GÅTT OVERSTREKEN MED KLIMA?

Først må jeg si med en gang at jeg tror jeg ikke er EKSPERT etter en dag med bare fakta å mye lydbok fra engelske og norske professorer og selvfølgelige forfattere som har settet i dette tema mer enn det jeg har gjort i dag men nå å framover skal jeg finne min metode og kanskje en løsning som mange kan kanskje være enig om.


(Del 1 av 5 )

Klima og bære kraftig er det mye snakk om og jeg følger at begge sider av denne debatten mangler noe i mellom. De er enige om 5 av 10 så litt av dette må kanskje bli 10 av 10?. Noen mener det er vanskelig å de mindre tall akkurat som meg finnes det alltid en enighet og faktisk mange kan være enig i.
Første jeg lærte var ikke bare menneskene sin skyld at klima krisen har kommet. Dette er å Naturen.. Så dere som sier at MENNESKENE HAR MEST SKYLD SÅ KUTT UT! Det er feil og da har du ikke lest alt av fakta som kommer med klima krisen.

Naturen forandrer seg både til bedre å verre, dette er nok ikke bare oss mennesker som skyld.


Leste også at rommet i universet gjør mye på oss her ned i jorden, har noen snakker om universet?

Svalbard som kanskje mange mener er mest sårbar skylder ikke bare OSS i NORGE, SVERIGE eller DANMARK. Nei! Vi trenger faktisk flere land og trenger ikke være ET NAVN som står for KLIMA å ikke bare de UNGE men faktisk også en løsning som kan være FOR ALLE!!


Før blir mye endinger så spør jeg. HVOR MYE VET DU OM ATMOSFÆREN? Dette er å EN STOR DEL BÅDE Å SE men også FAKTA ...

PS.. Husk fasene er uregelmessig med 2-7 år og dette betyr ikke KUTT PÅ ALT DETTE ÅRET HER!.. SAMARBEID , LØSNING å KUNNSKAP kommer langt.. Dette skjer ikke i dag i dag..

Nå skal jeg lese mer om naturskatt årsaker å rommet. Dette er faktisk fordi mye er akkurat der å sammen med menneskeskapt pluss er ikke bare menneske skapt men også vår egen jord..

#klima #klimatvänligt #fakta #orsaker #Dinetanker #Norge #verden #norge #norgeblogg #del3

Liker

Kommentarer