Header

GlossyBox, Vardag

GlossyBox December 2017 & Torsdag +

God kväll, hoppas du har haft en härlig dag och en mysig kväll? Jag har spenderat min dag/kväll hos en vän, där vi både spelat kort, fotograferat, druckit kaffe och ätit hemmagjord hamburgare. En dag med mycket skratt, en lyckad dag helt enkelt. Bara för en liten stund sen så kom jag hem, Netflix är nu igång och nu ska jag koppla av lite innan det blir läggdags för min del. Jag har nu äntligen efter många dagar med kämpan, fått iordning på mitt dygn och det är verkligen så himla skönt!

Bilderna här över är ifrån den lilla fotograferingen jag och vännen hade, detta är månad decembers GlossyBox med så bra produkter. Man själv blir ju väldigt sugen på att skaffa prenumeration, sex månader om inte ett helt år. Produkterna i denna box lockade mig mest, då mudmask och hand repair ifrån Trind fångade min uppmärksamhet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Tisdag +

Så härligt det har varit med lugna dagar och kvällar, det har fått mig att samla en helt annan form av energi trots att jag börjar bli lite väl rastlös om dagarna. Hoppas allt är bra med dig och att du har haft en bra helg? Min helg bestod utav vila och netflix, med kaffe och god mat. Idag så har jag varit hos en vän och druckit lite kaffe under tiden hon bakade. Som vanligt kan man ju inte låta bli att nalla när kakorna har svalnat efter en tur i ugnen och så gott det var, choklad drömmar. Så något jag har tänkt mig att göra imorgon är just att baka lite, man fick ju ett sug över att ha kakorna ståendes på ett fat här hemma.

Nu tänkte jag fortsätta att kika lite på tv och sen är det verkligen tid att lägga sig, så man inte vänder på dygnet ännu en gång. Så jag tycker vi hörs av imorgon, god natt!

Likes

Comments

Vardag

Söndag +

God morgon!
Hoppas du mår bra och har haft en riktigt bra helg? Här har det varit sjukstuga och jag har ännu inte blivit frisk, så är väldigt seg och har inte så värst mycket ork i kroppen. Det har gått åt väldigt mycket te sedan i onsdag/torsdags, te och honung. Så himla gott för både mage och hals! Jag har precis tagit fram lite frukost efter en sovmorgon och min dag kommer att vara väldigt lugn, ska inte överanstränga mig allt för mycket då jag vill bli frisk så snart som möjligt. Vill få tillbaka min energi!

Så vad har jag gjort dom senaste dagarna, då det har varit tyst här på bloggen?
Jo, bortsett ifrån att drabbas av feber och en jobbig förkylning så är det inte bara de som har slukat min energi och ork. Utan det har hänt väldigt mycket sedan sist jag la ut ett inlägg, helt ärligt så var det de som gjorde att jag tog en paus här ifrån. Men ger inte upp, utan det är bara att ta sig i kragen och kämpa vidare. Livet är fyllt av motgångar, men med varandra så tar man sig igenom de!

Passa på att mys extra idag, imorgon är det måndag och det vankas jobb eller studerande för dom flesta. Säger som många andra, ny vecka - nya möjligheter!

Likes

Comments

Vardag

Sunday +

Då är snart denna veckan över och nästa vecka går vi in i månad februari, tiden går minst sagt väldigt snabbt. Tycker du inte? Hoppas du har haft en bra vecka och en mysig helg?

Min söndag har varit väldigt lugn, började med en härlig sovmorgon efter liten pratstund igår natt i telefonen med en betydelsefull person. Fick mig ett sådant lugn efter samtalet så jag kunde somna tillslut. När jag väl gick upp efter många (om och men) så varmt och skönt under täcket så skippade frukosten och bilen rullade in till grannstan för att handla lite. Väl hemma så lagades det hemmagjorda hamburgare, så gott! Nu sitter vi framför tv:n och ska snart starta det senaste avsnittet på farmen och till det så tar vi fram snacks och dricka. God kväll!

Likes

Comments

Vardag

Hunden är människans allra bästa vån

Min dag börja lite senare än tänkt, men du som har läst inlägget jag la upp natten som varit så vet du orsaken till att torsdagen började en aning sent. Och har du inte läst inlägget, så klicka HÄR. Jag började torsdagen med en kopp kaffe och en liten skål med frukt, sittandes framför tv:n. Där efter så blev det en liten tripp till en vän och hunden Batman, du som har följt mig ifrån start vet vem B är och hur mycket han betyder för mig. Så på bilresan dit så kände jag hur lyckan började sprida sig och väl framme, när våra ögon möttes så var lyckan obeskrivlig. Så stor han har blivit, duktig och lugn. Vi myste och busade, så jag var där i några timmar och det var så värt de!

Nu ikväll så har jag bara tagit det lugnt, kikat lite Netflix och nu är det dags att sova för min del. Jag måste börja få i ordning på min dygnsrytm, dels för att man blir piggare men också för måendet. Jag tror på en natt med lite mer sömn, att jag fick träffa B gjorde sig gott för måendet, jag känner mig så lugn, glad och hel i hans omgivning. Han är verkligen min andra halva!
P.S: Jag lär nog aldrig få en såpass vacker bild igen, så charmig! Haha

Hoppas du har haft en bra torsdag!

Likes

Comments