Kundpaneler

Var och såg Black Panther på bio igår, är att rekommendera tycker jag. Innan har jag köpt billiga biobiljetter genom hyresgästföreningen men då vi bor i hus nu så försöker jag hitta andra sätt att gå billiga eller gratis biljetter. Många erjuder ju det som erbjudande på saker. Oftast till ett mindre pris än vad 2 biljetter skulle kosta på bio nu när de blivit väldigt dyra enligt mig.

Ett tips är att bli medlem i GFK konsumentpanel . Där scanar du varje vecka in det du köper i matbutiken och får poäng för detta. Gör du det kontinuerlig så får du bonuspoäng. Nu när jag kommit in i det tycker jag inte det tar allt för mycket tid. Och finns mer än bara biobiljetter. De har en shop de har öppet 4 ggr år och massor med olika saker att välja mellan. Vill du bli värvad så maila mig men annars bara klicka på länken ovan, ingen värvning behövs.

Det finns massor med paneler du kan gå med i också. Där du svara på frågor som du sen byter mot presentkort, biobiljetter eller pengar till paypal. Filmpanelen är en sådan. Ingen värvning eller så. Är sköt av ett företag som heter cint i samarbete med flera olika företag. Betalar alltid ut snabbt och säkert. Men det finns en hel uppsjö av dem. Bara googla runt lite, oftast är det mellan 3-15 minuter undersökningar och du får oftast 1 kr per minut. Går snabbt att komma upp i minimutbetalning.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Rabatter, Återbärningsidor

Jag lyckades få Kökets box helt gratis. Beställde idag då de har halva priset med koden ALLAHJÄRTAN, sen hade jag precis värvat min man till MY Bonus vilket gav 60kr i cashback där. Och då jag värvat honom är han en cashback buddie vilket gav mig 6 kr tillbaka på mitt my bonus. Så denna gång betalade jag 0 kr, tror t.om jag får 1,50 kr tillbaka. Inte illa måste jag säga. Ibland kan man verkligen få något helt gratis. Vill du bli medlem på My bouns och få 50kr i startbonus så klicka på min länk nedan. Du får inget utan att värvas och jag får 10% på dina köp i ett år. Inte av dina pengar utan som My bonus ger mig.Min värvlänk: Mybonus

Likes

Comments

Wrapp

Något annat jag rekommenderar dig att skaffa som är helt gratis och efter man har installerat appen och kopplat kortet sköter sig helt själv är appen Wrapp. Den är kopplad till antal affärer både online och vanliga. Ett erbjudande är t.ex handla för 800kr på Lindex och få 200kr tillbaka. Du får dem inom en vecka vanligtvis. Hittills har det fungerat med återbäringssidor mm utan problem. Gjorde så jag fick kökets Box för enbart 19kr. Är inte kopplad till alla banker tyvärr men finns den för din så skaffa. Den håller på att byggas om lite just nu och de lovar mer erbjudande framöver. Men absolut värt att ha i mobilen.

Likes

Comments

Rabatter, Återbärningsidor

Vill du testa kökets box för 39 kr. Passa då på att bli medlem i cashbackshopping.se och få 60 kr tillbaka. De har även en rabattkod som ger dig första för 99 kr som fungerar tillsammans. Så istället för att betala 129 kr betalar du bara 39kr OBS! Cashback ges endast till nya kunder och därmed en gång per person/medlem. Är du inte medlem på cashback shopping kan du bli det genom min länk, vi får då båda 25 kr i bonus. Rabattkod är "provabox99". Bara säga upp om man inte vill behålla sedan. Roligt att testa och få lite nya tips på mat och annat.

