FASHION

SUMMER READY

ANNONSE i samarbeid med ROSEVINGE.NO

Jeg har inngått et fint samarbeid med ROSENVINGE.NO og mottok nylig disse kjempe fine produktene, selvfølgelig i pastellfarger. Jeg får virkelig ikke nok? Disse veskene spriter opp alle antrekk og jeg syntes kvaliteten er skikkelig god. Det er ofte at reimen blir en annen fargetone enn selve vesken, men disse matcher helt. Veldig fint for en perfeksjonist som meg, hahah. Og jeg elsker at detaljene er i gull! Sandalene har en veldig myk såle, så disse tror jeg blir gode på jobb om sommeren. Har veldig lyst på de i mintgrønn også.

Jeg er så heldig at jeg får dele ut en rabattkode med dere, som gir dere 20 % på alle ordinære varer. Produktene har veldig fine priser, så 20 % i tillegg er jo skikkelig digg. Rabattkoden er: SOL20 og varer i 48 timer! ROSENVINGE.NO har rask levering og gratis levering ved kjøp over 600kr.

RABATTKODE: SOL20

  • FASHION
  • 757 visninger

Liker

Kommentarer

,
Hej! Hoppas allt är fint med dig 😊 Jag skulle vilja komma i kontakt med dig gällande ett samarbete 😊 Vid intresse så maila till [email protected], så berättar jag mer. Ha en fortsatt fin dag! / Ida, BGA
Rikkekristiansen
Rikkekristiansen,
Så flotte farger på disse! Elsker pastell 😍
nouw.com/rikkekristiansen