Header

Samboeren har tatt turen mot hovdedstaden for den neste uken, og får en vellfortjent tid på konserter sammen med kompiser. Noe som satte husmora i sving, for jeg har vell ikke stor mye å gjør på denne uken selv.

Har lenge hatt en liten våt drøm om å starte med ryddingen av kjøkkenet i hovedetasjen, vaske rent hver eneste skuffe og skap, flytte overflødige utstyr ned på kjellerkjøkkenet. Det skal sorteres, flytte tallerken fra skuffe til hylle, kaste sprukket glass også videre....Men det er ikke alltid energien har strukket til.. Ah, dette skal nytes når det omsider er ferdig!

Trenger man 30 fat og det som føles som 70 kaffikrus? En hel skuffe til bare poser? Vilt hvordan man kan ende opp med så mye over årene. Ser for meg det er greit å ta den største rengjøringen å ryddingen før jul, sann at når den kommer får man slappet av og etterpå når man er veldig gravid får man konsentrere seg om alt utstyr som skal i hus, og andre ting som må gjøres da.

Ikke minst få tatt det unna mens man har beina i orden, noe som siste tiden ikke er et selvfølge. Det er ikke bekkenløsning enda, men problemer jeg har hatt siste årene som blir forsterket nå på grunn av hormonene, merkelig hvordan kroppen virker altså.


Veldig greit å ta små pauser innimellom så man ikke sliter seg helt ut, men anbefaler ikke for lange pauser når man starter på et sant prosjekt. Stivner så lett til i kroppen, så blir man sittende da og heller kjenner litt på bebisen i magen enn å gjøre noe.

På den tiden jeg hadde satt til en litt lengre pause ble det ikke mye hvil uansett, gikk forbi en søppelpose i gangen med tomflakser fra Halloweenfesten vi hadde. Det var vertfall noe som jeg reagerte på, så satt meg rett i bilen å dro på pantetur. Så va jo den ut av verden i samme sleng.

Etter kjøkkenryddingen, spørs det om mine planer for resten av dagen blir i morgen. Har noe kefir til overs etter en potetball middag, så det kan jo bli gode surmelkskjeks! Vi får se hva kroppen tenker om noen timer.


Det var mandags aktiviteten sin det, greit å være i gang. Tipper jeg ikke er eneste som har smugstartet på førjulsryddingen! Eller hva?

Likes

Comments