Likes

Comments

Rabatter

Buyers club har just nu erbjudande om du handlar för över 100 kr får du en glossybox eller The man box på köpet. Värde 139 kr, då Buyers club är för inbjudna endast finns en länk längs ner om ni vill gå med. Ni får då 100 kr att handla för och gör ni det får jag det också. Dock har de att man blir medlem för 49 kr i månaden (går säga upp efter 2 dagar, så bara ställ in påminnelse på mobilen) Sen handlar man för under 300 kr tillkommer frakt på 49 kr. Så var det inte innan och jag hoppas de tar bort det i framtiden igen. Men i och me de 100 kr då får så täcker det frakten och månadsavgiften. handlar du t.ex denna bulldog shower gel för 49 kr och en Max faktor mascara för 69 kr så betalar du bara 116 kr och får då en box på köpet. Min länk är: Buyers Club

Du kan också bjuda in 50 personer till Buyers club och då få 100 kr för varje som handlar. Pengarna verkar sparas lång tid. Så behöver inte handlas upp direkt. Det är februaris box du får med, före alla andra. Vill du veta innehåll så finns spoilers på http://gratisprinsessan.se/2018/02/spoiler-innehallet-februariboxen-fran-glossybox/. En blogg från Gratisprinsessan. Lärt mig mycket av henne.

Buyers club har rejält med saker till rabatterade priser. Vi köpte helt kit Philips Hue lampor av dem och sparade 900 kr i jämfört med en vanlig affär. Finns pengar att spara här. 

Likes

Comments

Rabatter

Har en rabattkod från smartson som gäller för smakbox prenumeration. Jag fick den i min mal och den gäller tills i morgon 11 februari. Jag får inget utav detta om ni beställer utan det är bara om ni vill testa smakbox för ett bättre pris. Du får första månaden för 99 kr och andra för 149 kr. (normalpris 199) Du kan säga upp eter första om du vill, kommer varannan månad så har till i slutet på mars att säga upp. Koden gäller för 1000 första som använder den, så antar den kan ha slutat fungera men ifall den funkar så finns den. Använd SMARTSON18 i rabattfältet. Du väljer när den ska levereras. Och finns 2 att välja mellan. Vanlig och Balans som är lite nyttigare. Är oftast värd mellan 350-400 kr. Du kan få nya och roliga saker till köket att testa. Sida https://www.smakbox.se/

Likes

Comments

Välkommen till min nya blogg. Den är skapad helt i nöjes syfte och mest för att ha något att göra. Det är bra att jag sträcker på benen lite och gör något kreativ även om det är att skriva av mig lite. Om ni vill veta lite om mig så har jag en underbar man och 2 katter som gör mig galen ibland. Lär säkert lägga upp bilder på katterna, de är riktigt tokiga ibland. Bloggen är väl främst till för att dela med av gratis, billiga saker och annan rea och smått och gott man kan hitta. Men det är inte mitt ända mål. Då jag aldrig haft en blogg innan lär säker mina inlägg ändras under tidens gång och när jag lär mig saker. Ska sätta mig nu och leka runt lite på sidan tänker jag och se vad jag kan hitta. Trevlig kväll till er alla.

Bilden är på min hankatt Merry (döpt efter sagan om ringen Merry)

Likes

Comments

Återbärningsidor

Återbäringssidor är en jättebra första steg att tjäna och få tillbaka pengar. Olika sidor fungerar på lite olika sätt men ska försöka förklara dem lite kort nedan.

Den största i Sverige just nu är Refunder. När jag gick med behövdes ingen länk för att få 50kr i startbonus men det verkar som det är så nu. Skulle du använda min nedan så får du och jag 50 kr vadera i bonus när du genomfört ditt första köp på över 100 kr. När du sedan handlat och fått ihop över 100 kr på kontot kan du få det utbetalt till paypal eller rakt till ditt bankonto. Jag brukar välja paypal, särskilt vid jul då man oftast 50 kr extra på köpet. Tänk dock på att ditt paypal måste vara på samma mail som ditt refunderkonto. Refunder har också en refunder-knapp som är ett tillägg i din internetläsare som påminder dig om att du är på en sida du kan få återbäring på. Har du dock igång Ad-block så tänk på att pausa det för annars kan de inte spåra köpet. De brukar dock varna för detta. Skiftar du mellan sidor med så kan spårningen avbrytas och du kan behöva klicka i knappen igen. Är enklare än det låter och på de 2 åren jag haft det så har jag fått tillbaka över 2500 kr. Utan en massa värvningar, enbart värvat min svärmor och man. Så resten är på köp jag ändå skulle gjort men nu får lite billigare. Vill du bli medlem och få bonus är min länk Refunder.

