Søg

Så er enden nær, dette er det sidste indlæg i denne prøve hvor vi skulle skrive 30 blog indlæg i træk uden pauser. Det har været hårdt for os og kan nok tale for os begge at det nogle dage har trukket nogle tænder ud og ikke altid været lige sjovt at se en film hver dag. Derfor her som det sidste blog indlæg vil blive mere en form for refleksion over de sidste 30 dage. Vi har skrevet om flere forskellige filmgenrer, vi har både haft action film, thriller, gyser og mere kulturelle film over de sidste 30 dage. Så der har været et mix i de film vi har anmeldt. Der har også været ældre film som den første fast and furious, samt helt nye film som Darkest hour. Alt i alt synes Vi det har været 30 gode dage, som har været udfordrende for os begge to, hvor vi er blevet presset til at skrive, selv om lysten måske ikke altid har været der. Vi har også kunne se der er kommet en hånd fuld flere mennesker ind og læse vores indlæg. I denne periode af 30 dage er vi kommet op på 1000 visninger i alt, hvilket vi er utrolige stolte af, selv om det måske ikke er så mange i forhold til alle de andre blogger, er vi glade for jer der har gidet at læse vores blog indlæg.

Det er klart at der ikke vil blive lige så mange oplæg de næste par uger, da vi ikke behøver at skrive noget. Dog skal vi ind og have set black panther. Der er også overvejelser om vi skal starte med at anbefale en film vær uge som vi synes i skal se

vi vil herfra give den udfordring 6 ud af 6 stjerner. Da vi føler vi er blevet testet om vi egentlig magter sådan noget bloggeri, men det ser ud som om at det er noget vi begge godt kan lide. Vi håber selvfølgelig også at i kan, og vi ser frem til fremtiden her på bloggen.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Nå det blev sku til Annabelle creation (eller origins som jeg kaldte den i går fordi jeg er dum J) i dag da jeg tænkte at det nok ville være bedst at få de to lige efter hinanden så skal jeg heller ikke tænke på det længere :)

Filmen starter ud med at man ser ham her dukkemageren som sidder og laver Annabelle som skulle forestille hans egen datter som så også hedder Annebelle men i filmen kalder de hendes ”kælenavn” Bee. Kort tid efter denne scene er familien ude at køre men da bilens dæk går i stykker bliver de nød til at holde ind til siden for at få det fikset. Pludselig falder der en skrue ud fra det ene dæk som Bee så vil løbe ud efter så hun kan give det til sin far man i det hun løber ud på vejen kommer der en bil og køre ind i Annabelle hvilket er virkelig synd at de viser det i traileren, for det er en ret stor overraskelse.

12 år senere vælger det her par så at lave et slags børnehjem for piger. Det eneste de her piger så ikke må gøre er at gå ind på Annabelles værelse men selvfølelig er der så en af de her piger som kommer derind altså det giver lidt sig selv når man får at vide at det må man ikke men alligevel så gør man det. Da hende her Janice som er denne her pige som kommer ind på det forbudte værelse vågner hun en nat af noget støj og finder derefter en note på gulvet hvor der står ”find mig” som så får hende til at gå ind på værelset. Inde på værelset finder hun en nøgle som er til Annabells skab hvor hun derinde finder denne dukke. Dette havde så gjort at hun havde frigivet en stærk dæmon som så begynder med at terrorisere de her piger men ved Janice er det lidt noget andet.

Den anden nat viser denne dæmon sin rigtige form og vil gerne have fat Janice sjæl. Flere gange prøver Janice at flygte fra dæmonen men dog lykkes det hende aldrig helt at få det gjort. Tæt på slutningen bliver Janice besat af dæmonen og vælger at stikke af hen til et nyt børnehjem hvor hun så bliver adopteret af en ny familie som så er naboerne fra Annabelle 1, og det viser sig så at kvinden der bryder ind og besætter dukken i Annabelle 1 er Janice et par år efter.

