Skola

Godmorgon
Äntligen fredag igen, jag är sjukt pepp på de, är bokad på ett pass på gymmet idag med Hanna.
Ett pass är när de är fler som är med och tränar i en viss lokal, vi har bodyjump/step, de är som dans ungefär.
Idag är jag "sjuk" men såhär var det, jag gick up vid 6:00 som vanligt och käkade frukost osv, mamma drog å jobba och jag gick och la mig igen. Är så fruktansvärt trött och vi har ändå en temadag idag om sex & samlevnad så vi har inte några vanliga lektioner. Så jag såg ingen anledning till att gå så mamma sjukanmälde mig.

Åt blåbärskvarg på morgonen, med bär och frukt och en kopp te early grey.
Riktigt gott iaf, har börjat äta kvarg och chiapudding mer och mer nu, rekommenderar de starkt.
Kan fixa ett recept åt er på chiapudding som jag gör det, skulle de passa?

Fanny är i skolan på temadagen, hon får berätta om den ikväll om hon har tid.
Jag tycker personligen inte att dom lär ut något nytt om de, men de kan va skoj iaf och lyssna.
Tyckte Fanny sa att en homosexuell kille skulle komma och föreläsa för oss, de verkar vara intressant att gå höra hans historia om när han "kom ut" med en homosexuell läggning i samhället.

Ha en fortsatt trevlig fredag

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Västerås

Gårdagen va riktigt frän, vi åkte runt 12:00 från Ludvika och kom fram till Västerås vid 13:30 ish. Gick av vid domkyrkan och va där tillsammans med alla 1400 konfirmander, vi va där ungefär en timme skulle jag gissa.

Efter att vi suttit där gick vi alla som en parad genom Västerås för att stödja könsstympning i Afrikanska länder. Vi samlade in närmare 15 000 kr. Vi kom fram till konserthuset där vi tillbringade resten av kvällen fram tills midnatt när bussen hem gick. Kvällen bestod av disco, karaoke, tacobuffe och en föreställning utav "ung utan pung".

                         Riktigt kul kväll, hemresan va helt ok, vissa hade kul och näst intill alla andra hatade den.                                                  Fanny satt och sov och va lite depp hem men inget som störde, de va typ 4 utav oss konfirmander som satt och sjöng hela vägen hem men de va bara kul. Jag somnade på en annan konfirmand men de är sånt som händer om man är jag. 

Vi hade en kul kväll och en kul dag också, maten va super och folket va härligt.

Likes

Comments

Allmänt

Nu är Lördag morgon och om någon timme ska vi försöka ( host tidsoptimisten love ) komma in till bussen.

Bussen går klockan 12 så vi kanske åker halv ish, men ja ny bryr er nog inte.

Jo jag vet, jag kan berätta om igår kväll då. För Love är för det första livrädd för min katt, hon slängde ner henne och låste in henne i ett skåp. Sen innan det så snackade vi lite planer, som ni inte får veta sorry. Men vi är lite irriterade på lite personer, som vanligt. 

Sen om ni tror att dendär mat bilden är frukost, ne det var jag som använde mina matlagnings kunskaper och gjorde lunch för Love blir hungrig efter ca 2 sekunder :)) 

Likes

Comments

Skola

Godmorgon :))
Fredag idag alltså, för jävla underbart. Idag så ska vi ha simning på morgonen men både jag och Fanny har mens just nu, ja tro mig vi båda har de. Så vi slipper de iaf, Fanny hade lite damp på morgonen för att hennes hår inte va platt så ska fixa de när hon kommer.
Annars har vi chill lektioner, slutar 14:10 idag.
Vi drar hem till Fanny efter skolan och sover hos henne inför lördagen och Västerås. Vi sover alltid över om det händer något dagen efter så vi båda kommer i tid. Jag är nämligen tidsoptimist :)))
Gillar ni min frukost?
De gjorde jag iaf. Mamma va lite såhär extra snäll idag.

Likes

Comments

Skola

Idag så har vi varit väldigt produktiva, skola, konfa och gym.
Iaf så idag har vi inte haft så jobbig lektioner, jobbigaste var väl NO i 2 tim men annars.
Vi slutade runt 3, drog till konfan å vi pratade om vår Västerås resa på lördag, vi ska alltså på nått typ utav disco kan man säga.
Aja, sedan gym å de funka bra, fokus på rygg å biceps, en klagande Fanny men de funkar de också :))
Å nu sitter jag här och äter mina skorpor och dricker té en sån här jobbig torsdags kväll, Fanny kollar väl antagligen film som vanligt eller är ute med hästarna.
De hände inte så mycket i stort sätt, har nackspärr men de löser sig.
Btw om vi inte bloggar på lördag är vi antagligen i Västerås som sagt, bilder kommer på söndag.
Kram

Likes

Comments

Skola

Torsdag idag då, denna veckan har konstigt nog gått väldigt snabbt. 

