INTERVJU

Jeg har savnet intervju innleggene mine. så jeg har alltid gått tilbake å lest på de alle sammen. Men jeg har forresten en annen blogger som jeg liker utrolig godt å har utrolig nydelig bilder. http://tinaa.blogg.no .

Først så ville jeg si at jeg likte veldig godt bildene hennes å var litt derfor at jeg skriv dette første spørsmålet først.


Å hvordan tenker du alltid på før du skal ta bilder?
5 ting som gjør det selv stolt å gjerne skriv hvorfor
Hvor mye tid bruker du på å skrive innlegg / ta bilder?
Hva er dine tips til de som skal begynne å blogge ?
#intervjuare #Intervjue #blogg #Bloggnorge #Norge

Først å fremst så må jeg si takk for at du liker bildene mine. Det første jeg tenker på når jeg skal ta bilder av meg selv er at det skal se mest mulig ryddig rundt meg, ikke alltid det er like lett med unger men prøver det beste i hvert fall.

Fem ting som gjør meg selv stolt, den var litt vanskelig helt ærlig. Jeg er stolt over hvordan jeg har klart meg når det gjelder ungene mine, grunnen til det er fordi ingen hadde troa på meg noen gang. Jeg fikk kjøpt min første bolig når jeg bare var 23 år gammel. Det gjør meg stolt over meg selv fordi det er ikke alltid at så unge får kjøpt sin første bolig. Jeg er stolt over at jeg klarer meg bra til å være alene med tre barn, grunnen til det er fordi det å være mamma i seg selv er ganske utfordrende å jeg klarer faktisk å ta vare på tre stk helt alene.

Det var kanskje ikke like mange som du spurte om men jeg kom rett og slett ikke på noe mer nå i farta.

Hvor mye tid jeg bruker på å skrive innlegg kommer an på hva slags innlegg jeg skal skrive. Er det ett vanlig hverdagslig innlegg så tar det alt mellom 15 - 20 min. Hvis jeg skal skrive om noe annet ett tema eller noe annet som må "planlegges" litt så kan det fort ta en time eller to. Tiden jeg bruker på å ta bilder er også veldig opp å ned. Men kan fort bruke 30 min på det inni mellom lenger.

Tips til de som skal blogge er rett og slett bare å blogge om det man faktisk interesserer seg for. Og lage litt mål for seg selv å finne ut hva man vil frem til med bloggen.

Liker

Kommentarer