Ved ikke om det var fordi at det var den første gyserfilm jeg havde set i biografen i noget tid, eller filmen egentlig bare var ret uhyggelig, vil selv sige at jeg er blevet ret pro til gyserfilm, da de færreste skræmmer mig nu om dage. Men Annabelle 2 fik mig til at hoppe en enkelt gang, og for det og fordi det er en okay gyser så vil jeg give den 4 ud af 6 stjerner.

Likes

Comments

Så er vinterferien ved at være slut og ikke mindst også denne challenge så derfor tænkte jeg, lad os da lige få en gyser på banen og det kan jo næsten kun blive, Annabelle. Som nok de fleste folk kender da det virkelig bare er en ko som blev spawned af the conjuring, efter at the conjuring serien bare blev malket til døde.

Filmen starter på samme måde som i the conjuring hvor to kvinder og en mand fortæller til Ed og Lorraine om deres tider med en dukke som hedder Annabelle som de mener er hjemsøgt og at der bor en dæmon i den. Efter det ser man et ungt par som venter deres første barn ham her manden (John) giver så hans kone en gave som så er denne dukke som hun virkelig har prøvet at få fingrene i til resten af hendes samling men dog uden held men det gjorde manden så.

Midt om natten høre kvinden (Mia) et mord ske ved deres naboer så da hun kommer hjem ringer hun til politiet fordi det sagde hendes mand at hun skulle gøre, men lige pludselig bliver hun overfaldt af en dame som viser sig at være naboens datter, som er kommet ind i en kult. Der er også en mand tilstede som også er med til at overfalde Mia. Da Mias mand John ankommer sammen med politiet får de dræbt manden mens datteren dræber sig selv efter hun har efterladt et blodigt symbol på væggen.

Da datteren havde haft dukken i hendes arme da hun begik selvmord siger Mia til John at hun gerne vil have at han smider den væk hvilket er helt klart forståeligt for hvem gider at have sådan en dukke efter sådan en tur? Men ja senere den aften opstår der også en brand som dukken står bag og under branden går Mia i fødsel mega fedt tidspunkt jo. Familien flytter så ind i en ny lejlighed i Pasadena da huset nok ikke lige var det fedeste sted længere.

Men ja ellers sker der egentlig bare en masse sindssyge ting hjemme i familiens lejlighed som Annabelle står bag da dæmonen prøver at få Mias sjæl. Det meste af det går dog ud over Mia da hun går hjemme på barsel med deres datter. Men filmen slutter af med at John og Evelyn (en sort kvinde) bryder ind i lejligheden for at finde Mia som står klar til at springe ud af vinduet med Annabelle i hånden da det hele kun kan stoppe ved at der bliver et offer men de når lige at redde hende i stedet for tager Evelyn, Annebelle i hånden og vælger at springe ud af vinduet som det offer Annebelle ville have. Men ja efter alt dette ser familien ikke til Annebelle igen og de kan nu leve lykkeligt… tror vi da :)

Da der også er en Annebelle 2 har jeg valgt at jeg også gerne vil skrive om den men om det allerede bliver i morgen eller tirsdag det ved jeg ikke endnu men der vil i hvert fald komme en anmeldelse om Annabelle origins, som heldigvis er en del bedre end etteren.

Jeg vil nok give Annebelle 2 ud af 6 stjerner da den er rimelig uoriginal og fyldt med klichés, og egentlig kun har en skræmmende scene (nede i kælderen) den er okay. Men ikke noget specielt, og man kan godt mærke at det er et produkt fra en malkeko ved navn the conjuring som er en del bedre.

Likes

Comments


Denne artikel er blevet rette til af Mathias som er en ordblind abe. Efter Theis er taget til vild abe fest på en lørdag aften. Kan dog rapporter Theis hygger sig veldigt til denne fest og får nok indtaget store mængder alkohol og hore rundt som man nu gør, så han for en rigtig dejlig dag i morgen. Når tilbage til det vigtige. Ja denne artikel er blevet rettet af Mathias (jeg) som er ordblind og derfor vil der kommer stavefejl og der vil også være sætninger der ikke rigtig giver mening. Men inden du griber dig selv til tasterne i ren raseri. Vil jeg siger jeg har gjort mit bedste og håber du kan leve med det.

