Idag har jag fortsatt arbeta med tema sport. Det jag är mest nöjd med är killen till höger. Jag tycker jag fick till vinkeln på hans arm bra, men måste få det att se mer ut som att han faktiskt blir träffad i ansiktet. Det jag fick problem med var storleken på den vänstra killens huvud. Det såg för litet ut jämfört med kroppen. Jag har gjort håret högre, ska rätta till käkbenet och har också börjat flytta fram ansiktet åt höger. Det ser redan bättre ut, men får fortsätta nästa lektion.

Likes

Comments

Förra lektionen valde jag om jag skulle börja med motsatser eller sport. Jag valde sport eftersom jag redan kommit på flera idéer inom det ämnet. Sedan började jag planera, vilket jag också gjorde under dagens lektion. Jag har bestämt vad jag ska måla samt gjort tankekarta och skiss.

Jag tror jag kommer göra två boxare. Den ena slår den andra och bilden ska visa känslan när man vinner samt känslan när man förlorar. Man kan också tolka det som det positiva och negativa med sport. Detta tänker jag visa med hjälp av färg- den som vinner ska vara färgglad och den som förlorar ska vara svartvit. Detta eftersom allt, när man förlorar, känns mörkt men när man vinner känner man sig glad och oövervinnerlig.

Nästa torsdag ska jag föra över skissen till ett stort papper.

Likes

Comments

Idag började vi lektionen med att gå igenom vad vi kommer arbeta med under vårterminen. Efter det fick vi välja en bildblogg som tidigare elever gjort. Vi fick sedan svara på några frågor, till exempel vad vi tyckte om den. Detta tog ungefär tjugo minuter.
Efter det gick vi igenom några teman. Vi röstade om vilka vi helst skulle vilja arbeta med. Det blev sport och motsatser. Vi fick sedan uppgiften att starta en blogg, lägga in en header, profilbild och skriva ett inlägg.

Likes

Comments