Intervju post

Jeg har jo helt glemt bort den denne Mail post intervju innlegget. Og beklager så mye for det. Først må jeg si at disse virker utrolig koselig og virkelig noe å skjedde ut både YouTube kanalen deres og bloggen pluss Instagram.


Spørsmålene var dette:

Hva er ditt beste minne i fra 2020?
Hva er mest brukelig talentet du har å hvorfor?
Nevn 3 ting du har lært av å blogge?
Hvordan ser framtiden din/bloggen ut i 2021?
Hva er mest spennende du har lest ? ( eksempel av: man kan ta av alt og ingenting..

- Mitt bästa minne från förra året var helt klart när sambon hade bokat hotell och friade på våran årsdag. Det är det bästa minnet vi har tillsammans

Oj vilken svår men otroligt rolig fråga! Jag vet inte riktigt vad som klassas som talang men två saker jag anser är talanger är att jag kan vifta på öronen och göra ett slgas pipljud med munnen. Hahah låter säkert så roligt men vet inte hur jag ska förklara det på bättre sätt.
3. Tre saker jag har lärt mig av att blogga är:
- Jag har vågat öppna upp mig mer och mer om mitt privatliv! Innan jag bloggade så skrev jag aldrig om mitt liv på sociala medier så jag har verkligen vågat skriva mer öppet om mig och mitt liv.
-Låter kanske sorgligt och hårt men jag har lärt mig att jag är bra precis som jag är. Nästan i samma veva som jag började blogga så kom jag från ett destruktivt förhållande vilket hade gjort mig helt trasig. Jag visste inte vem jag var efter det och jag skämdes över mig själv. Det magiska är att när jag började blogga och lyckades hitta helt fantastiska människor på vägen så försvann mycket av dom känslorna tack vare dom. Jag började helt enkelt hitta mig själv tack vare alla fina människor!
-Man kan hitta så mycket fina vänner pga sociala medier! När jag började med sociala medier så hade jag inte en aning om att man kunde göra det och nu sitter jag här med fina människor i mitt liv som jag är så tacksam över.

4. Jag kommer fortsätta precis som jag gör nu, att uppdatera varje dag med inlägg jag tycker är roliga att göra. Jag försöker ju alltid ha en blandning på bloggen med våra Youtubevideos, veckans reflektion och annat smått och gått.
5.Jag skulle nog säga alla bloggar jag läser varje dag är något jag tycker är spännande. Man blir alltid så inspirerad alla fantastiska bloggare så jag kan tyvärr inte välja något speciellt.

#intervjuare #intervju #nouw #blog

Håper dere likte intervjuet og svarene dere har fått..

Liker