Den andra jag gick med i är Bonusway, hade dock annat namn när jag gick med. De erbjuder 100 kr i startbonus till dig och 50 kr till mig om du använder min länk. De hade innan också att man fick bonusen utan länk men verkar ha tagit bort det med. Utbetalning är först vid 150 kr och jag anser de är lite krångligare och långsammare refunder. Refunder tillåter med egna rabattkoder extra. Men de har ibland högre återbärning och vissa sidor som inte refunder har så alltid bra att ha på listan. Är ju helt gratis att vara med och pengarna försvinner inte om du inte raderar ditt konto. Har med en tillägg för din browser, dock känsligare än refunder. Min värvningslänk Bonusway. Utbetalning till paypal eller bank.

Tredje är cashbacker. Det skaffade jag för 2 månader sedan men har redan fått en utbetalning. Har endel erbjudanden där du inte betalar något men ändå får pengar tillbaka. Lovar skriva inlägg om det med. Vet inte om de har en värvningsbonus för dig. Om jag värvar får jag 50 kr men står inget om den jag värvade. Jag gick inte igenom någon länk så fick ingen startbonus utan. Är osäker här. De har dock precis som refunder och bonusway ett tillägg i din browser för dig. Bara en återbärningsida fungerar åt gången dock. Jag har testar haha. Vill du jag värvar dig är min länk Cashbacker, men som sagt osäker på om du får något för det. Utbetalning sker till bank med Trustly. Gick snabbt.

Nu kommer dem som är lite krångligare då de inte har ett tillägg i browsern utan man måste gå genom deras återbäringssida till sidan man ska handla på för att få återbäringen. Byt inte sida här emellan om du måste gå in på banken eller något annat i mellan utan stäng då sidan du ska handla på och gå genom återbäringssidan igen. Krångligare som sagt men du får lite högre återbärning på vissa saker och är värt att ha.

Mybonus är den bästa av dessa enligt mig. Blir du värvad får du 50 kr i välkommsbonus medans jag blir din bonus buddy. I kort betyder det att jag tjänar på att du handlar med, Jag får bonus från Mybonus på dina köp, påverkar inte din återbäring negativt. Värvar du sen andra tjänar bara du på det. Är inte en pyramid där jag blir överst utan jag har bara värvat dig. MyBonus verkar ha förhöjd återbäring ibland med. Mycket högre än andra sidor. Häromveckan var apotekets bonus på 16% vilket är högt och gick kombinera med 20% rabatt vid köp över 300 kr. Så alltid bra att kolla och jämnföra sidor. Är ingen tillägg i browsern så när du handlar med dem så byt inte sida. Min länk är MyBonus . Utbetalning till bank.

Nästa är Cashback ninja. Den får du 25 kr i välkommsbonus oavsett om du blir värvad eller inte. Skulle du använda min länk får jag 25 kr med. Men går lika bra att bra gå till deras hemsida. Ingen tillägg i browser utan måste gå till sidan du ska handla på. Finns några erbjudanden du kan tjäna på. Min länk är Cashback Ninja. Utbetalning till paypal eller bank.

Sista är Cashbackshopping. Precis som Ninja får du välkommsbonus oavsett om du blir värvad eller inte. 25 kr. De har dock så man bara kan betala ut i hela belopp. Från 100 kr, sen 150, 200 osv. Lite opraktiskt men kanske ändras sen. Finns lite erbjudande här med som ger dig pengar utan att handla något. Dock många olika sätt att utbetala. Paypal, bank, välgörenhet, superpresentkort och något som heter valuequad. Osäker på vad det sista är dock. Vill du använda min länk är det Cashbackshopping, men som sagt inget som behövs på denna sida. Jag och du får 25 kr vid värvning med.

Dessa är de sidor jag vet om och använder. Vissa är bättre än andra med då de alla är helt gratis är det bra att ha alla för vissa sidor finns inte på alla. Är ett bra sett att börja spara pengar för att sedan kunna använda dessa för att handla andra saker. Har ni några frågor så maila gärna och har jag skrivit något fel så säg till så rättar jag det. Lång första inlägg. Trevlig Lördag!

Likes

Comments