Igår va de praktik och vårsolen sken, ja började dagen med att bordsta lite på sjuklingen, sen fick hon komma utanför hagen å äta lite gräs. Sen blev det lunchdejt på stan med mina pinglor, å va åt jag där, jo det vanliga.. Kebabsallad! Se var det den svarta mannens tur att få lite rehab, galoppjobb på schemat, och det gick ju bra de, tog även fram saxen och kapade till hans man, den har nog inte blivit klippt och tillfixad på de senaste halvåret iallafall.. Men nuså!

Idag är det praktik igen, men jag börjar inte förns klocka 1. Kanske ska hoppa i någon grupp ikväll så det kanske kommer in några bilder då senare ikväll. Hörs hej!

Likes

Comments

Alltså hurjävla snygg ä inte denna!? Hiss eller diss?  Funderar seriöst på att spara till en sån här.. synd att den är så dyr bara.. Priset ligger väl på 6 845:- & det känns lite riskabelt att köpa en ridhjälm för så mycket pengar.. Ifall man av misstag skulle fara i backen med den å den skulle gå sönder.. Man kan ju iofd försäkra den. Kan man rida med stil, ska man göra det! #kepitalia #liveyourdream #gealdrigupp

Likes

Comments

Hemma nu efter en heldag i stallet, red ridskolans nya häst Sandie idag på ridskolan. Hon va lite stel, eller ganska mycket rättare sagt.. Men vi kämpade på och tog oss runt banan båda gångerna, tur hon ha bra bjudning och gott hjärta! Hann med å mysa lite med Biranda ikväll också innan pappa kom å hämta mig, ha fått veta nu att hon inte kommer att komma tillbaka till verksamheten innan sommaren iaf, hon var hos veterinären förra tisdagen och han hade sagt att hon skall vila nu och sedan ska ho bara släppas på bete i juni å sen få vi se om skadan läker ut då medan hon ä på bete.. Håller mina tummar å tår å hoppas på det bästa, inte kul med senskador och gaffelbandsskador, dom tar ju så sjukt lång tid å läka ut.. Men nu ska ja ta mig en dusch å sen kanske se på film eller nåt å ladda om för morgondagen. Hej svejs!

Likes

Comments