GODE IDEER Å TANKER PÅ

Mine måter egentlig å få gode tanke ideer på? Jeg har ikke tenkt over dette før nå igår før jeg skulle legge meg. Noe som var dømt fordi jeg for ikke å sove, hvis jeg har en ide som kan skrives om.

#blogg #takknemlig #takknemlighet

Men jeg har nok slitet med å skrive å utrykke meg selv på noen 2 uker nå som har plaget meg. Har null ideer å skrive om og null ideer å følge at jeg mestrer i det jeg faktisk gjør. Hvis du har følte akkurat det samme om dette her så ja, da vet du hvor vondt jeg faktisk har hatt. Familien min er de som er KJEMPE flinke men meg gjør nok jeg og det men jeg må ALLTID jobbe en lite ekstra pluss hos meg er det EKSTRA MEN enn kanskje søstrene mine. Hvert fall for meg men sier IKKE at er mine søstre sin syns eller mamma eller pappa sin skyld.

Hvor ser jeg meg selv hen? Mellom av alt. Hvorfor jeg sier dette er fordi jeg veit hvordan det er å slite, inne stengt og kanskje ha fryktrasjoner av alle rundt meg men samtidig har jeg sterk familie, vellykket og ikke minst åpenheten mellom alle der har nok hjelper veldig mye. Å det setter jeg utrolig pris på.

Mennesker rundt meg håper jeg alltid vil like meg, men hvis ikke de gjør det så syns jeg synd på dem. Kunder og mennesker jeg hjelper på jobben og sier de er takknemlige blir jeg ekstra glad å faktisk for selvtilliten til å ennå dele mine kunnskaper som jeg har å selvfølgelig bygger opp..

Gode ideer for jeg av mennesker, tanker og nyserrighet men ikke så mye av det. Å gode ideer kan også være noe kreativt så framover nå skal jeg ta bilder å ta vare på minner å de siste fra dette året her.

#minner #Bilder #2019

  • Skrevet i : IDEER

Liker