Mitt liv just nu.

​Tjosan. Bloggar väldigt dåligt men men. Har hänt mycket nu. Har varit sjuk i typ två veckor, inte varit skolan eller något, har legat i min säng eller suttit vid datorn, för orkar inte gå eller gör något mer, har gått och handlat några gånger men de är typ tortyr. 

Har varit på akuten i Norrköping två gånger och gått till Finspångs sjukhus en gång. Har högst troligtvis Gallsten. så fick en medicin som heter diklofenak som Norrköping skrev ut, men blev inte bättre så gick till sjukhuset i Finspång och läkaren tänkte att jag blev sjuk av tabletterna jag hade fått, för kan få magsår och sånt av de, så fick andra tabletter som skulle vara snäll mot magen. Men ska fortfarande äta diklofenak. Är snart inne i 3 veckan och detta suger, för har fått remiss på  ultraljud men de tar as lång tid att få de, så dem kan ju inte göra så mycket. Så får hoppas att de går bort av sig själv.

Ska ligga på golvet nu och mysa med Wille, igår fick han äta ut höpåsen så kanske kan vara snäll och låta honom göra det idag igen. 

Men hoppas ni får en underbar söndag 💟

Gillar

Kommentarer