Jag behöver verkligen träna, och då menar jag verkligen. Jag blir så avundsjuk på alla fina människor, som kan ha fina kläder och är allmänt snygga! För 6 år sen vägde jag runt 40kg, och 2 barn senare väger jag äver 60 kg.
Det tär fan så jävla mycket på psyket så det är helt sjukt.. Kläderna passar inte, tröjor kasar upp på magen.. Nä jag behöver verkligen göra något åt det. Och de behöver jag er hjälp med! Släng hit alla möjliga bra tips ni har, ge mig tips på hur man får upp suget för träning ( behöver göra hemma träning då jag har långt till gym) jag behöver tips på bra mat! ja allt man kan tänka sig för att starta med träningen. för ca ett år sen var jag duktig och gick ut med hunden 1-2 timmar pw. men nu är vädret skit och suget finns inte där än. eller jo det finns det väl, men jag vill ha ljusare dagar!

så släng hit bra tips och bra bloggar osv.. ge mig ge mig ge mig!
eller finns där nån som vill hjälpa mig träna kanske.. ?


xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja, jag har då en del fördomar om dejtingprogram på tv.. Herregud alltså, slog över på tv3 och där var "händig man sökes".. har sett det på reklam och har undrat vad det är för något.. och trodde väll inte att det skulle vara ett dejtingprogram? det lilla jag såg så skickade tjejerna hem vars en kille.. och hörde nått om mer känslor än en annan.

så asså du vill att flera snubbar ska komma hem till dig och slita i ditt hem sen får de en spark i röven?
fan vad lack jag hade blivit asså! haha

men lixom vad är meningen med dejtingprogram på tv? är det bara jag, eller är det inte lite märkligt att man inte kan dejta på ett normalt sett utan att man måste vara med på tv?
likaså the bachelor.. omg, ja för jag vill ju gärna dejta samma kille som 20 andra tjejer som samtidigt håller på att kladda med honom. oxå gråter de i tv och tycker synd om sig själva. men kom igen?i dont get it!

DÄREMOT ett sjukt dejtingprogram, det är dejting naked. men hallå!? haha underhållande, så jävla pinsamt asså, men lika löjligt som alla andra dejtingprogram.. lite som paradise hotel. pathetic pathetic pathetic!

xoxo

Likes

Comments

Det är mycket nu som händer. Mycket med skolan men oxå med praktik. I skolan går det, det är fan svårare än man tror! Gjorde nån läxa i natt och fattade knappt vad det betydde, haha! Men med tiden kommer jag förhoppningsvis förstå.

Praktiken går oxå bra! Är på en mindre ica butik och jag trivs helt okej! Har ju bara varit där en vecka ( 3 dagar i veckan) man är ju fortfarande lite blyg men framåt går det iallfall! :)

Inatt vaknade jag av att den lille skrek, gick upp och han sa nått som jag inte riktigt förstod, men så till sist fattade jag att han sa kladdig, och jag tittar i sängen, då ligger där en hög spya! YES! Så det har varit vår natt, dock kräkte han bara en gång till efter det. Så vi får hoppas de håller i sig! Han åt inte direkt nått heller igår så vet inte riktigt vad det är med honom!

Funderar på att ha en liten tävling.. mer info om den kommer sen :)


xoxo

Likes

Comments

Jag kommer nog aldrig förstå mig på folk! Visst vi alla har ju varit unga och dumma och sökt bekräftelse men kom igen, vuxna människor! Folk som har varit ett par i flera år och har barn ihop, gör slut, och typ en månad efter är de i nytt förhållande? Varför blir det så?
Och varför måste man göra slut, när man har barn?

Jag och Mattias har varit tillsammans sen 09 tror jag det är nu, nej jag har inte koll! Slutade ha koll när jag fick mitt första barn, haha!
Vi har haft våra dunster! De vill jag lova! Men nånstans i mig, så kan jag bara inte tänka mig ett liv utan honom!

Jag kan lova er, han är inte den bästa, men inte den sämsta heller! Man brukar ju säga att ingen är perfekt, och han är ett bra exempel på det!

Nej, såklart, jag är inte heller perfekt, men även om jag och Mattias bråkar nått så in i helvete till och från, så vill jag inte ens tänka på den dagen där jag måste berätta för mina barn, (om den dagen nånsin kommer komma) varför mamma och pappa inte tycker om varandra!

Visst, man ska aldrig säga aldrig, men nej fy fan! Kommer inte ens på tanken! Och då kan jag tillägga att jag tycker inte jag får tillräckligt med kärlek som jag behöver, och även om jag har påtalat det ett ANTAL gånger så händer det inget! Om jag säger att jag behöver kärlek så säger han bara, och jag behöver en avsugning om dan.

Wtf! Men ändå, så har vi de där bra dagarna, som faktiskt väger mer än de dåliga. Änsålänge!

Likes

Comments

Det var ett tag sedan som jag skrev nu! Har varit en del så har inte alls tänkt på det på samma sätt!
Kan börja med att berätta att jag ska börja plugga, imorgon redan :) en liten butiksutbildning som jag hoppas kan leda till lite jobb. Är ganska trött på att gå hemma nu och inte träffa några människor!

Idag ska vi på kalas! Och sen ska jag fortsätta med min rensning här hemma! Imed att jag börjar skolan vill jag slippa lägga ner energi på städning utan lägga det på plugg iTället! Har vi tur kanske jag blir lite smartare!

Har bröd från risenta i ugnen! Köpte de billigt hos matsmart så de ska bli spännande att testa! Gillar normalt sett inte nyttiga grejer men eftersom vi ska börja bli nyttiga nu så får man ju ge det ett försök!

Likes

Comments

Ikväll var det dags igen.. ångesten kom tillbaka!
För några år sedan, kanske 7 år sedan tillbaka så hade jag det konstant.. varenda jäkla natt, varenda gång jag skulle handla, gå på bussen, you name it. Har de senaste 5 åren varit utan dem men på senaste har de kommit tillbaka. Detta är tredje gången och jag vill fan inte ha det igen. Jag har en tendens att få det på kvällen när jag har gått och lagt mig och då gör man ju inget speciellt och vad gör man för att förhindra det då? Som tur är har jag lärt mig att hantera det men det är fortfarande lika läskigt varje gång! Igår började det med att de kändes som att jag inte kunde andas ordentligt. Sen var det igång...

Likes

Comments

Försöker lägga in bild i min presentation men det går sådär, kan ändra på plattan men inte i mobilen, men det är ju i mobilen jag har mina bilder, någon som kan hjälpa mig? 😘 , xoxo

Likes

Comments

Nytt år, ny attityd, nytt motto! Kan man så ska man! Hoppade från blogg.se till nouw istället för det verkar vara många som bloggar här, så jag tänkte why not? Och komma på ett bloggnamn som speglar en själv är inte heller det bästa haha! Först hade jag dampmamman, men sen ändrade jag till bitchbecka för jag tyckte det lät sötare ;)

Sitter på plattan och skriver just nu, och har laddar ner appen och ser att det ser ut som om appen har ganska mycket att erbjuda. Skall blir spännande att se vad jag kan luska fram här så jag får en fin bra blogg. I början blir det ju så klart lite krångligt men jag hoppas att jag kommer lära mig fort!

Efterhand kommer ni garanterat lära känna mig mer och säkert tänka att "nej fan hon är nog inte så hemsk som hon utspelar sig att vara" ;)

Hej så länge, xoxo

Likes

Comments