Header

Den tittelen tror jeg at jeg vinner med glans. Jeg har mistet litt sansen for bloggen egentlig men jeg skal prøve å få slengt inn et innlegg en gang i blant til dere som faktisk leser bloggen min regelmessig.

Jeg logget meg igrunn egentlig bare inn for å si God Nyttår til dere alle sammen, så her kommer en liten hilsen til alle; Godt nyttår til alle kjente, ukjente, venner, familie og fiender. Dere har gjort dette året til et spennende år som jeg kommer til å huske lenge! Året har vært fult av både oppturer og nedturer men det er minner jeg vil ta med meg videre uansett. Året slutter perfekt for meg og det håper jeg det gjør for flere av dere! Jeg tar med meg glede, godt humør og kjærlighet inn i neste år og jeg nyter det!

Godt nyttår igjen! Fest med måte dere som skal smake på alkohyler, kjør forsiktig dere som skal kjøre og dere som ikke skal noen av delene får ha en fantastisk kveld videre! :) Vi sees igjen neste år :)

Håper dere har en plass å feire i år. Jeg skal feire nyttårsaften i drosja - på jobb og jeg gleder meg! ​

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Det er flere som har skrevet slike innlegg og jeg har egentlig aldri hatt lyst til å skrive sånt selv fordi jeg har så vanvittig dårlig fantasi! Du tenker kanskje at jeg burde klare å finne på fem ting om meg selv? Det er faktisk ikke så lett! Prøv å skrive ned så mange ting om deg selv som menneskene rundt deg kanskje ikke vet!

Jeg har faktisk forandret håret ganske mye opp gjennom årene. Jeg har prøvd langt hår, kort hår, rosa hår, rødt hår, svart hår, blått hår og lilla hår. Jeg har vært gjennom det meste. Det er gøy å utforske med hårfarger altså!

Jeg gikk ned 34 kilo på 4 måneder. Tro det eller ei, jeg gjorde faktisk det! Jeg havnet til og med i avisen for det, både på nett og et helt eget oppslag i papiravisen. Du kan lese artikkelen her hvis du skulle ønske det :) 

Jeg hadde en hest men måtte selge henne på grunn av ryggen min. Jeg sliter nemlig veldig med ryggen min som gjør at jeg ikke klarer fysisk krevende oppgaver. Det sliter veldig på ryggen min å bøye meg, løfte tungt, trene et beist på 500kg og møkke ut en boks eller to. Det krever at kroppen er i bra stand!

Jeg har fire søsken. Ja, fire stykker. Vi er en stor familie! Dessverre har jeg lite kontakt med de. De to minste og hun eldste søsteren min bor i Stavanger, men har hatt besøk av både de og lillebroren min som bor ca 45 minutter herfra.

Jeg er født i Haugesund men har bodd litt overalt. Jeg har derimot bodd mesteparten av livet mitt i Stavanger, Sverige og her i Skien/Porsgrunn. Jeg snakker altså både stavangerdialekten og bokmål.

Likes

Comments

Når du er innom en blogg, gjerne en av favorittene dine, hva ser du etter da? Pleier du å se på datoen når innlegget har blitt lagt ut eller leser du bare gjennom innlegget, kanskje du legger igjen en kommentar for å så krysse ut fanen, eller tenker du faktisk over hva som står i innlegget, når det ble publisert og hva innlegget skal fremme? Alle bloggere skriver jo for at dere lesere skal bli interessert. Vi skriver ikke på måfå bare for å ha gjort det. Men for meg er det store spørsmålet; leser du helst blogger med kvalitet eller kvantitet?

Er det viktigst for deg at det er mange innlegg i uka/måneden eller synes du det er mer spennende at det faktisk er kvalitet på det du leser. Jeg for min del synes det er helt greit med en god blanding. Det blir fort veldig kjedelig hvis jeg kommer innom bloggen og må lese for hundrede gang at bloggeren har løftet vekter, kjøpt en ny topp eller sminket seg for å ta bilder. Det er helt greit for meg å lese slike blogger også men vær så snill å varier litt! Skriv litt om alt og sats på å ha et par innlegg i uka eller måneden som er spennende, gjerne hvor du deler en mening om et tema eller noe slikt. Det blir veldig fort tungt å lese hvis det ikke er variasjon! :)

Likes

Comments

Det er samme regla hvert eneste år. Julegaveinnkjøp. Ingen vet hva de skal kjøpe til sine nære og kjære, da gjerne barn og barnebarn/søsken og foreldre. Det er en evig runddans på kjøpesentrene jo nærmere julaften vi kommer. Hvert bidige år ser vi den samme dansen, mannfolka som handler til kjæresten/kona si bare dager før julaften, foreldre som ikke aner hva de skal finne på til barna sine som har alt og ikke minst barnebarna som har absolutt alt. Jeg ser hvertfall dette hvert år. Alle løper rundt som høns uten hode og ingen vet hva de skal eller hvor de skal.

Samtidig legger vi mer og mer merkte til hvordan reklame på både tv og i aviser og butikker mener at de er billigst og best på diverse varer og at ingen klarer å matche prisen de har i sin butikk. Igjen ser vi at prisene er jo ikke de beste og varene er jo svindyre. De reklamerer for pc'er som er perfekt for ditt barn til den utrolige prisen; 6999,- Da lurer jo jeg fælt på hva disse bedriftene tenker på. Hva hvis familien har fem barn og alle ønsker seg en pc da. Det er faktisk 34.995,- hvis hvert barn skal få hver sin splitter nye pc til den 'fantastiske' prisen! Det er helt utrolig. Jeg blir rett og slett sjokkert! Det er faktisk slik at de fleste har rundt 6-9000 i budsjett for alles julegaver og ikke bare til en person.