Detta är då första veckan i skolan sedan lovet, men jag har inte riktigt något emot det. Men idag har vi haft engelska, 2 timmars NO, Spanska och matte. Alltså inga svåra lektioner över huvud taget. Men på torsdagar har vi konfirmation, så efter skolan drog vi dit. Vi ska till västerås på lördag så det var mest information om det. Är super taggad inför lördagen! 

Men efter konfan drog vi till gymmet, gymmade i ca en timme. Jag kanske inte var så pepp på det, men det var skönt efter,erkänner jag. Men ja nu ska jag mest förbereda mig inför SO föredraget på måndag och om jag hinner ska jag plugga lite NO!

Likes

Comments

Skola

Först vill jag bara säga att varken jag eller Love kunde få upp ett inlägg igår, sorry. 

Men ja, idag är det onsdag. En av dem mest chill dagarna på veckan, det börjar med matte och språk,sedan svenska,sedan engelska och sist elevens val. Jag har ridning på elevens val, så jag får dra hem. Love har gym, vilket jag personligen inte hade pallat alls, ja jag är lat. 

Men nu har jag ätit pizza 3 dagar, så har bara tröttnat på det yttepytte nu, Love jag vet att du läser detta. Vi kör på sallad nu snela. 

Men ja åter till skoldagen, den har väl varit som vanligt. Som ja, ett högstadium. Tänker inte gå in på detaljer men jaja, rykten och skitsnack<3

Vi har i alla fall fått läxor, prov och allt sådant. Så man börjar verkligen komma in i en bättre dags rutin än vad man har på loven

Likes

Comments

Skola

​På morgonen så hade jag Hkk och Fanny hade syslöjd, vi på Hkk'n gjorde rotfruktsgratäng och bönsallad.                         Det var riktigt vidrigt, lixom vilken tonåring gillar att äta bönor? okej jo nån kanske men inte många :(                               Och Fanny tovar en "emoji boll", medans resten gör något vettigt istället men en emoji boll är också catchy.

Efter det så hade vi NO och vi repetera bara inför ett "litet" prov, vi bröt lektionen och gick på lunch.                               Vidrig mat där med men vad ska man förvänta sig av skolan.                                                                                                 Sen var det en kort lektion NO igen för att repetera de där provet som vi har vecka 11.                                                        

Vi hade en kort rast sen 2 timmars SO, vi kollade på en film om hållbar utveckling kan man säga, och hade ett nutidskryss. Gick käpprätt åt helvete men ja, vi fick även sluta 20 min tidigare så ett bra slut på skoldagen.

Hoppas ni hade en bra dag :))Likes

Comments

Skola

Idag gick vi alltså upp 04:00, sjukt. Iaf så fixade vi oss på morgonen och åt en nyttig frukost som ni ser på bilden till vänster. Hallon yoghurt kvarg med en massa frukt och bär, Fanny tvingade i mig detta och har varit dålig i magen sen dess :(( Vi hann till skolan i tid och klarade dagen utan större konsekvenser. 

Efter skolan, ja alltså efter klockan 15:00 så gick vi till gymmet och fotograferade lite och gymmade.                                Det är ovanligt att Fanny ens hänger med till gymmet men de verkar ju ha ändrat sig, undra varför?!                              Okej ja vi gymmade och åt pizza efter men det får man om man inte är fitness inspo models så ser inget problem med de, och lite onyttig måste man va per dag.

Likes

Comments

Allmänt

Som jag hade tänkt ut i förväg så satt Love och klagade precis hela gudstjänsten så Fanny pallade inte med det så vi gick efter ca 30 min, wow är förvånad. Men jaja, när vi kom hem så gjorde vi lunch, vegetarisk paj. Love äter ju allt förutom det som är nyttigt/bra, men hon tyckte om det konstigt nog.

Vi tänkte även dra in till stan igen och kolla hockey men vi missade bussen och alla är inte lyckligt lottade nog att bo i stan :))) Fixade inte skjuts så vi var hemma som 2 klappträn och typ lekte med snapchat filterna.

Vi ska nämligen dygna inatt. eller i alla fall försöka. Vi har inte ställt om dygnet än, så skoldagen kommer bli ett helvete vad vi än gör.

Likes

Comments