Intervju med mina

Jeg har vært veldig heltid å intervju en jente som er utrolig koselig og som jeg fikk lyst til å følge videre hennes og sosiale medier.. #intervju #intervjuer #bloggere #blogg #norge #Norway

Spørsmålene:
Hva er det du gleder deg mest til løp av høsten-vinteren?

Hvilken innlegget blir du inspirert av?

Hva kaller du din egen still? Da mener jeg klesstil.

Når var det du begynte blogge?

Svarene:
Det jeg gleder meg mest til, til høsten er at jeg flytter hjem til Sørlandet igjen etter å ha bodd 4 år utenbys. Jeg gleder meg til å være med familie og nære venner igjen, finne på ting med de, dra på hytta når anledningen byr seg og gå fast på fotballkamper igjen. Jeg er ikke så veldig glad i vinteren, hehe, men jeg ser frem til julen, min favoritthøytid.

Jeg tror ikke det er en spesiell type blogginnlegg jeg blir inspirert av, men å lese ærlige innlegg på andres blogger, for eksempel at man ikke bare viser det fine og perfekte, men faktisk tør å skrive om de utfordringene man møter på, og å vise sårbarhet, inspirerer meg til å gjøre det samme på min blogg.

Jeg har nok en klesstil som er veldig comfy. Noen dager går jeg i treningstights og hoodie, andre dager går jeg i dongeri med en t-skjorte eller genser. Det viktigste for meg er at jeg er komfortabel med det jeg går i.

Hmm, jeg tror jeg begynte å blogge for 10-11 år siden, og jeg har blogget mer eller mindre fast siden da.

Link: https://nouw.com/minakanchan

Liker

Kommentarer

minakanchan
minakanchan,
Så koselig å lese, og veldig koselig at du ville intervjue meg 😃
nouw.com/minakanchan
Emma Engström,
MEn gud vad roligt med en intervju! 😃 Älskar hennes blogg <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom