FASHION, BIKBOK

Hei fine! Jeg håper alle har en like fin mandag som meg. Litt tungt å stå opp, men ellers har jeg en fin start på uken. Vi fikk 100 esker med nye varer i dag så nå er butikken stappet med nyheter. Blant annet det på dukkene. Elsker fargene! Er så deilig å se at våren faktisk er på vei, både i klær og i været. Nå har jeg noen timer igjen på jobb før jeg skal ha en skikkelig bra legday på gymmen! Vi blogges!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

FASHION

Annonse // Se på dette halskjedet, I DIE! Jeg er utrolig glad i arbeidet til Dixie Graze og har flere smykker fra dette merket. Jenta bak all this fabulousness lager alle smykkene for hånd og hun arbeider hardt. All creds til henne! Dette er mitt tredje halskjede, de andre har navnet mitt så nå ville jeg ha noe annet. Da ble det "babygirl", vet ikke helt hvorfor, but I love it. Gleder meg til å bruke det. Små, delikate smykker er virkelig tidløst og så effortless. Sjekk ut instagrammen hennes her , og nettbutikken her !

Likes

Comments

BEAUTY, TIPS

Jeg er en av de som hater å bruke masse penger på produkter, som ikke nødvendigvis funker. Da blir det bare stående i skapet på badet og til slutt har du ikke kontroll på det du eier. Jeg liker å prøve meg frem, men da på en litt økonomisk måte. En ting man selvfølgelig bør gjøre før man kjøper noe, spesielt med rimelige produkter, er å lese reviews. Så får man et lite inntrykk av produktet. Her er i alle fall mine topp 3 produkter for ansiktet. Disse produktene er veldig bra hvis du har oljete og fuktig hud, og porer. Så dette er av min erfaring for min hud. har du en annen hudtype, er det ikke sikkert disse passer for deg.

EN

Garnier Gel Wash - Green Tea. Jeg har funnet ut at alt med grønn te, er utrolig bra for alle hudtyper. Og dette er en av de tingene som bidrar til at huden min blir klar og føles ren. Akkurat denne bruker jeg faktisk på kroppen også, da jeg sliter med uren hud på skuldre. Så jeg har funnet ut at denne fungerer kjempe bra sammen med en skrubbe hanske eller konjac-svamp. Den skal bare masseres inn i huden og deretter skyldes av.

TO

Black Head Peel of Mask fra Sence. Denne kjøpte jeg egentlig bare fordi den kostet 23 ,- på Normal og jeg har lett desperat etter produkter som virkelig tar tak i porene mine. Jeg har kjøpt alt du kan tenke deg, brukt masse penger på produkter som bare er tull, men så prøvde jeg denne.. Og jeg er frelst! Den rev virkelig ut alle urenheter av huden, jeg kunne ikke tro det jeg så. Den er selvfølgelig ikke super behagelig å ta av, men det var ikke ille heller. Så denne må jeg faktisk hamstre inn før den plutselig forsvinner fra butikken. 23 ,- er faktisk ingenting, for 5 masker.

TRE

Green Tea Facial Mask. Denne saken er også kjøpt på Normal (som ligger i Torggata her i Oslo) for ingenting. Jeg googlet den før jeg kjøpte den og så at den hadde fått masse god respons, så jeg prøvde. Og den er kjempe bra! Green Tea er som magi for huden, da det ikke er masse unaturlige kjemikalier i den. Det står at man skal ha den på i 3 minutter, men jeg sitter gjerne mye lenger. Minimum et kvarter. Husker ikke prise men den var super billig.

Likes

Comments

FASHION

Contains affiliate links

1. HER // 2. HER // 3. HER

4. HER // 5. HER // 6. HER

7. HER // 8. HER // 9. HER

10. HER // 11. HER // 12. HER

AD/ANNONSE // Sitter her og sikler etter noe nytt som kan gjøre garderoben jeg er så lei, litt mer spennende. Blir nok minimalt med shopping før London, men Nelly har så mye fint! Dere får forresten 20 % på alle produkter under Nelly-brands. Bruk koden "NLY20", den er gyldig frem til midnatt. Enjoy!

Likes

Comments

FOOD, LIFESTYLE

God lørrrrrrdag! Jeg begynner endelig å få tilbake litt energi, etter å ha vært syk hele uken. Tror aldri jeg har hatt en så kraftig influensa som nå, men nå begynner jeg å bli bedre. Jeg tror immunforsvaret mitt hater meg på vinteren, så mye som jeg har vært syk denne sesongen. Dette var frokosten min igår: amerikanske pannekaker med sirup, grapefruit og selvfølgelig iskaffe. Deilig å endelig ha litt matlyst selvom smaksløkene fortsatt ikke er helt tilstedet. Anyways; (fact: jeg skriver alltid anyways når jeg ikke finner en smooth overgang til et annet tema, hahah. skriving er ikke min sterkeste side desverre) idag tenkte jeg at jeg må få meg litt mosjon, så det blir enten en tur i skogen eller en tur på trening for litt sykling. Har ikke trent hele uken, og jeg føler meg så utrolig svak. Har også en haug av ting jeg skal få lagt ut på tise. Heftig lørdag, altså. Ha en fin dag!

Likes

Comments

FASHION, BIKBOK

Men jeansen vi har på Bik Bok er til å dø for. Jeans-shopping er det verste jeg vet, det er alltid noe feil. Rumpa blir flat, bena er for lange, midjen er for lav, det er for lite stretch, det er for mye strech, den er stor rundt midjen men stramme rundt lårene, eller omvendt. Men jeansen på Bik Bok er faktisk det beste som har skjedd meg. Og her er mitt nyeste tilskudd. Eller en liten smakebit da. Den heter Higher Coal. Den er komfortabel, fin, perfekt lengde og høyt liv. Og jeg elsker den lille detaljen med ringen! Den har akkurat kommet inn og koster 599 ,- Og når er det forresten jeans-kampanje, så du får - 100kr rabatt på alle ordinære jeans! Hva syntes dere? Og hvor kjøper dere favoritt jeansen?

Likes

Comments

LIFESTYLE

London, dere. En av de fineste, hyggeligste byene jeg vet om. Selvom jeg har vært der 5 ganger, føler jeg aldri at jeg får sett nok. De gangene jeg og H har vært der, er det mat og shopping som har stått i fokus. Ikke at jeg tror det blir så veldig annerledes denne gangen når jeg drar med Caroline, men vi ønsker jo å se litt. Gjerne fine locations for bilder, god mat, søte bakerier, spesielle butikker og enda mer. Vi gidder ikke bruke tid på Madame Tussaud og sånne ting. Så om dere har noen tips og opplevelser dere bare må dele, skrik ut. Det taes imot med åpne armer.

Vi skal bo på Central Park Hotel, hvor jeg har bodd med H før. Det er utrolig sentralt og et kjempe fint hotell med god standard. På listen over ting vi skal gjøre er hvert fall Camden Town/Market, Westfield kjøpesenter, Carnaby Street, Oxford selvfølgelig, Covent Garden, Soho og Nottinghill notert. Om noen vet om bra vintage butikker/markeder, så kommenter gjerne. Ja, jeg kan google. Men det det er så fint å høre andres opplevelser.

Likes

Comments

TIPS

AD/Sponset samarbeid // Valentines Day er rett rundt hjørnet, butikker og kjøpesenteret reklamerer så til de grader. Det er jo umulig å unngå en dag som denne? Jeg har aldri hatt noe spesielt forhold til Valentines Day, utenom at alle delte ut valentines-kort på barneskolen og at man fikk noen søte gaver av barneskole-kjæresten. Uten om dette har jeg aldri brukt noe særlig energi på denne dagen, men det er jo faktisk en hyggelig dag hvor man kan gjøre det lille ekstra for noen man er glad i. Det trenger ikke være noe stort (med mindre du er sammen med en kravstor, high maintenance diva..), blomster, sjokolade, middag, et kort eller bare pynte hjemme med noen ballonger og roseblader? Så innmari klisjè men det er jo tanken som teller og at man faktisk velger å bruke litt tid på dette, i en ellers hektisk hverdag.

Partyking.no har i alle fall masse fine dekorasjoner og gaver! Jeg har alltid hatt en greie for ballonger og de har aldri fra single ballonger, ballong-buketter, bokstav ballonger og mer. De har masse annen dekorasjon som roseblader, konfetti, himmellykt, lyslenker og et tonn av andre ting. De har super gode priser og rask leverin, billig frakt og 14 dagers åpent kjøp. Jeg kjøpte faktisk halloween-kostymet mitt der i forfjor, egentlig i siste liten så jeg var redd jeg ikke skulle få det, men det kom kjempe raskt. De har også alt mulig til fest og kostymer. Ganske genial butikk egentlig! Jeg anbefaler alle å ta en titt, enten om det er til Valentines Day, bursdag eller utkledning!

PARTYKING.NO PARTYKING.NO PARTYKING.NO

Likes

Comments

FASHION, BIKBOK

Dette er min absolutt favoritt hoodie. Jeg har den i svart, grå, brun, mørkeblå, rød og denne fine gulfargen. Den er fra Bik Bok og er modellen Alpha. Den er sykt god på, holder seg like fin i vask og passer til alt. Jeg bor virkelig i hettegensere for tiden, siden det er så kaldt om morningen orker jeg ikke søte topper, bluser, t-skjorter og body's, selvom jeg savner det. Men det får vente til det blir litt varmere i luften og på jobb. // Jeans - Wide fra Bik Bok, Hoodie fra Bik Bok, Solbriller fra eBay. (innlegget er laget i helgen, ser desverre ikke like oppegående ut idag, hahah)

Likes

Comments

God mandag, fine mennesker! Jeg har hatt arbeidshelg med varetelling, så har ikke hatt en veldig innholdsrik helg. Men klager ikke på jobb når man har så fine kolleger! Jeg rakk en tur til sverige med Vi og Eirin. Vi dro kl. 8 søndag morgen og var hjemme ved 3-tiden, så ble det en tur til svigermor. Så rett i seng. Nå ligger jeg her med kols-lignende hoste, hoven hals, tett nese, tett hode og tette ører. Immunforsvaret mitt forsvinner jo helt om vinteren. Så jeg blir sengeliggende resten av dagen. Hadde egentlig sesong-skift i butikken idag, men det må jeg ta så fort jeg kommer meg på jobb. Ha en fantastisk start på uken, hilsen sjuklingen <3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Opptur: Barry's Bootcamp! Jeg har lenge trent i de samme rutinene, altså bare styrke på treningssenter. Rutiner kan bli kjedelige i lengden og man kan trenge en liten motivasjons-boost i blant. Og en time på Barry's Bootcamp var akkurat det jeg trengte. Det var så slitsomt men så morsomt. Og så deilig når vi var ferdige. Flinke Ingvild som var instruktøren vår var så motiverende, gira og forklarte tydelig for oss nye. Man kan få en gratis time hos Barry's frem til 7. februar!

Hendelse: Jeg må faktisk bare le, men jeg fikk tilsendt to screen shots av to venninner som hadde funnet en artig samtale på jodel. Noen hadde nevnt min blogg blant fler, hvor de bare spurte om det fantes flere slike blogger. Så hadde en person (som påsto å kjenne meg) skrevet at jeg er sinnsykt frekk i virkeligheten og er en basic bitch. Hahahah, what? Hva sier man til sånt? Ingenting. Bye <3

Se frem til: Lønn, bursdagen min (selvom jeg egentlig bare kommer til å ligge på gulvet å gråte over at jeg er enda et år eldre) og denne London turen da. Det positive med å ikke reise altfor ofte, er at man setter skikkelig stor pris på de turene man faktisk tar. London er jo standard sted å reise, men jeg elsker virkelig London. Menneskene, høfligheten, maten, gatene, bygningene, butikkene and the list goes on. Jeg vurderer faktisk å videoblogge, hadde det vært noe?

Mat: Fries med chili mayo, hoisin og crispyt duck. Skal lage dette hjemme (uten crispy duck). Drikke: Vann med sitron og agurk. Undervurdert.

Tanke: Jeg har et skikkelig hat/elsk-forhold til blogging. Jeg blir nesten litt flau når folk sier "jeg leser bloggen din" fordi jeg selv forbinder blogging med meningsløse innlegg, clickbait, annonser og svada. Og det er jo den tanken mange har. Men det finnes jo mange bra blogger der ute, ikke som nødvendigvis skriver om viktige temaer i samfunnet, verdens problemer eller politikk, men som er kreative, tar fine bilder, er inspirerende, har bra stil og man ser at personen gjør dette fordi det er gøy. For det er det jeg gjør, jeg blogger fordi det er gøy. Det er et kreativt outlet. Selvom jeg er svært lite kreativ på vinteren, men det kommer seg. Poenget er: folk (inkludert meg selv) må slutt å dømme bloggere, selvom det finnes dessverre veldig mange desperate og kanskje litt hjernedøde bloggere der ute. Support your local blogger.

