Jag har tänkt under en lång period hur det blir med denna blogg och jag har bestämt mig för att återuppta denna blogg.

För att det blev aldrig att jag starta en ny blogg som denna. Det som blev var att jag gjorde en blogg som jag la upp citat på osv. Men det var mycket roligare att blogga här.

Jag kommer fortfarande att ha kvar den bloggen som jag lägger ut citat på men denna kommer bli mer aktivare. Ni får jätte gärna gå in och kolla på min andra blogg, om ni söker på nouw.com/willhelm så hittar ni den.

Likes

Comments

Jag ska sluta blogga på denna blogg för att mitt blogg namn säger så mycket än va det ska göra,

Men jag ska skapa en ny blogg där mitt namn blir mer jag för då var jag inte jag idag. Så detta blir mitt näst sista inlägg för att jag ska skriva ett sista inlägg om min nya blogg.

Det betyder inte att denna blogg försvinner, den kommer att finnas här och så men det kommer bara inga uppdateringar.

Jag vill bara säga att det har verkligen varit kul att blogg och blogga. Jag mår mycket bättre nu efter denna tid här.ILYSFM

Likes

Comments

Tjenare på er alla!

Nu var det länge sedan jag skrev något. Men nu är sista veckan i skolan kommen.

Jag går i 6:an och ska lämna denna byggnad för att gå upp på högstadiet. Det känns bra men jobbigt att byta lärare. Eftersom vi har haft dem här i tre år.

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är det äntligen dags för valborg helgen. Idag blir det den skallade majbrasan. Det är många som har lämnat mycket ris och annat som ska brännas idag.

Men det är inte bara majbrasa idag det är ju Norbergs marknad. De flesta jag talat med och sett på internet så är det många som ska dit också innan majbrasan.

Likes

Comments

Jag går som sagt i 6. Vi har precis haft alla våra nationell prov klart.

Det är så underbart att slippa tänka att man måste göra dem. Men nu i efterhand så var det inte mycket att oroa sig över. När man går upp i 9,an så har man dem igen. Det är inte samma prov men det är andra nationella prov då. Jag ska försöka att tänka då inte nu, då att det inte är så farligt.


För er som ska göra dem här proven om ett år så är det inte något att oroa sig över.


ILYSM

Likes

Comments

Jag kommer gå tillbaka till samma schema som när jag började denna blogg. Så det kommer upp inlägg när jag känner för det. Eller när jag kommer på något jag vill skriva av mig om.


Så det kommer ett inlägg den 23/4-16 (lördag) klockan 11:00 redan. Kika in då. :)ILYSM

Likes

Comments

​Denna blev lite försenad men det beror på att jag har varit borta ganska länge på dagarna.

Veckan har väl varit ganska rörig men ändå okej. Från måndag till fredag har jag gått i skolan. Men den lilla tiden efter skolan har jag funderat på saker, (typ) hjälpt till lite hemma och så. 

Men i helgen så har jag gått så fruktansvärt mycket. Det är för att vi har lagt och gått viltspår. För dem som inte vet vad viltspår är kan det komma ett separat inlägg om det för att detta inte ska bli för långt.

Detta har väl typ varit min vecka.

Ett sammanfattnings ord för denna vecka är spår/gått.


​ILYSM

Likes

Comments

​Jag kommer börja med sammanfattningarna på söndag den 17/4-16. Bara så ni vet.

Fast jag är inte helt o-aktiv jag har en annan blogg som jag kommer lägga upp lite typ som nyheter men ändå lite som folk kanske redan vet om.​ILYSM

Likes

Comments

Hur tänker jag egentligen? Vem tycker kultur är kul?! Asså, nu blir det ändringar! :)


Mitt senaste inlägg verkar inte va så rolig. Men det kan jag ändra på.

Min tanke om en ändring som jag kommer göra. Jag kommer lägga upp typ en sammanfattning av en vecka. Fast om det händer något roligt som jag vill skriva om så kommer det lite inlägg i mellan.ILYSM

Likes

Comments