The Hobbit: An Unexpected Journey, er den første film af tre der handler omkring Bilbo Baggins rejse, for at få nogle dværges hjem tilbage som pt er blevet bosat af en kæmpe drage . Kan godt sige nu denne anmeldes bliver kort og præcis (måske). Jeg(Mathias er træt og vil bare gerne sove).

I staten af filmen ser vi dragen Smaug fuldstændigt ødelægge byen Dale som er en form for provins by til dværgenes hjem som er et kæmpe bjerg med alle mulige forskellige lækker råstoffer. Det virker som Detroit i starten. Det går rigtig godt og ingen tror det rigtig kan gå galt. Dof kommer dragen Smaug og overtager hele hulen. Da dværgen mest har brug for andres hjælp. Kommer en af elverkongen Tranduil som har taget hele hans hær med. Dog vælger han klogt nok at sige nej tak til sådan noget drage shit og vælger og ikke at gå i kamp. Derfor er dværge ikke begejstret for elever mere. Så springer historien frem, til et liv jeg ville ønske nemlig Bilbos liv. Bilbo er en hobbit. Dette er et væsen der går og mange lars lars dage i løbet af et år, og bor i et lækkert hul i jorden. Nu bor jeg næsten i en hule, dog ved jeg ikke hvor lækker du vil kalde den. Nå hobitter er mindre en dværge så de er hele ikke særligt høje. Så en hel perfekt højde for min standart af kvinder. Gandalf en stor troldmand kommer også med nogle gange af turen. Gandalf er lidt lige som en kat. Han kommer og går når han lyster. Han kommer lige tilbage når de har brug for hans hjælp(næsten lige som mig jeg kommer og går når det passer mig bedst). Gandalf vælger lige at komme og rede dværgene og Bilbo da de er blevet taget til fange af nogle trolde. Dværgene vil gerne have der hjem tilbage derfor vil et lille hold af 13 dværge drage ud for at tage tilbage hvad tilhøre dem. Som alle ved kan man ikke tage af sted 13 af sted derfor spørge de Gandalf til hjælps. Gandalf siger at Bilbo er helt perfekt, da Hobbiter kan bevæge sig meget stille af sted.

Bilbo passer lige så godt ind i dette form for selskab som jeg passer ind på danse gulvet på en eller anden latterlig klub. Nå nu er jeg ved at være træt af at skrive mere. Så det bliver kort lige som når man rammer minimum antal ord i en opgave, laver man bare en hurtig afrunding. Den rejse de 14 personer drager ud på bliver svære en de kunne forstille sig og de låser både med trolde, kæmper og orcer. De kommer ud fra et bjerg hvor de blev holdet fanget med hjælp fra Gandalf. Dog da de tror at de har klatre den kommer der flere orcere ned fra bjerget og dværgen og Bilbo kravler op i nogle træer. Orcerne vælger så at sætte ild til disse træer. Og så slutter filmen.

Filmen er rigtig god selv om jeg måske virke lidt lige glad lige nu. Du bør se disse film eller i det mindste så læse bogen. Der er både gode skuespiller, gode effekter og en god historie. Filme for 5 ud af 6 stjerne

Vi er godt over halvvejs med vores #nouw30daychallenge og vi kan begynde at se lys for enden af tunellen dog er der lige et par dage i nu eller flere. Derfor håber vi at i har kunne lide de film vi har anmeldt og måske set nogle af dem. Jeg(Mathias) kan sige jeg er begyndt at blive lidt træt af se en film hver dag, dog holder vi ud. Vi da en smule stolte af at vi kunne holde den kørende med en hel anmeldelse om dagen, vi ser selvfølgelig frem til de næste også, i mellemtiden kunne i jo tjekke vores Bioblog instagram ud, hvor i kan holde jer opdateret på hvornår nye anmeldelser kommer ud, i kan finde linket til @Bioblog_Official ude i siden af bloggen