Sneakers: Nike Air Max 97. Silver Bullet. Golden Bullet.

Musikk: Jeg elsker å finne gammel musikk, altså musikk jeg hørte på den lokale ungdomsklubben. Det var virkelig tider det, når den største bekymringen var hvem som likte hvem, om vi skulle leke boksen går og om man hadde pugget glosene til engelsken nok. Anyways, her er noen gamle klassikere (i mine øyne): Lil Rob - Summer Nights //Paula DeAnda - Easy // Million Stylez - Miss Fatty // T-pain - I'm Sprung //Omarion - Ice Box // Brick & Lace - Love is Wicked. Kan egentlig nevne altfor mange sanger, så tror jeg skal lage en liste i et eget innlegg!

TV-serie: jeg ser egentlig lite på serier for tiden, med mindre jeg spiser eller har litt tid før jeg skal sove. Men jeg elsker Insider blant annet, og det har jo kommet ny sesong. Også har jeg faktisk sett på «I kongens klær», veldig interessant og lærerikt. Maks respekt til folk i forsvaret!

Likes

Comments

1. Rosevann. Beste tipset jeg noen gang har fått. Rosevann hjelper til med å holde Ph-balansen i huden, bekjemper akne og eksem, holder huden fuktig og glatt, minsker porer og urenheter, styrker hudcellene og kan være oppstrammende, forebygger rynker og linjer, kan være behandlende mot flass og tør hodebunn, toner huden og har anti-bakterielle egenskaper, hjelper til med å helbrede sår og arr, minsker poser og ringer under øynene.

2. Skal man være litt økonomisk og kanskje betaler for sminkefjerner (servietter) av litt kvalitet, vil man jo gjøre det man kan for at pakken skal vare så lenge som mulig. Så en liten smart hack, som man ikke nødvendigvis tenker på: å klippe serviettene i flere deler. Jeg bruker hvert fall sjeldent en hel serviett for å fjerne sminken på kvelden, så derfor kan det lønne seg å klippe serviettene i flere deler, da holder det dobbelt så lenge. Om ikke mer.

3. Jeg har ikke prøvd dette selv, men jeg har hørt masse om det. Det er et gammelt triks, det har vært brukt siden oldtiden i Asia, til både hud og hår. Nemlig risvann. Altså vannet som du skyller ut når du vasker ris. Dette kan brukes som en shampoo, da risvann er rikt på B1, B2 og E-stoff, og det er rensende og fuktighetsgivende.

4. Varme og kulde. Varm vippetangen for at vippene skal holde seg bøyd lenge. Varm den med en hårføner. Har du lakket neglene, la de luft tørke litt før du holder de under kaldt vann. Ikke for sterk stråle selvfølgelig. Man kan også ta en skål med isvann, og holde neglene nedi. Da slipper man strålen som kan gjøre lakken ujevn.

5. Blir du like gal som meg av babyhår som aldri legger seg og faktisk blir der? Da er dette lille trikset perfekt. Du trenger en tannbørste og hårspray/gele, gre over babyhårene med tannbørste. Voila!

6. Jeg sliter ofte med at parfymen min rett og slett bare sklir av meg, altså at lukter forsvinner etter kort tid. Så et smart tids, er å faktisk parfymere seg etter at man har dusjet, for da er porene i huden åpne. Spray parfyme i håret, bak ørene, bak knærne, innsiden av albuen og nederste del av ryggen. Da sitter parfymen lenger enn vanlig. Du kan også smøre litt vaselin på området du vil parfymere, da blir det som en fuktighetskrem som bevarer parfymelukten.

7. Hårnåler som konstant sklir ut og forsvinner for evig og alltid, er skikkelig kjipt. Så legg hårnålene du skal bruke på et papir og spray de med hårspray. Da blir de klisstete og holder seg kjempe godt. Jeg trodde bare du måtte ha lange nok hårnåler for at de skal holde seg, men dette fungerer på alle størrelser.

8. Istedet for å kjøpe blackhead-masker og strips, kan du lage en ansiktsmaske av bakepulver. Bland vann og bakepulver, til det blir en kremete konsistent, smør det ut som en vanlig ansiktsmaske, vent til det tørker og vask av med an varm, fuktig klut. Man kan også lage en maske av sitronsaft og honning.

