FIKK UTROLIG TAKKEVEKKER

Denne uken her i som var hadde jeg det bra men jeg tenkte alltid igjennom hvordan har jeg det? Hva kan jeg gjøre ting bedre? Hva savner jeg å gjøre. Hva har jeg lyst å oppnå? Og ikke minst hvem er jeg? Jeg har vel funnet ut for lenge siden hvem jeg er men jeg har å lært at jeg slipper inn alt for mange mennesker inn i meg og ser alltid andre mennesker ser meg selv uten ifra som har vært utrolig tungt hver gang men nå skal jeg slippe det og ikke tenke så mye på det. Det er fordi man bruker mer energi på det enn noen gang og det er egentlig ikke noe vits fordi hvis jeg tenker på det så blir ting så mye verre for seg selv. Jeg er nok ikke den som er super stolt over meg selv heller men kanskje jeg skal begynne med være stolt av meg selv og ta bort det jeg har som negativt om meg selv å snu det litt?

Jeg har heller ikke vært super stolt av livet mitt men egentlig burte jeg være det. Hvor mye jeg har vært nede i kjelleren og gråt hadde jeg nok ikke lært før jeg tenkte igjennom det en gang til.

Jeg har nok skjult mer av meg enn jeg viste om og er fordi jeg følger at jeg blir såret av personer jeg er glad i og fikk ikke til å bare la det ligge å bli ferdig med det men nå HELT FERDIG... Og tankene mine skal nå være ryddig og bare skal være 100% rent i hode..

#tankevekker #tankertildeg #nouw

Liker

Kommentarer