Likes

Comments

Siden både Mathias og jeg ikke magter at se en film og anmelde den, så vil vi i stedet fejre os selv fordi at, vi i går aftes ramte 1000 læsere. Det synes vi jo selv er lidt stort, så vi tænkte at vi lige kunne lave en mere typisk blog post i dag. Men tilbage til emnet, vi er lidt stolte over at et par bydrenge som os kunne nå ud til 1000 mennesker. Som nok egentlig er flere mennesker end vi gider at have noget at gøre med i løbet af et år. Men siden der er et publikum for det vi laver så tænker vi at vi egentlig bare forsætter med det vi har gang i nu. Nu er vores 30 dage challenge jo snart slut, og det betyder tingene kommer til at falde lidt til ro her på bloggen. Hvilket betyder at vi kan tage en slapper og ikke behøver at stresse over hvem af os der skal skrive en anmeldelse.

Men bare rolig det betyder ikke at der ikke kommer til at ske noget på bloggen. Vi vil nemlig begynde på ugens film, hvor vi anmelder en film i løbet af ugen, som vi synes i skulle se af den ene eller den anden grund. Dette gør vi jo selvfølgelig for at holde liv i bloggen når vi ikke har været i biografen. Vi håber at dette er noget der interesserer jer. Vi ser frem til at begynde på det, og til de sidste par anmeldelser i vores #nouw30daychallenge J

Likes

Comments

Fifty Shades Freed

Så er Valentinsdag overstået hvilket betyder at jeg har fået set den nye Fifty Shades Freed og den er ikke til at prale af selvom jeg vil sige at det nok er den bedste af de 3 men den er skam stadig det rene lort 😉.

Filmen starter ud med at Christian og Anastasia bliver gift også skal de afsted på bryllupsrejse dette sker meget hurtigt i filmen men ja nok om det. Da de er på deres bryllupsrejse er ham her Jack Hyde (The bad guy) henne på Christians kontor hvor han logger ind på hans computer og stjæler en masse oplysninger om ham og hans familie og derefter brænder Jack også et server rum henne på Christians arbejdsplads, for at prøve at slette sine spor (han er ret dum da der er kameraer overalt som fanger ham). Dette bliver så fortalt til Christian midt på hans bryllupsrejse så de bliver nød til at rejse tilbage til Seattle for at få styr på tingene og få fanget Jack da de ved han er ude på noget.

Igennem filmen snakker Christian og Ana en del om børn så allerede der kunne man godt fornemme hvad der ville komme til at ske senere i filmen. At Ana hun ville blive gravid og det blev hun skam også og da hun fortæller det til Christian bliver han meget vred og ønsker overhovedet ikke barnet men det vil han så senere hen i filmen da Ana kommer ud for en ulykke hvor hun prøver at redde Christians søster som er blevet taget som gidsel af Jack og der sker der så en masse ting. Ana bliver tævet og sparket til og Ana skyder Jack i benet og han bliver heldigvis derefter fanget så han endelig kan blive spærret inde. På sygehuset hvor Ana ligger efter ulykken fortæller Christian hvor ked af det han er over aaaaaaalt det lort han har sagt om hende og barnet og det er bare kærlighed på kærlighed der.

Filmen slutter af med at Anastasia og Christian har noget vildt sex hvor Anastasia får lov til at være den dominerende ret nyt ikke? Men ja så efter de bliver skærmen faktisk helt sort så man tror helt at filmen er slut men næh nej der kommer skam lige et klip op med Christian som går i hånd og hånd med deres søn (som ligner en med Down syndrom) og Anastasia sidder på et tæppe med et stor mave så ja de har nok været godt i gang 😉

Jeg vil nok give filmen 1 stjerne ud af 6. den er bedre end de to andre men, der er stadig vildt meget der ikke giver mening og er vildt plat. Lad vær med at se den. Men lad os være ærlige, enten har i set den allerede eller så har i ikke lyst. Håber i er fra delen der ikke har set den :)

Likes

Comments

Da det er Valentines dag tænkte jeg vi skulle køre en anmeldelse af en de mest romantiske film der er der ude, nemlig The Wolf of Wall Street. Selv om der nok ikke er så meget romantik i den, så synes jeg på denne nødtvunget kærlighedsdag skal have lidt lækkert maskulinitet tilbage i det danske billede i stedet for de triste nyheder omkring Prins Henriks død som vi ikke vil nævne noget om.

