hemma gjorda chips

Tjena mina Palmer!
Har börjat räkna kalorier och försöker tänka mer på vad jag äter. För vet ju inte varför jag har grova magsmärtor så tänker på att inte äta för fet mat, inte så mycket stekt mat eller likande.

Men igår så gjorde jag egna chips för vart så sjukt sugen på de, och kan säga de va inte mycket bättre de, får äta max 1100 kalorier varje dag, och 50g av chipsen vart över 200 kalorier... helt sjukt. Men kom ändå under så mycket som jag ska äta så glad över det iallafall.
Men kan säga att hemma gjorde chips är väldigt lätt att göra och super gott, tycker jag iallafall, sen är det ju väldigt billigt, så när jag vill mysa till de kommer jag göra egna.
Väldigt smart sätt att börja spara pengar på också, för köper väldigt ofta chips och annat skit. Så alla pengar går ju nästan bara på de.
Men nu ska jag snart dra och handla med Johan men först blir det nog frukost!

Hoppas ni får en underbar dag ♡

Gillar

Kommentarer

Nikita Lindblad ?,
Tips: Börja tagga dina hälso/träningsbilder på Instagram med #fitmednikita så har du stor chans att bli länkad på min blogg och få fler följare, samtidigt som du gör mig superglad! Puss och kram, hoppas du får en bra dag ♥

Läs mer om det här: http://nikitalindblad.isilife.se/2016/09/14/anvand-min-nya-hashtag/
www.nikitalindblad.isilife.se