adoptera, dom vill helt enkelt ta bort alla rättigheter vi har för vi är inte som dom så vi är inte normala. Dom säger att det är en synd mot gud och att det är en sjukdom, att det är fel. Andra säger att om homosexuellt äktenskap ska vara lagligt borde man få gifta sig med allt! djur, saker, för det är samma sak enligt dom. Att gifta sig med en katt och att två människor som älskar varandra.

Den här världen är sjuk att man inte ska kunna gå ner med sin flickvän/pojkvän i sin hand och kyssas och visa sin kärlek bland andra folk utan att folk ska skrika en massa fula ord. Men skicka ner ett heterosexuellt par så kommer ingen att reagera. För det är normalt enligt vårt samhälle. Dom verkar inte kunna bestämma sig. ” ni ska ha samma rättigheter” ”fula ord ni är inte normala” ”vi vill ta bort era rättigheter för ni är inte som oss ni är onormala” Bibeln kommer in 99% av gångerna som detta kommer upp för diskussion, och det som ofta sägs är”det är en synd att vara homosexuell”, ”Gud hatar homosexuella”, ”det är inte normalt,”” du kommer hamna i helvetet,”” Gud älskar inte homosexuella för de lever i synd” men det är så mycket fel i allt de säger. Jag har lärt mig en hel del efter mycket av dessa argument. För det första det är inte en synd att vara homosexuell det står att det är en synd att agera på sina homosexuella känslor, Gud hatar inte homosexuella, det står inte Gud hatar homosexuella någonstans det är en tolkning människor gör. Ifall det är normalt är inte någonting du kan bestämma vad är normalt? vad är onormalt? det finns inga regler. ” du kommer hamna i helvetet” Varför? för Gud hatar homosexuella? det gör han inte för gjorde han det skulle han gjort det klart och tydligt, en annan sak som står i bibeln är gud älskar alla och han skapade alla oss som går på jorden, så varför skulle han skapa någon som lever i synd och kommer hamna i helvetet? ”God makes no mistakes” Och sen när får du ifrågasätta Guds kärlek?. 

Likes

Comments

Fasta dagarna kan vara de svåraste så tänkte ge lite tips på recept som ni kan käka under dessa dagar! :) 


ÄGGVITEOMELETT 

(frukost)

Äggvita från 4 st ägg = 60 kcal
Salt
Svartpeppar
En skvätt lättmjölk (30 gram) =12 kcal
1/2 Tomat = 11 kcal

Totalt: 89 Kcal 

Görs precis i ordning som en vanlig omelett! 

Ägg med frysta blåbär!

(frukost ) 

  • 1 medelstort kokt ägg = 86 kcal
  • 50 gram frysta blåbär= 26 kcal
  • Te eller kaffe (utan mjölk och socker) 0-1 kcal

Totalt: 112 Kcal

Honungsmelonssmoothie med hallon

(frukost) 

  • 200 gram honungsmelon (74 kcal)
  • 40 gram hallon (16 kcal)
  • 1 msk vatten

Totalt :90 Kcal

Så här gör du:

Skär melonen i små bitar och väg upp den till 200 gram och häll i melonen i en hög skål. Väg upp 40 gram hallon och häll i detta i skålen. Häll slutligen i lite vatten ca 1 msk och mixa allt med en stavmixer.

Likes

Comments

Nu när sommaren börjar nå sitt slut kör jag igång med 5:2 och denna gång verkligen gå in 100% och nå mitt mål! 5:2 innebär att 2 dagar i veckan så halv fastar man (vilket 2:an står för) för tjejer så ska man äta 500 Kcal om dagen och killar 600 kcal om dagen. När man fastar så är det inte rekommenderat att göra det 2 dagar i rad det är bäst att dela upp det med 1-2 dagars mellanrum. Jag är inte ett så stort fan av dieter för jag vet att dom inte fungerar men den här vet jag fungerar. Har bekanta som har tappat massa kilon med denna metoden! och det skadar ju inte att prova! för en gång skull skulle det vara skönt att vara i form och faktiskt vara nöjd med min kropp. Jag har bara kört med detta i 2 dagar men  jag ser redan framsteg! men jag kommer skriva om min resa resultat recept på toppen måltider 5:2 eller inte.  Mamma fixade hem den här boken! så nu kör vi! :D 


Likes

Comments

förlåt för dålig uppdatering men jag har boggtorka.. har inget att skriva om så har ni nått förslag? Likes

Comments

hej på er och godmorgon! Några planer för dagen?:) själv har ja inga vad ja  vet hihi men får väl se vad dagen har att komma med :) Likes

Comments