The Wolf of Wall Street handler om Jordan Belfort, som i starten af filmen er helt ny på Wall Street og prøver at få suget alle de forskellige oplevelser op. Han starter ud for L.F Rothschild. Her lære han mere om stoffer og den mere mørke side af Wall Street og han lære mest hvordan han gør sig selv rig i stedet for sine kunder. Dog kommer Black Monday. Efter dette bliver Jordan fyret og efter noget baks værk får han et job ude long Island hvor han skal handle penny stocks. Takket være hans mere aggressive måde at gå kunder i møde på begynder han at tjene store summer af penge.

Jordan vælger at starte sit eget firma da han kan se et meget større mugligheder i det frem for at arbejde hvor han gør nu. Derfor vælger han at starte sit eget firma der skal sælge dårlige aktier til normale mennesker hvor de køre strategien pump and dump. Hvor de pumper en aktie til at forhøje priser for derefter at tage deres egne penge ud og dermed tjene endnu flere penge. Det går rigtig godt for Jordan han tjener hurtigt store summe af penge. Dog er ikke alle lige glade for det han gør og derfor, begynder FBI at undersøge ham. Til sidste ser det til at gå helt galt for Jordan.

The Wolf of Wall Street er en rigtig god film, der prøver at give et indblik den finansielle verden. Om det er et retvisende billede den giver, skal jeg ikke gøre mig til dommer over for. Jeg (Mathias) synes det er en rigtig god film, med gode skuespillere som Leonardo DiCaprio. Dette gør ikke filmen dårlig. Dog er filmen for lang. Dette ødelægger den, så det bedste ville nok hvis man valgt at dele den op over to aftener så man ikke bliver for træt af den.

Jeg (Mathias) giver The Wolf of Wall Street 5 ud af 6 stjerne

Vi er godt over halvvejs med vores #nouw30daychallenge og vi kan begynde at se lys for enden af tunellen dog er der lige et par dage i nu eller flere. Derfor håber vi at i har kunne lide de film vi har anmeldt og måske set nogle af dem. Jeg(Mathias) kan sige jeg er begyndt at blive lidt træt af se en film hver dag, dog holder vi ud.

Vi da en smule stolte af at vi kunne holde den kørende med en hel anmeldelse om dagen, vi ser selvfølgelig frem til de næste også, i mellemtiden kunne i jo tjekke vores Bioblog instagram ud, hvor i kan holde jer opdateret på hvornår nye anmeldelser kommer ud, i kan finde linket til @Bioblog_Official ude i siden af bloggen :)

Likes

Comments

V for Vendetta er lidt af en nyere klassiker selv om ikke alle var lige glade for filmatiseringen af V for vendetta og ikke mente at den fulgte tegneserien godt nok. Dog er filmen stadig god og værd at se, selv om ikke alle er lige glade for den. Dog som man siger hvis folk bliver sur over hvad du siger eller gør, så gør du noget rigtigt.

V for vendetta foregår i 2028 hvor England er blevet overtaget af en fascistisk leder Adam Sutler. Han er meget fremmedhadet. England er blevet lukket ned efter en frygtelige virus - St. Mary’s Virus har spredt sig.

Det virker som om i filmen at England er blevet lavet om til et diktatur. Hvor tv bliver styret af regeringen og man må ikke gå ud om natten. Dog vælger Evey Hammond som er en af hovedpersonerne at sige den regel ikke gælder hende. Hun bliver stoppet af nogle Fingermen, som er Englands politi i filmen. Dem hun bliver stoppet af er nogle rigtig ulækre typer, som med stor sandsynlighed gerne vil have voldtaget hende. Ville dog heller ikke sige Natalie Portman tilbød mig sex med hende. Dog er der nok større sandsynlighed for jeg vinder i Lotto end jeg møder hende.