9. Du vet om sommeren når det er veldig klamt, man går i skjørt og lårene kan gnisse litt? Dette er super ubehagelig og skjer med alle, med mindre du har super thigh-gap. Et lite triks (uten om sykkelshorts) er å faktisk bruke deodorant eller vaselin, så slipper man ubehaget av gnissende lår.

10. Og til slutt, det beste tipset av dem alle: drikk masse vann. Vann, vann, vann. Gjerne med sitron eller/og agurk.

Likes

Comments

Matching sneakers with bae, aka Vi. Jeg er litt hater, fordi hun har skoene jeg vil ha. Måtte nøye meg med sølv jeg da, story of my life. Hahah, neida. Jeg elsker begge parene! Alle antrekk ser ut som en mill med disse på føttene. Mine er kjøpt på TENNIS. Hva syntes dere om disse? Nike Air Max 97 - Silver Bullet/Golden Bullet.

Likes

Comments

Jeg, Eirin og Vi har snakket lenge om å spise på Bā-Gā Bao Burger på Løkka, så torsdag denne uken var endelig dagen. For de som ikke vet det, så er Bā-Gā en asiatisk versjon av en burger, hvor det er hvitt eller svart brød, og annet kjøtt enn standard biff-burger. Jeg har bare sett bilder og aldri tenkt at dette finnes i lille Oslo, men det gjør det. Og jeg ble ikke skuffet, for å si det sånn! Det beste var crispy duck fries, med chili mayo og hoisin. H-E-R-R-E-G-U-D. Burgerne var også kjempe gode! Vi spise måltidet med svarte gummi hansker. Spesielt, men kult. Morsom opplevelse. Ikke var det dyrt heller, 100-130 kr for en burger, så kjøper man sides i tillegg. De hadde også veganske alternativer. Anbefales!

Likes

Comments

Søndagmorgen. Jeg har ikke klart å spise frokost enda (fakta: jeg hater å spise frokost) men har rukket å vaske klær og sett to episoder av Riverdale. Nå venter jeg på at tørketrommelen skal bli ferdig så må jeg fikse meg og hive i meg noe mat. Idag skal nemlig jeg og noen av jentene på jobb, bort til Barry's Bootcamp for litt søndags-action. Fine Ingvild er instruktør der, så da må vi vi nesten ta oss en tur. Jeg hater virkelig å løpe på mølle, men har hørt mye bra om Barry's og hvor gøy det er. Så dette ser jeg frem til! Vurderer faktisk en liten økt på egenhånd (leg-day) før jeg drar dit.. Nå begynner det å bli blå himmel også! Det endrer faktisk humøret mitt helt, hahah. Ha en fin søndag!

Likes

Comments

Be prepared to drool. Skal skrive litt om denne fantastiske mat-opplevelsen senere!

Likes

Comments

Fineste Ivana forteller om jeansen som allerede er i butikk, og hva som kommer i butikk. Gled dere!

Igår var det som nevnt i et tidligere innlegg, Bik Bok X Gaia gang-event på Bik Bok i Grensen, og det var så utrolig bra! Masse fine jenter, god drikke og fantastisk preview av jeansene vi får inn på Bik Bok i nærmeste tid. Det er så mye fint! Det blir bare bedre og bedre, alt fra tekstiler, detaler, størrelse, farger.. Alt! Bik Bok har alltid vært flinke på jeans, men dette er virkelig til et nytt nivå. Vi har mye å se frem til!

Likes

Comments

Jeg var en tur på Ikea her om dagen, skulle egentlig bare kjøpe knagger til jakkene våres i gangen, men jeg ender alltid opp med noe helt annet. Som denne gangen, så kjøpte jeg en Billy-bokhylle som jeg absolutt måtte ha. Og den bærte jeg faktisk hjem. Tro meg når jeg sier jeg var støl dagen etter. Lang pakke på 30kg, veske og blå ikea-pose med puter og litt til. Den virket ikke så tung da jeg sto på lageret, skjønner dere.. Men så fort den var betalt, veide den plutselig 70kg mer. Men jeg kom meg hjem til slutt, og slik ser den ut! Den er egentlig ikke til skoene mine, da den står i stuen vår, men jeg har den sånn midlertidig. Elsker bildene og treboksen!

Likes

Comments