Gifta mig med Netto

Tjena mina palmer!

Först vill jag bara säga att jag har kollat inne på lykos hemsida och är helt förälskad. Dem har så bra priser och allt det jag vill ha. Så tänkte att jag kunde göra ett collages på vad jag ville.

Men iallafall, igår var Johan och jag med Zimon en stund. Vi skulle åka till Zimons pappas garages men först blev det netto och vet ni vad jag hitta där? Jag hitta 100g kexchoklad för 7kr, det är fasen billigt om ni frågar mig. Så fick en liten feeling att jag typ ville gifta mig med Netto haha.

Men efter det så drog vi till garagets men jag palla inte kolla på när dem höll på med Zimons bil så gick och träffade Natta istället. Man märker att jag har varit borta ifrån henne länge för vi hade väldigt mycket att prata om och de fanns alltid något att säga. Men det va mycket trevligt och det är skönt att jag har typ blivit frisk på på måndag blir det skola! 

Men jag fick en bra fredags kväll iallafall. 

Sen så hoppas jag att ni också fick en bra fredag, ni får gärna skriva vad ni gjorde Igår och va ni brukar göra på fredagskvällar.

Men hoppas ni får en underbar lördag nu!

Gillar

Kommentarer

Bella
,
Älskar verkligen din blogg. <3 Igår var jag med vänner och vi kollade på film hemma hos mig, och det är typ de jag gör varje fredag.
Hoppas du också får en underbar lördag 😃
Emeliebibezic
Emeliebibezic,
Hej fina du!
Nu har jag en tävling i samarbete med Igrip, där du kan vinna en valfri Igrip till din telefon. Var gärna med, väljer tre vinnare inom kort! Kram
nouw.com/emeliebibezic