Nå nok med mine lummerhed. Mens disse Fingermen prøver at overfalde hende kommer en mand frem i ført en Guy Fawkes maske frem og redder Evey. Dette er Evey meget glad for. Fyren bag Guy Fawkes masken kalder sig selv v. V ved at kvinder elsker fyrværkeri og derfor invitere han hende op på et tag på en af bygningerne i London hvor Londons største domhus springer i luften.

Dagen efter som et hvert creep vælger V at komme ind på den regeringsstyret tv-station og overtage tvsignalet. V fortæller den engelsk befolkning nogle sandheder. Dette er den engelsk regering ikke glad for. Derfor prøver de at stoppe ham. Det lykkes næsten V at stikke af, dog lige før elevatoren bliver han stoppe af en agent der truer ham med en pistol. Dog af alle tilfælde arbejder Evey på tv-stationen og redder ham, ved at distrahere agenten. Dog bliver hun slået ud af agenten. Her vælger V at tage hende med hjem. Dog stikker hun af igen. Hun flygter hjem til sin tidligere chef, som er en stor komiker. Komikerne vælger så at afslå hvor rådden regeringen er, dette er ikke godt derfor vælger regeringen og storme hans hus. Her prøver Evey at stikke af men bliver fanget af en agent. Så sker der lidt frem og tilbage i filmen for ikke at afsløre for meget. Dog ender alt godt til sidst

V for Vendetta er en god film. Men en god historie, som passer måske mere og mere uhyggeligt til nutiden. Effekterne er ikke helt op til standarden i dag. Dog er det en god historie og skuespillet er også godt derfor vælger jeg give filmen 5 ud af 6 stjerner

Likes

Comments

It er et film remake af den gamle It to episoders miniserie fra 1990 med Stephen Curry. Filmen er en adaption af en Stephen King bog af samme navn. Ligesom den gamle miniserie, hvor den første episode handler om børnenes kamp mod It som børn, og den anden del er deres kamp mod den hvor de er voksne. Så omhandler den nye kun kampen mod It mens de er børn, hvor 2’eren som vil udkomme i 2019 vil foregå 27 år senere.

Filmen starter ud med mordet på hovedpersonen, Bills lillebror. Som bliver begået af It i formen af den dansende klovn Pennywise. mordet sker i det Georgies papir båd ryger ned i kloakken hvor vi bliver introduceret af It. Han står med et uhyggeligt ansigtsudtryk nede i kloakken hvor Georgie så snakker med Pennywise. hvor det så ender med at Georgie prøver at få sin båd tilbage fra Pennywise, Pennywise beder Georgie om at stikke armen ned i kloakken for at nå sin båd. I det Georgie så gør det får han bidt armen af og bliver slået ihjel.

Filmen handler så efter dette, om Bill og hans venners søgen efter Georgie eller i det mindste bare svar på hvad der skete med Georgie. Igennem filmen ser man de forskellige børn i Bills vennekreds blive udsat for Pennywises forsøg på at skræmme børnene. Da Pennywise føder på frygt fra mennesker. Man ser at hvert barn har hver sin frygt som Pennywise gør brug af og laver sig om til lige det de er mest bange for. Mange af de fobier vi ser i filmen er de samme fobier mange af os havde som børn selv, hvilket gør filmen meget mere personlig og skræmmende. I slutningen vinder børnene over Pennywise ved at holde sammen og fordi de ikke længere er bange for ham,

Dette er en af de bedste gyserfilm i 2017. og den kan meget godt anbefales, dog er den meget overhyped og overrated, den er god men den ender med ikke at være ret skræmmende da de fleste af scenerne bare ender med at være en masse computer animeret jumpscares, hvilket er synd for folkene bag filmen havde evnerne til at skræmme os hvilket man kan se ved nogle af scenerne, f.eks. den første scene med Pennywise og Georgie er utroligt godt lavet, men også en af de eneste gange man virkelig bliver bange i filmen. Vi giver herfra filmen 4 ud af 6 stjerner i burde tage at se den.