​Hvor ble det av givergleden hos dere som kun tenker på dyre gaver? Jeg husker jeg lagde gaver til familien min før og de ble kjempeglade for det de fikk. Gaver trenger absolutt ikke å være dyre! Finn på gaver du kan lage selv! Det kommer jeg til å gjøre i år. Det blir ikke kjøpte gaver fra meg i år og så enkelt og greit er det. Jeg synes det er mye koseligere å gi gave som jeg faktisk har brukt tid på enn å gi noe jeg bare har røska med meg fra en butikkhylle før jeg har gått til kassen for å betale uten å engang se på prisen. Jeg forventer ikke å få dyre gaver av noen og det har jeg heller aldri gjort. For meg er det enkelt og greit tanken som teller. 

Hva har du for tanker rundt temaet? Synes du det er best å få hjemmelagde gaver eller gaver som er kjøpt i butikk? Vil du helst ha harde eller myke pakker til jul? Setter du pris på det du får eller blir du innerst inne litt skuffet når du ikke får det du har ønsket deg så lenge?

Likes

Comments

Som jeg mener selv jeg har fortalt til dere tidligere her på bloggen skal bilen min pusses opp til våren og den skal gjennomføres. Virkelig bli velgjort. Den blir fantastisk! Jeg føler det på meg at dette er et prosjekt jeg vil klare å dra veldig mye blikk på. Jeg har en hel liste med bedrifter og artister som jeg ønsker å ha som sponsorer til bilen min, så nå skal jeg sette meg ned å skrive til samtlige for å høre om de ønsker å være sponsorer til min ferdige bil! . Det vil bli oppdatert seinere om hva det blir til og hvem som blir mine sponsorer får dere se etter hvert! En ting er sikkert i hvert fall og det er at dere ikke kommer til å bli skuffet!

Det er viktig for meg at alle får se hvordan min bil ser ut før oppussingen starter, men siden den står akkurat nå får jeg ikke tatt noen nye bilder så det får bli arkivbilder inntil videre. Jeg kommer nok til å blogge om alt som skjer med bilen, så det er bare å følge med videre!

Hvis du kunne pusset opp drømmebilen din nøyaktig slik som du ville hatt den, hvordan ville den sett ut da?

Likes

Comments

Jeg har tenkt litt på det de siste dagene egentlig, at jeg har veldig lyst å skrive en bok. Lenge har jeg begynt å skrive men gitt opp etter kort tid og jeg angrer like mye på det hver eneste gang. Jeg vil ikke avsløre hva boken skal handle om eller om det blir noe av i det hele tatt for det kan jo hende at det ikke blir noe, men jeg skal sjekke litt rundt og høre om det er et marked for det jeg har lyst å fremme med min bok.

Likes

Comments

Jeg kjenner det hele tiden, savnet av å kunne sette meg inn i min kjære Rosatass og bare kjøre meg en liten tur. Det er kjipt å vite at min kjære Rosatass ikke lever lenger. Heldigvis har jeg funnet meg en ny bil, nesten helt lik, eneste forskjellen er motoren og fargen på bilen. Jeg er glad for at jeg har funnet meg en ny bil og jeg gleder meg til å pusse den opp, til ære for min kjære Rosatass <3

Likes

Comments

Jeg har liggi rett ut på sofaen som et slakt. Sykdommen rammet virkelig meg også nå når det gikk mot kaldere tider. Hosteanfall, feber og overdrevent mye snørr har angrepet meg som aldri før. Jeg har rett og slett følt meg så hemmet at jeg ikke har orket å tenke på bloggen i det hele tatt. Men i helgen skal jeg forhåndsskrive et par innlegg sånn at bloggen blir oppdatert mens jeg har et lite sykefravær!

Mens jeg ligger her syk, hostende og harkende kan dere jo titte innom disse 'gamle' innleggene mine og slenge igjen en liten kommentar :)

Stjerner må jo skinne, ​Picture-Friday eller kanskje Hvor mye er for mye?

Likes

Comments

Vi bor ikke i store leiligheten men jeg har allerede fått meg en favorittkrok hvor jeg har det meste av interiøret mitt. Jeg elsker skjenken jeg har men kroken ved siden av er nok favoritten.

Det søte lille skapet er noe jeg fikk i gave for et par år siden, så jeg aner ikke hvor det er kjøpt men jeg har to småbord i samme serien. Lyktene som står på gulvet er også noe jeg har fått en gang i tiden. Den store glasskuppelen ved siden av skapet er noe som stod i leiligheten når vi flyttet inn, men den er for søt til å stå i et skap og støve bort. 

Klokken og lykten oppå skapet er noe jeg har kjøpt på nille en gang i tiden, men tror ikke den er i sortimentet demmes lenger, det samme gjelder også 'kisten' ved siden av skapet.

Dette er altså min favorittkrok her hjemme. Det er så utrolig koselig å tenne opp lysene der på kvelden og bare sitte å slappe helt av med en god serie og noe smågodt. Det er herlig, rett og slett! 

Hva er ditt favorittinteriør hjemme hos deg?

Likes

Comments

Det er så ufattelig deilig å ha døgnrytmen på plass igjen. Jeg legger meg tidlig og står opp når jeg skal, inne noe natteravn lenger med andre ord. Nå har jeg begynt på kurs igjen så nå må jeg jo bare komme meg opp om morgenen. Før hadde jeg nok aldri klart det men nå står jeg opp før alarmen rekker å ringe i det hele tatt!

Siden jeg stod opp så alt for tidlig idag, rekker jeg å se på Dr. Phil før jeg må gjøre meg klar til å dra. Idag skal det søkes på praksisplasser så jeg kanskje får kommet meg ut i jobb igjen. Det skal bli godt.

Likes

Comments