Likes

Comments

De urørlige er nok en af de få andre kulturelle film vi har anmeldt her på bloggen. Dog kan jeg afsløre det er også en af de bedre film der er blevet lavt.

Hele filmen forgår i Paris. Hvor to modsætninger mødes hvor man normalt vil tænke de ikke kan klare sig sammen med de får det til at fungere. Filmen starter i Paris om aften hvor vi ser en to mænd komme kørende hurtig i en Maserati og hold da op det er en fed måde at starte filmen på, jeg (Mathias) føler mig fanget med det samme på dette tidspunkt.

Det meste af filmen forgår i Paris.

Vi har Driss som kommer fra et belastet kvarter i Paris, hvis man skulle komme med en fordom, er dey et sted hvor alle pengene der bliver tjent er en smule mørkere. Modsætningen til Driss er Philippe som er en handicapet mand der sidder i rullestol. Phillippe er vokset op i den rige del af Paris hvor han ikke har haft nogle form for kontakt med Driss verden før. Phillippe sidder i kørestol efter han styrtede i en paragliding ulykke

. Driss som i starten af filmen er arbejdsløs skal søge et hvis antal jobs om måned for at få hans bistand. Derfor vælger han at søge ind som handicaphjælper ved Philippe.

Driss har slet ikke nogle interesse i at få jobbet. Derfor virker han ret ligeglad med det hele. Dette får vækket Philippes interesse. Derfor får Driss Jobbet og nu skal han så gå og passe Philippes. En af grunden til at Philippe godt kan lide Driss er at han er så lige til og siger tingene som han ser dem og han behandler Philippe som et menneske og ikke snakker ned til ham, som Philippes har oplevet et par gange kan man vist godt sige. Derfor får de to hovedpersoner skabt et stærkt bånd, hvor de begge lære noget fra begge verden.

Driss lære om kunst og opera og mere kulturelle ting. Mens Philippe får en hjælper der ser ham som et menneske og ikke et barn

De urørlige er en rigtig god film, hvor to forskellige verdener mødes hvor der bliver skabt flere komiske øjeblik. Du føler dig underholdt gennem filmen og du kan godt finde på at se den flere gange. Den får 4 stjerner herfra.

Likes

Comments

Fifty shades darker er overhovedet ikke bedre end den første. Den er faktisk meget værre, men der skal vel også være plads til film for liderlige teenagepiger? Som i nok ved forlod Anastasia, Christian i den første film da han overtrådte hendes græ…

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Så nu er det tid til en lidt mere lummer anmeldelse for denne gang bliver det nemlig om Fifty Shades of Grey. De fleste af jer kender nok godt til filmen i hvert fald den første af dem. Filmen starter ud med Anastasia Stel som er den ene hovedrolle…

Likes

Comments

Get out er en original film om nogle hvide mennesker der ser sorte som den bedste race, og disse hvide mennesker vil så derfor overfører deres hjerner over til de sorte mennesker som de gerne vil leve i. de hvide mennesker kidnapper så de sorte de …

Likes

Comments

Den første Taken handler om en pensioneret CIA-agent ved navn Bryan Mills. Efter han er gået på pension prøver han at skabe et bedre forhold til hans datter og ex kone. Dette går dog ikke særligt godt. Og han kan ikke rigtigt lide ex konens nye man…

Likes

Comments

Darkest Hour er en film der handler om Winston Churchill, da han blev premierminister i UK. Det meste handler om hans start periode i 1940 og noget frem hvor vi får lov til at lærer mere om Winston som ikke lige frem er den typiske overklasse mand.…

Likes

Comments

Batman the dark knight rises er den sidste af Christopher Nolans triologi omkring Batman. Og WOW han slutter den af med et brag. Denne gang er Gotham i stor fare igen og den eneste der kan redde dem er Batman, som får hjælp både fra en ung politibe…

Likes

Comments

Batman Begins er den første film i Christopher Nolans fantastiske Batman trilogi. Jeg (Mathias) mener at man mindst skal se mindst en af disse tre film om året for at fungere som et rigtigt menneske, de er ikke mindre en fantastiske. Batman Begins …

Likes

Comments